МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 99 060
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Абе, то тигрици навсякъде има. Май си права - като народиш един куп деца и спираш да се занимаваш с безсмислени спорове, кавги и т.н.
  bouquet

# 541
Абе, то тигрици навсякъде има. Май си права - като народиш един куп деца и спираш да се занимаваш с безсмислени спорове, кавги и т.н.
  bouquet
Така е! Бая отгоре гледам сега на много неща Simple Smile Особено избягвам спорове при различно мнение, особено за отглеждане на деца - всеки сам си знае най-добре. Важно е дните ни да са бели, както и нощите  Laughing

# 542
[quote author=Дива ирландска пешеходка (LSD) link=topic=786588.msg29460253#msg29460253

Видях, че много нови мами за се присъединили - Добре дошли на всички! За вас същото - пишете на Цоцоланка.

[/quote]

А за какво да пишем на Мама Цоцоланка? newsm78

# 543
  • ул. "Мечтание"
Ох, сега ми се падна повечко време...

Емел, честито за розовите гащи!  Grinning

Добре дошли на новите мами!  Hug  bouquet

kanave, съболезнования за Дея.  Flowers Rose Flowers Rose

# 544
[quote author=Дива ирландска пешеходка (LSD) link=topic=786588.msg29460253#msg29460253

Видях, че много нови мами за се присъединили - Добре дошли на всички! За вас същото - пишете на Цоцоланка.

[/quote]

И аз това се чудех, но гледам, че на първа страница има списък с многодетните мами и техните дечица. Аз обаче все още съм в очакване на третото, така че обещавам най-тържествено да пиша за добавяне в списъка, щом се роди момата. Sunglasses

# 545
  • ул. "Мечтание"
Емел, може да те пишат и така на първа страничка, не се притеснявай! Simple Smile А когато се роди бебето ще сменят статуса ти от очакваща на вече с три. Simple Smile

# 546
Разбирам, но нали съм със скъсена шийка, до сега гледах да стигна до 27-ма седмица, че да има някакви шансове да оцелее бебето, а сега се взирам в края на 8ми месец, че да си отдъхна като почна деветия, че ще ни се разминат всякакви усложнения. Затова така, все си казвам, че не бива да избързвам с нищо. Дрешки има от каката и баткото, та не се и опитвам да се подготвям още. Само се радвам на всяка изминала без проблеми седмица и се успокоявам, че поне нямам никакви болки, които да ме притесняват.

# 547

И аз това се чудех, но гледам, че на първа страница има списък с многодетните мами и техните дечица. Аз обаче все още съм в очакване на третото, така че обещавам най-тържествено да пиша за добавяне в списъка, щом се роди момата. Sunglasses
[/quote]

В тоя ред на мисли - пишете на Мама Цоцоланка на лични да ви включи и във фейсбук групата, щото списъците трябва да са готови в най-кратки срокове.

Може да не съм се изразила ясно, щото все мисля за още 100 неща и за което се извинявам. Писането на Цоцоланка е за включване в ФБ групата по принцип, за който има желание и ФБ, разбира се. А, списъците са за желаещите да се присъединят за Коледната сбирка - Национална среща на многодетните родители. Пак там - във ФБ надълго и нашироко се обсъжда залата, задачите, и кюфтаците  Joy за предстоящия празник. За записването отговаря KayRenn, можете и тук на лични да й заявите участие - пишете кой ще води децата, имената им, ръст и години.

Колкото до първа страница на темата тук, тя може да се промени когато се създава нова тема и 24 часа след това, за вписване и промяна на данните там - пишете на Цоцоланка в посочения период.

Надявам се, че обясних по -подробно, ако не - питайте пак  Grinning

# 548
Еех, аз живея в Добрич, София ми е тооолкова далече. Не си и представям да пътувам скоро до там.

# 549
Еех, аз живея в Добрич, София ми е тооолкова далече. Не си и представям да пътувам скоро до там.

Приятно ми е, родом съм от Добрич, бракувана в Благоевград.

Покани за партита, пикници, екскурзии и пр. Без шегата - за 1 стр. - който желае - ник и имената на децата, но това става при пускането на нова тема и 24 часа след това...Сега вече не мога да редактирам 1 пост.....И който желае от темата да се включи и във фейс групата - пак на мен.....

Цитат на: Дива ирландска пешеходка (LSD) link=topic=786588.msg29460253#msg29460253
Ей, Цоц, ама какъв ПР ти правя,  а?

Heart Eyes Чувствам аз, че трябва да подготвя двойна доза за теб на 7-ми.........С удоволствие обаче!

# 550

В тоя ред на мисли - пишете на Мама Цоцоланка на лични да ви включи и във фейсбук групата, щото списъците трябва да са готови в най-кратки срокове.

Може да не съм се изразила ясно, щото все мисля за още 100 неща и за което се извинявам. Писането на Цоцоланка е за включване в ФБ групата по принцип, за който има желание и ФБ, разбира се. А, списъците са за желаещите да се присъединят за Коледната сбирка - Национална среща на многодетните родители. Пак там - във ФБ надълго и нашироко се обсъжда залата, задачите, и кюфтаците  Joy за предстоящия празник. За записването отговаря KayRenn, можете и тук на лични да й заявите участие - пишете кой ще води децата, имената им, ръст и години.

Колкото до първа страница на темата тук, тя може да се промени когато се създава нова тема и 24 часа след това, за вписване и промяна на данните там - пишете на Цоцоланка в посочения период.

Надявам се, че обясних по -подробно, ако не - питайте пак  Grinning
[/quote]
Висчко е ясно, вече! Laughing Ти добре си го написла, ама  Embarassed кой да чете внимателно. Благодаря за поясненията

# 551
  • София
Моята половинка пък е от Добрич и на мен също пътуването до там ми идва малко в повече, особено зимата. Simple Smile

# 552
Моята половинка пък е от Добрич и на мен също пътуването до там ми идва малко в повече, особено зимата. Simple Smile
Здравей, аз също живея в Младост 4 , в бл.465. Ще се радвам някой ден да се запознаем.  Hug  bouquet

# 553
Здравей, аз също живея в Младост 4 , в бл.465. Ще се радвам някой ден да се запознаем.  Hug  bouquet
Ха, по каква причина ти копирах поста- сигурно по инерция. Видях ти написаното под аватара, че си в София, Младост 4 и за това ти писах ( отговорих)

# 554
  • София
С удоволствие, но като се постопли може би ще е по-удобно. Къде е този блок? Аз съм в 458 ми, до новият Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт