ТУЕС - 7 тема

• 81 975
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Радвам се, че Khan Krum продължава да следи какво се пише за ТУЕС.
Въпреки, че си изтри темата по неоповестени за сега причини.

Не, не съм модератор.

Хайде, напишете какво още имате да ни кажете.
"...Утре ще си пусна пак темата с нови подробности и ако я прочетете .. честно .. не искам да съм на Ваше място ( ако имате нещо като съвест изобщо де, да се подигравате на нещо което не сте разбрали ...  )...."
Защо? Аз искам да прочета, но за какво са тези предупреждения?!

Тази поредна тема не е за възхвала на училището. Ако сте прочели повече от една страница, щяхте да знаете, че никой не пише само хубави неща за ТУЕС.

П.П. В очакване на това, което искате да споделите с нас, оставам с надежда, че ще обърнете малко внимание и на правописа. Разбирам, че сте афектиран от случилото се с Вас, но ...

# 31
Гледам какви абсурдни негативни мнения се дават за моето училище и просто ми идва да скоча от последния етаж на сградата, в която живея... ТУЕС е едно страхотно място, където само тези, които имат желание да учат, успяват. Всички мързеливци и ученици, които не следят преподавания материал, имат проблеми с учителите и с техните изисквания.

Учителският състав е изключително компетентен и съвестен. Всеки учител се отнася добре с учениците, помага им, преподава ясно и винаги пише оценката, която заслужават, без да имат симпатии към точно определени хора, защото един преподавател трябва да се отнася с еднакво уважение към всички. За тези, които намират материалите за трудни, има индивидуални консултации в определени дни от седмицата.

Сградата на училището не е в перфектно състояние, но вероятно скоро ще има ремонт, защото вече са започнали да правят някои много приятни промени. В крайна сметка обаче училището е за учене. Състоянието на сградата няма значение щом атмосферата за провеждане на учебните часове е добра.

Компютърното оборудване е на много добро ниво. На третия етаж 31-ви кабинет е обзаведен с iMac-ове. Има и други специални кабинети с компютри, разбира се.

Не съдете книгата по корицата. Доверявайте се на хора, които познават действителността от първо лице!

# 32
  • София
Изобщо не сме се забавлявали с негативните неща, написани в темата. Но всяко нещо трябва да има някакво логично обяснение и доказателство в подкрепа на казаното.

ТУЕС е хубаво училище, но въпреки това има трески за дялане и постове само във възхвала са доста спорни. Така че очакваме с нетърпение продължението.

П.П. И подминавайки квалификациите, наистина обърни внимание на правописа.

# 33
Интересно какви грешки имам в правописа...

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 14:45 от Dimitar Nikolov

# 34
  • София
Интересно какви грешки има в правописа...

Ха, познай де  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 35
Не мога, защото нямам.

# 36
  • София

То не се отнасяше към теб за правописа, а към Крум  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 37

То не се отнасяше към теб за правописа, а към Крум  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ехх... Трябваше да го цитирате Mr. Green
Извинявайте, не бях разбрал Wink

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 14:45 от Dimitar Nikolov

# 38
Khan Krum не се забавлявам, напротив след Вашето лично съобщение тогава, бях наясно  с вашата личност. Щом сте махнал темата, независимо по какви причини, няма какво повече да се рови и коментира.
Смеха ми е продиктуван от това, че майките ви "наръфаха"  Simple Smile и се опитват да ви предизвикат да влезнете тук и да си говорите с тях.

2 неща не мога да приема:
1. Платформата бг.мама в последните месеци постоянно се опитва да убеждава потребителите тук, колко активно работи за подобряване  на форума, а в същото време потребител, който е изтрил написаното и си мисли, че е така това не е защитено, както и копирането от несъществуваща тема в друга тема. Това не би трябвало да се разрешава. Но защита нямате никаква- това се оказва.
2.Alleisha (да ме извинява ,ама съм искрена), че не осъзнава каква глупост е направила "Яхвайки метлата на ваш говорител". Постъпката и "COPY" , "PASTE", не мога да я приема.

# 39
  • София
Че то на всички вече трябва да ни е ясно, че от интернетната история не може да избягаме или да се скрием  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ще ни преследва до живот  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Затова осъвременена поговорка: Ако си ядосан, не пиши във форумите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 40
1. Платформата бг.мама в последните месеци постоянно се опитва да убеждава потребителите тук, колко активно работи за подобряване  на форума, а в същото време потребител, който е изтрил написаното и си мисли, че е така това не е защитено, както и копирането от несъществуваща тема в друга тема. Това не би трябвало да се разрешава. Но защита нямате никаква- това се оказва.
Когато някой се регистрира тук е добре да прочете правилата и политиката на форума, преди да цъкне едно тикче, че е съгласен с тях.

http://www.bg-mamma.com/?topic=23714.0

Скрит текст:
Достъпът и използването на този сайт предполага Вашето автоматично съгласие със следните условия:

1. Чрез достъпа до този сайт Вие изразявате съгласие, че употребата на сайта и съдържащата се в него и прилежащите му форуми информация е изцяло на Ваша отговорност.

2. BG-Mamma не носи отговорност за каквито и да било преки, косвени, последващи  или предизвикани щети, причинени от достъпа,  употребата или невъзможността за употреба на този сайт и прилежащите му форуми, както и за  грешки  или пропуски на информацията в сайта.

3. BG-Mamma предоставя включената в сайта информация само за общообразователни и информационни цели.  Тази информация не е предназначена да замени  напътствия, назначено лечение или препоръки на медицинските специалисти.
Ние не защитаваме една или друга позиция по отношение на дадени теми. Стараем се да предоставим възможно най-много информация и това е причината по дадени въпроси да има становища, които си противоречат.

4. Преди да започнете употреба на някой лекарствен продукт или терапия, дискутирани в сайта и прилежащите му форуми, потърсете съвета на Вашия личен лекар или друг медицински специалист.

5. BG-Mamma не се задължава с нищо по отношение на всяка комуникация или информация (включително такава, обменяна посредством дискусии, изпратени от потребителя до и през този сайт).

6. Отговорност за съдържанието на всеки конкретен материал носи неговият автор и/или потребителят, изпратил дадения материал. BG-Mamma не поема отговорност за съдържанието, ползата, истинността и точността на потребителските теми и мнения.

7. Връзки към други сайтове.
BG-Mamma не дава гаранция за функционирането на тези сайтове, както и не поема отговорност за съдържанието, точността и пълнотата на информацията, която се съдържа в тях и не носи отговорност за щети или загуби от какъвто и да е род, причинени от съдържащата се информация.

Да не говорим, че всеки би могъл да направи скрийн-шот още в момента, в който си публикувал мнение.

# 41
  • София
Ех, тези скрити условия, които никой не чете, но после ни излизат на носа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 42
bp,
Naddya поиска резюме. Споделих това,което е достъпно.
То пък няма угода никому.
Да се чуди човек да пише или да не пише.
По т. 2 от Вашето искрено мнение, ще замълча.
Бъдете живи и здрави.

# 43
Благодаря ви за мнението, МиткоДКН, ако е удобно бих искала да  задам няколко въпроса - и към Митко и към другите пишещи, стига да имат информация:

Младеж, който завърши ТУЕС не е ли в неизгодна позиция спрямо съучениците си от обикновените гимназии и с по-малки шансове при кандидатстване в престижен ВУЗ, защото повечето университети по света приемат по документи. А четох, че в ТУЕС много трудно се изкарват високи оценки.

А също ме интересува ако младежът реши да следва нещо несвързано с компютрите, това училище ще му даде ли достатъчно добра общообразователна подготовка по другите предмети - химия, физика, биология, МАТЕМАТИКА? Особено много ме интересува как стоят нещата с математиката.

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 16:34 от onfia

# 44
  • София
Поемам изцяло вината  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт