К.О.Т.К.И.-те (7)

• 21 343
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Що не сте се разписали, че сте се прибрали?

# 691
Ми щот от тези комари само част от мен остана Shocked и тя чак сега се прибра Embarassed

# 692
Ми щот от тези комари само част от мен остана Shocked и тя чак сега се прибра Embarassed
ами те двама кебапче  носеха. Много охранени. ..

# 693
ами ти двама кебапчета  носеха. Много охранени. ..

Joy hahaha Joy hahaha

# 694
Не се смей.  Така пишат тези телефони.

# 695
  • София
ами те двама кебапче  носеха. Много охранени. ..

Joy Joy Joy

Сосче, значи си много вкусна.  Laughing И аз съм на решето, но от известно време изхранвам пловдивските пълчища.  Mr. Green

# 696
Ми вкусна съм,тъкмо хубавко си хапнах с дружки и докато се прибера не останах Flutter
А,между другото пазарувах,прибрах прането,не съм го гладила Flutter,измих чиниите и изчетох писанията-оправна булка няма що Joy, а и натиснах копчето на пералнята Laughing

# 697
Добро утро!
Кафетата ,моля!
Скрит текст:

Успешен ден на всички-стискам палци и се моля,за каквото трябва! Peace

# 698
Добро утро! Благодаря за кафето, Сосче! От мен поздрав във фейса, щото там мога да качвам снимки Embarassed
Стискам палци и аз за всички!  Hug

# 699
Добро да е утрото и прекрасен денят ви, котачки !  Hug

Сосче, благодаря за кафенцето, много добре ми дойде !   bouquet

Цлете, чудна градинка - благодаря ти за красотата рано сутринта, зареди ми денят !   bouquet

Стискам палци и се моля !  Praynig

И нещо, което не бива никога да забравяме !  Peace

Скрит текст:
• Ако днес сте се събудили здрави, значи имате повече късмет от 1 милион души, които няма да доживеят до следващата седмица.
• Ако никога не сте преживявали война, затвор, мъчения или глад, сте по-щастливи от 500 милиона души по света.
• Ако можете да отидете да се помолите в храма без страх от наказание, сте по-щастливи от 3 милиарда души по света.
• Ако в хладилника ви има храна, облечени и обути сте, имате покрив над главата си и легло, в което да заспите, вие сте по-богати от 75% от хората по света.
• Ако притежавате банкова сметка, пари в портмонето и стотинки в касичката, принадлежите към 8-те процента материално обезпечени хора в този свят.
• Ако четете това, значи не сте от 2-та милиарда, които не са грамотни. Вероятно четете на екрана на компютъра, което ви прави едни от 16-те процента хора в света, които имат достъп до интернет.

Още ли се чувствате нещастни
?

# 700
  • Велико Търново
Хора, оцелях, беше гадно, но мина и няма нищо сериозно. Благодаря ви за прекрасната и забавна визита снощи! Прегръщам ви всички!  Hug Hug Hug

# 701
Фиоре, очаквах тази новина! Чудесна е!  Laughing
Надявам се, че поне малко разнообразихме мрачната болнична обстановка!
Прегръщаме те силно!  Hug
Надявам се да се видим и в други условия!  Grinning   

# 702
Фиоре, много се радвам!  Hug
Ако снощи сме били забавни, да ни видиш на маса след една бира... Joy Joy

Та в тази връзка, Госпожо, къде ще ни водиш утре?  Wink

# 703
Представям на вашето внимание една котешка пижама: http://direct.asda.com/george/womens/nightwear-slippers/cat-shor … 3,default,pd.html   Laughing

# 704

Запазена маса в градината, за 18.30 ч на името на Мария !  Peace

http://sofia.zavedenia.com/77/Papa.Joe/

Ма хич не четете, мола ви се !  Laughing

Фиоре, браво, много се радвам, че вече си спокойна ! Сигурна бях, че всичко ще е ок, палчетата стисках за всеки случай.  Hug Звънях ти, ама тела ти беше изключен.

Мимии, викаш да вземем по една тематична пижамка !  Wink

Общи условия

Активация на акаунт