ТУЕС - 7 тема

• 82 071
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Така е Naddya права си и за желанието на дете и за езиковите. Аз точно за това се притеснявам, защото младежа иска ТУЕС, но не знам дали ще се справи с всичкото това учене там  Confused Дали осъзнава какво точно се учи. Както винаги ти си най активна, чета темата за ТУЕС от миналата година и съм те запомнила. Ще се радвам, ако влезем въобще там да се запознаем  Simple Smile

# 601
  • София
Всъщност да учиш непознат език не е ли по-трудно? А и изисква повече постоянство?

# 602
  • София
Не знам може би си зависи от детето. Моя младеж в 5 клас трябваше да избира втори език и категорично отказа да учи НЕ и компромисен вариант избра РЕ с уговорката, че след това няма да продължава да го учи  Shocked. Иначе с  АЕ няма проблем. И сега е категоричен, че с немски нищо няма да пише и на първо място разбира се ТУЕС  Confused

# 603
  • София
ceci-krasi, е аз ще се радвам да се запознаем. Защо се съмняваш, че ще влезете  newsm78 newsm78 newsm78

# 604
  • София
Ами не знам дали ще ни стигне бала - 40,711

# 605
  • София
Първият прием вече е налице. Да се похвалите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

# 606
  • София
Какъв първи прием?

# 607
  • София
ами първото класиране не приключи ли  newsm78 newsm78 newsm78

# 608
  • София
Няма нищо качено на сайта. Пише, че до 22-ри трябва да излезе, ама днес е неделя (21-и) и не ми се вярва да е преди 22-ри. Помислих, че може да си видяла списъци разлепени в училището.

# 609
  • София
Не, не съм. Тогава стискам палци  Peace Peace Peace

# 610
  • София
Мерси Simple Smile

# 611
  • София
Може и днес да се появят резултати. В сайта на у-щето се появяват съобщения и в извън работно време. Така че към 6 часа може и да се появи резултат. Успех на всички зайци Hug

# 612
  • София
Успех на всички кандидатстващи!!!

А аз да похваля нашите младоци с постижението: http://www.elsys-bg.org/blog/article/hacktues-beta/
Имат вече повече от 80 участника  Hug  Hug  Hug
И за спонсори се пребориха, като за голяма част от тях сами!!!

# 613
Някой знае ли в колко часа излиза класирането????   newsm22

# 614
Някой знае ли в колко часа излиза класирането????   newsm22
Вероятно скоро ще го качат. Поне се появи такъв раздел.
http://www.elsys-bg.org/admission/admission2015/first-ranking/

Общи условия

Активация на акаунт