, че днес малчо беше много изнервен и малко ме пощури. А като е в такова състояние няма отърване, не иска да се отделя от мен и цуцкаме през 2 часа, а на обяд цуцка близо час и половина
. Тия зъби ще ни пощурят доде избият.
. Ще хванат да ме заключат барбар с бебето
.
.
.
ние ходихме на преглед вчера и за обрива педито каза че най-вероятно е или претоплена или на алергична основа...изписа фенистил на капки.За хъркането в носа даде еуфорбиум.Пффф надявам се да се разминем само с това.Инъче за акането е всеки път различно ту всеки ден,някой път през ден или два.Лек ден в това грозно време

А списъци ... леле, списъци какви си правя като затръгваме за някъде
... Та, слагам залепен на входната врата един гооолям лист поне 2 седмици преди пътуването и почвам да го попълвам, когато се сетя за нещо ... Като почна да приготвям багажа и сложа нещо от написаното - драскам
Ама, ей нА -> написала съм на бележка залепена на вратата за събота три неща ... идва брат ми да ни вземе ... моткаме се ... тръгваме ... и на магистралата се сещам, че не съм взела подаръка за племенника - бях го написала с големи букви и удивителна и пак го бях забравила 
Раницата я ползваме и е супер удобна. 

Но пък моята госпожица през нощта нито пишка нито ака - сутрин памперса ни е сух 

. Винаги казват, че е нормално за нея, аз упорито я водя по болници. Поне откъм памперси яко икономисваме

Сега се връщам да ви дочета по-подробно и да изчета линка, който ana.ana ми е пратила.
Педи ни изписа да пиеме биобаланс бейби, само да видим как ще я излъжа да го давам, че е на прах
не ми е проблем чакането, тя си кротува, ама ако лепне някоя болест...не знам. Добре че педи ни видя и им се скара, как може никой да не се сеща да пусне такова малко бебе. И тя ни вкара, та чакахме само час, иначе не знам кога щяхме да минем

Кратка разходка,но все пак се размърдахме след 2дни принудителен арест
Прибрахме се с първите капки дъжд
Накрая заспа в шезлонга с помощта на бейби ТВ.Събуди се в 1ч ,но то се и очакваше,нали сука само 7-8мин.на предното хранене.Но беше спокойна,слава богу,сука си десетина минути и заспа на гърдата.До сутринта в 7 
Нямам търпение да избутаме и този месец и да захраним другия-дано очакванията се сбъднат и с започването на друга храна да се нормализират нещата с изхождането 
Аз отивам да видя дали нямаме пак езеро на терасата,че от както съседите над нас си правиха ремонт на терасата,всичката вода се излива при нас
ЯВно майсторите им са си оставили ръцете,и ми писна да отводнявам терасата
Май ще има "разговор на високо равнище" с въпросните съседи
Много силни палчета да не се окаже правилно предположението. Много деца са така и със захранването регулирали изхожданията. Други деца като моето се запичат. Никой не знае как ще реагират мъниците.
Препоръчани теми