ТУЕС - 7 тема

• 82 116
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Е този господин е на всички. Затова пък имат история  newsm78

# 496
  • София
Абе, то стана като играта - тука има, тука нЕма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 497
  • София
 Grinning Не щото ние пък нямаме история понеже...  Grinning Grinning точно като "тука има, тука нема". Иначе след "донкито" -голям провал на Хамлет. Вие справяте ли се? Уж бях най- хуманистичната мама, пък се изложихме много. Аз си спъмням, че много ми харесваше навремето. Ама явно щото не съм била момче, знам ли и аз.  Embarassed newsm78

# 498
  • София
О, Хамлет!!! Че то ако на него не се изложат, но кое друго. Аз си го спомням идеално - ужасно ми беше. А пък моя сладур - не съм го питала, но съм убедена, че ще му е трудно.  Crossing Arms

# 499
  • София
Ама те не са ли на Робинзон  newsm78 newsm78 Остров, море и т.н.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 500
  • София
 Grinning Grinning Е не! Време е вече някой татко да ни нахока хубавичко. Много неподготвени се явявате, ааа отпуснахте му края май.

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 14:09 от Jord

# 501
  • София
Ооооо, ние сме на Робинзон с гаранция, Jord. Вие сигурно сте напред с материала Simple Smile

# 502
  • София
И да не забравим да хвърлим едно очо на синковците  Mr. Green Mr. Green

На 24.03.2015 г. (вторник) от 18 30 часа – 8. и 9. клас
На 25.03.2015 г. (сряда) от 18 30 часа – 10. и 11. клас
Родителската среща ще се проведе в училището.
Присъствието на родителите е желателно.

# 503
  • София
Надя ,благодаря за информацията и този път да вземеш да дойдеш, да не се налага да дойдем да те вземем  Grinning Grinning На мен ми се искаше да се видим преди това ама няма как да стане, май. Всички сме на работа най-вероятно. Ще трябва след това пак да се ходи на Петте кьошета или на Три уши, за затвърждаване на материала.

# 504
  • София
Поддържам!!!

# 505
  • София
Ами времето се оправи, така че  Hug Hug Hug

# 506
  • София
Ами давайте по 5 лева и започвам да ви пиша в списъка.  Joy Така казваше едно време един колега - ако не дадеш 5 лева, няма да те пиша в списъка. То си е важно да си в списъка! Трите стълба на ТУЕС-арските мами вече сме се записали, остават клонките и листенцата.

# 507
  • София
Добро утро,
Доволни ли сте от родителската среща? Ние не можахме да уточним бройката на учителите по програмиране, които се правят, че им преподават  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 508
Ние не можахме да уточним бройката на учителите по програмиране, които се правят, че им преподават  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И защо мислите така?

# 509
  • София
Привет. На родителската среща ни уточниха, че ако децата искат да ходят на извънкласни занимания по учебно време това не е разрешено, което си е съвсем в рамките на нещата. Но казаха, че ако се съберат достатъчно много деца, които да участват в курс на Телерик, г-жа Директорката би могла да извика техни лектори в училището. Затова е необходим списък с желаещите.

Дайте да организираме децата!!!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт