ТУЕС - 7 тема

• 82 060
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Първо класиране  Peace
Добре дошли на зайците  Hug
Цели 14 девойки  Simple Smile (ако останат  Wink)

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 17:01 от magina

# 616
Синът ми е приет- КМ, ако не се запишем, автоматично ли участва във второ класиране по първата желана специалност- СП?

# 617
  • София
Запишете се - класирането в ТУЕС е отделно от общото. Така ще сте в двете едновременно. Ако не се запишете на първо класиране ще отпадането от класирането, а като се запишете автоматично ще вървите нагоре в класирането.

# 618
  • София
Като гледам балът бая е паднал, но честито на всички, които остават при нас Hug

# 619
  • София
Синът ми е приет- КМ, ако не се запишем, автоматично ли участва във второ класиране по първата желана специалност- СП?
Не ви ли обясниха при подаване на заявлението? Трябва да се запише и да заяви, че ще участва в следващо класиране. Запишете го, нищо не губи.

# 620
  • София
Честито на всички приети  Hug Hug Hug Добре дошли

А какви са тези двама служебно приети  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 621
Не ви ли обясниха при подаване на заявлението? Трябва да се запише и да заяви, че ще участва в следващо класиране. Запишете го, нищо не губи.
Благодаря! 

# 622
  • София
Възможно ли е да има пропуски или грешки в изнесеното класиране?

# 623
Имам въпрос:Имате ли представа предни години колко деца освобождават места след първо класиране в  специалност Системно програмиране?

# 624
Имам въпрос:Имате ли представа предни години колко деца освобождават места след първо класиране в  специалност Системно програмиране?
Доколкото съм виждала и четвърто класиране, вероятно не са малко. За съжаление са свалили класиранията от миналата година.
Ето го кеширания вариант.
Миналата година на второ класиране в СП са приети 23 деца.

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 22:37 от Анонимен

# 625
  • София
Потърсете кешираните страници с гугъл. Не съм пред компютър и ми е трудно да дам линк. Търсете с думите 'туес класиране'.

# 626
  • София
Ние не сме приети, чакаме второ класиране  Praynig

# 627
Приети, на първо класиране, първо желание - Системно програмиране Wink  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 628
  • София
Приети, на първо класиране, първо желание - Системно програмиране Wink  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Браво, сега с чиста съвест газ към морето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 629
И ни така! Дума не дава да се продума за друго училище! Утре ще се записваме

Общи условия

Активация на акаунт