Иначе погледнато, жената е тази, която прави от къщата дом, от събирането на мъжът и жената, семейство. Ние сме по гъвкави и лесно се адаптираме, може би и затова жената следва мъжа. Да бъдем безмълвни, не мисля, че значи да понасяме всичко безропотно. По емоционални сме и понякога избухваме, затова е добре да имаме кротост, да сме по търпеливи. Не казвам смирени, защото това лично за мен е много трудно постижимо. В смирението има абсолютен душевен мир.
Когато човек обича другия, прави всичко за него. Когато другият му върне любов идва верността и предаността /това също са синоними на послушание/. Та в този ред си мисля, че когато Бог е решил да направи от мъжа и жената едно /семейство/, то той е дал на всеки половината от необходимото за да се получи съвършено цяло. Ако мъжът е този, който събира половинките /мъжът предлага на жената да се съберат, това не е случайно/, жената е тази, която прави съвършеното напасване и трябва да го прави, докато изчезне и последната следа, че това са две части.