С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 67 436
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Здравейте момичета Simple Smile Аз съм официално в четвърта фаза с успешно задържани 62 кг. нещо на тялото ми му харесва май на тези килограми,иначе пък на размер вече нося и 36 размер или S.
Така за сега не успях да смъкна и останалите 4 кг и да съм с мечтаните ми като първоначална цел 58кг,но може би с времето и това постепенно ще стане .Успех на новите момичета Simple Smile Цунки на Арх Мих и останалите момичета,с които започнах в началото.Гала ми се щеше да драсне някой ред ,но дано и тя скоро се разпише:) чета ви редовно и съм с вас Simple Smile

# 422
Здравейте момичета!
Аз съм нова тук и сигурно ще задавам доста тъпи за вас въпроси за които отсега ме извинете ,но нямам време да прочета книгата, а и бързам да започна диетата .
Аз съм спазвала други диети но тази точно никога не съм, защото мислех ,че ще ми е трудно поради факта че не обичам месо а и немога без плодове...Както и да е , влязох в сайта на Дюкан и от там след калкулация излезна че трабва да сваля 12кг. Мисля да започна с 5 ударни дни . Ще се радвам да си споделям тук с вас моите постижения. Благодаря ви

пп: забравих да попитам дали има значение, че сега като започвам режима съм пред цикъл?

# 423
Здравейте момичета,
получи се голям срив в програмата ми на Дюкан. Пораженията не са големи, около +3 кг. В понеделник ще я рестартирам. Отвратителни са ми всички храни, които ям. Това определено не е храненето, което ще поддържам завинаги. Аз съм любител на въглехидратните храни, тези с повече нишесте - зърнени, картофи. Не мога да се откажа и от плодовете. Всички диети,които съм спазвала досега са включвали много плодове. За сладкото да не говоря - шоколадът е единственото сигурно и бързодействащо лекарство за нервите ми. Пробвах шоколад с различни подсладители... ами не става, не е същото, не действа, а калориите са повече. Но ще продължа, защото просто се налага, за съжаление.

# 424
Selsha, засега ще кажа само това: подреди си приоритетите. Проблемът не е в Дюкан; може би това не е режимът за теб. За щоколада може да се обсъжда също, но не това е най-важното в конкретния случай. Проблемт, според мен, е че ти не си готова за промяна, не си мотивирана, независимо от това какво пишеш. Просто седни и помисли; направи списък аргументи за и против; направи списък на това, кое те мотивира. Дюкан не е вълшебна пръчица; проблемът е в нас.
Стискам ти палци.  Hug

# 425
Здравейте, искам да Ви попитам нормално ли е след 4 дена ударен режим да съм свалил едва 1кг? Спазвам всичко абсолютно стриктно единствената ми забежка е сутрин и вечер по 1 лъжица мед с джинджифил което се равнява на около 20 грама. Не мога да разбера какво става. Имам приятели, които са свалили 5, 6 дори и 10 кг след 7 ударни дни а аз не помръдвам. Захванах се с Дюкан, защото рязко наддадох 15кг., след химиотерапия и 1 операция и проблема е че заради тези килограми имам болки на мястото на дренажите. Супер много се надявах, че и при мен ще е така както при другите хора ама явно диети не ме ловят  ooooh! Искам просто съвет дали да я продължавам, защото и без това не трябва да се ограничавам от никакви витамини поне ако няма да има никакъв ефект да не се мъча повече.

# 426
  • Испания
Здравейте, искам да Ви попитам нормално ли е след 4 дена ударен режим да съм свалил едва 1кг? Спазвам всичко абсолютно стриктно единствената ми забежка е сутрин и вечер по 1 лъжица мед с джинджифил което се равнява на около 20 грама. Не мога да разбера какво става. Имам приятели, които са свалили 5, 6 дори и 10 кг след 7 ударни дни а аз не помръдвам. Захванах се с Дюкан, защото рязко наддадох 15кг., след химиотерапия и 1 операция и проблема е че заради тези килограми имам болки на мястото на дренажите. Супер много се надявах, че и при мен ще е така както при другите хора ама явно диети не ме ловят  ooooh! Искам просто съвет дали да я продължавам, защото и без това не трябва да се ограничавам от никакви витамини поне ако няма да има никакъв ефект да не се мъча повече.

Здравей!  Hug

1 кг е задържани течности. Медът не е разрешен в режима ни.

Не казваш нищо за възраст, височина, тегло. Всичко това е определящо.

В твоя случай, може би, е наложителна консултация с лекуващия лекар.  Peace

Очакванията от стриктното прилагане на режима е еднакво, но резултатите са различни в зависимост от общото състояние на организма.

На среща съм /и в ЛС/, ако мога да помогна.  Hug

# 427
На 21г съм 178см, 95кг., за щастие все още изглеждам благоприлично с тези килограми, но от здравословна гледна точка искам да ги смъкна, не много 85 86кг са идеални. Големият проблем е, че и не мога да спортувам изобщо заради операцията, инъче си мислех да ги сваля със спорт, но няма как 2 години без никакъв спорт вдигане на тежко и тем подобни. Най- добрият ми приятел от 115кг стана 80 за 7 месеца, майка му която спря да пуши и напъля до 80кг за 10 месеца стана 50, една приятелка, след разжане свали 15кг за 4 месеца как да не се обнадежди човек   Grinning. Ям само варени яица печено пилешко сушено или печено телешко, мляко 0,1% и използвам само подсладител това е. Принципно знам, че е смешно да се оплаквам още на 4-тият ден но просто навсякъде чета че през ударната фаза се свалят минимум 4 5кг, и ми е чудно защо при мен се инатят и не изчезват  Grinning

# 428
  • Испания
... Ям само варени яица печено пилешко сушено или печено телешко, мляко 0,1% и използвам само подсладител това е. Принципно знам, че е смешно да се оплаквам още на 4-тият ден но просто навсякъде чета че през ударната фаза се свалят минимум 4 5кг, и ми е чудно защо при мен се инатят и не изчезват  Grinning

Чакай, че ми се зави свят...

А ти за колко време качи килограмите? За 4 дни искаш да свалиш 4 или повече? Организмът е нещо, което не можеш да излъжеш. Той си "отмъщава" и трябва да сме последователни, стриктни и мнооооооооооооого внимателни с това, което ядем.

Можеш да ядеш един куп разрешени храни. Ако се ограничаваш, е твой проблем. Няма стриктна схема кой колко точно да свали. Всеки организъм е отделен свят - казват испанците. И е напълно вярно. Спокойствие, стрикност и резултатите няма да закъснеят.

Много се надявам постовете ти да са искрени, че на какво ли не съм се нагледала.  Peace

# 429
Да абсолютно честен и искрен съм. Просто се сетих за вас както се чудех пак утре какво да ям и реших да питам. Правих вчера едни палачинки с трици и директно ги изхвърлих, след това направих крем прясно мляко кафе яйца извара и подсладител и той отиде в коша. Просто ми е много трудно с това хранене. Аз попринцип съм каприз с яденето а сега съвсем. Имам огромен проблем с месото. Свинско не може, а по време на химиотерапията ме тъпчеха само с пилешко и след като започнах да имам страничните ефекти от химиото ( знаете пов**щане) от тогава пилешко не искам и да поглеждам. Взех си онзи ден бутчета ядох ги без кожата що годе биваше поне не ми се гадеше от тях. Днес ядох сутринта мляко с трици, и варени пилешки сърца. Поне днес ми беше малко по разнообразен деня. От телешкото буквално ми става лошо след 200г печено и все едно съм дрогирам, супер тежко ми идва. Днес цял ден гледам рецепти на Дюкан, от близо 1 си харесах само един миш маш. Каквото и да е ще свикна само да знам, че ще има резултати. Голям проблем ми е сладкото, аз без сладко просто не мога и най- голямата ми страст Еклерите  Grinning за малко вчера да си купя ама се устисках за това направих палачинките и крема, но просто резултата беше покъртителен. Даже спорих с баща ми който казва че изварата нямала никакъв вкус, а на мен ми е солена, и крема стана все едно сирене с кафе и подсладител...

# 430
  • Испания

Има огромно количество режимни рецепти. Моите са подписа ми, както и на стр. 1 на всяка дюканска тема. На всяка първа страница има линкове и към други режимни рецепти. Само да имаш желание да си готвиш. Режимът е песен, когато искаш и си мотивиран да я пееш.  Wink

# 431
За сега мисля да държа фронта и да не се отказвам. Ще се опитам да направя 7 дена ударни и след това 3 на 3. Мисля, че като започна със зеленчуците ще се нормализира положението няма да е толкова тегаво. А само една вметка извън темата. Как мога да си сложа снимка за аватар, защото просто не мога да разбера.  Grinning

# 432
смайлис, и другите, които сте повече на "ти" с режима - дайте насоки за примерно дневно меню за първата фаза, горещо моля! Бях писала преди няколко дни за това, ще помоля и сега отново  Praynig

# 433
  • Испания
смайлис, и другите, които сте повече на "ти" с режима - дайте насоки за примерно дневно меню за първата фаза, горещо моля! Бях писала преди няколко дни за това, ще помоля и сега отново  Praynig

Видях, че писа. Всеки консумира това, което обича от разрешените храни. В първа - само протеини. Ще ти напиша моето меню за първа, ще ме питаш това какво е, пък аз вече съм забравила какво точно съм си приготвила под това име. Влизаш, например, в моята тема с рецепти. На стр. 1 е съдържанието. Всичко е линкове. Кликваш, отваря ти се съответната рецепта. В началото са закуските с трици. По-надолу има ястия с месо, с риба, с кайма, десерти...

Ето, ако ти върши работа, въпреки че се въздържам от подобни публикации:
Скрит текст:

Може би така ще се вижда по-добре: https://cdn.bg-mamma.com/K32l/6080210_a2960979

# 434
Здравейте, на фона на снощната ми депресия днес е просто най- щастливият ми ден. Ставам аз тегля се и кило не съм свалил супер много ме хвана яд викам майната му на Дюкан повече нищо няма да правя. Изядох си само триците и започнах да си подреждам гардероба и виждам едни дънки който преди седмица не можех да закопчея копчето. Викам я да ги пробвам аз и какво да видя дънките ми стават даже в момента съм с тях  Grinning супер много се радвам. Само не мога да разбера как така не свалям килограми а съм отслабнал, но няма значение, важното е че има резултати и няма отлазване ще държа фронта  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт