ТУЕС - 7 тема

• 82 105
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Това последното си е супер!! Даваме!!!

# 511
  • София
Това със списъка определено го подкрепям и наистина трябва да агитират децата  Peace Peace Peace

Ние не можахме да уточним бройката на учителите по програмиране, които се правят, че им преподават  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И защо мислите така?

Далеч съм от програмирането като образование, но други родители, които разбират материята казаха, че не се преподава добре - заданията имат грешки, представят се за много кратък срок, променят се в движение нещата, не се обясняват добре в часовете. Това са цитати от изказванията снощи на родителската среща.  Hug Hug Hug

# 512
  • София
Това със списъка определено го подкрепям и наистина трябва да агитират децата  Peace Peace Peace

Ние не можахме да уточним бройката на учителите по програмиране, които се правят, че им преподават  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И защо мислите така?

Далеч съм от програмирането като образование, а това, че не се знае точната бройка на студентите-преподаватели, които влизат в часовете им, мисля, че е достатъчно притеснително също.
Но други родители, които разбират материята казаха, че не се преподава добре - заданията имат грешки, представят се за много кратък срок, променят се в движение нещата, не се обясняват добре в часовете. Това са цитати от изказванията снощи на родителската среща.  Hug Hug Hug

# 513
  • София
А на нас ни казаха, че ще имат нов учител по ИТ на мястото на отсъстващия вече 2 месеца. newsm78 Казаха и това за извънкласните занимания и като цяло нищо интересно.

# 514
  • Sofia
Списъка само за софтуерните паралелки ли ще е ? При нас не се е споменавало нищо за Телерик,но определено ни интересува Simple Smile

# 515
  • София
http://www.elsys-bg.org/blog/article/students-take-the-first-pla … omputer-networks/
Не чувам овациите. Много е тихо. Не е честно. И само да попитам - защо се ходи така организирано, редовно, дисциплинирано и мотивирано само на това състезание?!???? Защо повечето деца не разбират за олимпиадите по физика, математика и др. Чували ли сте, че има олимпиада по чертане? Тоест ... мисълта ми е ясна - не би ли могло да се повдигне малко тази тежка завеса пред информираността, избора, увереността и развитието на децата ни?

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 15:09 от Jord

# 516
  • София
 smile3501 Браво на децата!

И на мен ми е странно, защо не участват повече по всякакви олимпиади, състезания и прочие. Има толкова много сътезания свързани с програмиране и т.н., но ако ние сами не ги изровим, никой не подава информация. Едно модерно училище, с такъв широк достъп до инфрмация би трябвало да може да информира децата за такива неща.

Среща?

# 517
  • София
 Hug Hug Hug Във фейса ги поздравихме веднага  Peace Peace Peace

Въпросите са логични, но отговори няма.

И аз съм за среща - вече се стопиха ледовете, така че казвайте  Mr. Green Mr. Green

# 518
  • София
Аааа, стопиха се значи  Mr. Green Mr. Green Ха, добър ден. Надявам се да не чакате да стани 38 градуса поне, че аз тогава умирам.

# 519
  • София
Амчи, дет се вика другата сряда звучи прИкрасно Simple Smile

# 520
  • София
Надя да започва да раздава номера тогава. А пък аз ходя на едни много приятни масажчета точно до онова заведение последното на "3 уши".  Така че -сещате се, светът е пълен с възможности Wink Grinning

# 521
  • София
Ами да се преброим тогава  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За 29 април сряда, заведение Бирария Халбите, ул. "Три уши". До 10 човека не искат капаро  Peace Peace
Надя - 1

# 522
Привет и от мен. Наде, брой ме за срещата. ИДВАМ!

# 523
  • София
Номер 3 -  за късмет  Simple Smile

# 524
  • Sofia
Ако,не ми мине котка път  Laughing - и аз ще дойда за бирата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт