Кратки въпроси – бързи отговори

• 375 817
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и ЧНГ!  Simple Smile
PLAYSTATION 2 работи ли нормално БЕЗ мемори карта? За какво е тази карта?
Мерси предварително
Тази карта съдържа save файловете от игрите ти... Трябва ти за всяка игра, която не можеш да превъртиш за по-малко от 30 минути...

# 106
Здравейте и Честита Нова година!  Hug
Пожелавам да е здрава, късметлийска и успешна за всички!  Peace

Имам нужда от помощ - лаптопа ми стана отново много бавен. Преди време причината за това се оказа отворена програма от пакета Фотошоп...Как мога да проверя дали причината е отново същата?

Предварително благодаря   bouquet

# 107

Писах на Гадняр за сайтовете, в които се рових и от където явно и аз хванах вируса, но сега да отговоря и на твоите въпроси.
....
....
....
...
Скрит текст:
Можеше и да не ми отговаряш, щом се е решил проблема.
По принцип винаги има по-лесен начин за решение на проблема, като например с
Kaspersky Rescue Disk.
Махнали са картинката(GIF файл), която си постнала, защото е почти 36MB! Този гигант товари процесора. Освен това и ще източи интернета на мобилните потребители, а това е кофти тръпка. Затова никога няма да сбъркаш, ако постваш снимки в "Скрито".

# 108
Как да си оправя скрола на лаптопа ? Работеше до онзи ден, не разбрах как и защо спря... Опитвах в настройките на мишката да вляза, цъках, пробвах...не става.... Компютърът е Lenovo Z580  Praynig

# 109
Как да си оправя скрола на лаптопа ? Работеше до онзи ден, не разбрах как и защо спря... Опитвах в настройките на мишката да вляза, цъках, пробвах...не става.... Компютърът е Lenovo Z580  Praynig
Скрола през touchpad-а?

# 110
Скрола през touchpad-а?

Да

# 111
Опитай да инсталираш този драйвер. Имай предвид, че може скролирането да е изместено в ляво вместо в дясно - понякога правят тази глупост... Пиши какво е станало.

# 112
Скрола през touchpad-а?

Да

http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/id … /ideapad-z580?c=1
Цъкни да се покажат всички.
Актуализирай си драйверите. Драйвър ми звучи по-добре. Simple Smile

# 113
Опитай да инсталираш този драйвер. Имай предвид, че може скролирането да е изместено в ляво вместо в дясно - понякога правят тази глупост... Пиши какво е станало.

Не стана  Sad  Скролирането е с два пръста по целия тачпад , поне така беше досега ...

cordelia , кое да избера ? Първите няколко ми дава някаква грешка ... 

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 15:04 от Адреналин

# 114
И още нещо му стана на лаптопа ... Таскбар-а си изглежда ок, по старому , но закрива долната част на отворените прозорци. И като ми се отвори прозорчето отдолу на екрана като свалям нещо , не мога да избера "run", "save as" , пада ми се зад таскбара...Незнам дали ме разбрахте  Embarassed Пробвах да сменя резолюцията на дисплея, не е оттам проблема.

# 115
Скрит текст:

Не стана  Sad  Скролирането е с два пръста по целия тачпад , поне така беше досега ...

cordelia , кое да избера ? Първите няколко ми дава някаква грешка ...  
С каква операционна система си?

Сега видях, че има друго мнение, преди моето.

# 116
# 117

Ами, това е http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/id … ownloads/DS028411, но виждам, че и Гадняр е дал същия.
Нямам представа какво правиш. Рестартира ли компютъра?

# 118
  • София

Аз това открих, не знам дали ще помогне.

Тъчпад За да движите показалеца по екрана, плъзгайте
върха на пръста по пада в посоката, в която
искате показалецът да се движи.

Тъчпад бутон Функцията на лявата/дясната страна съответства
на левия/десния бутон на мишката за нормална
мишка.

Забележка: Можете да разрешите/забраните тъчпада чрез клавишната комбинация Fn+F6.

http://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/ideapad_z380z480 … 012_bulgarian.pdf

А на друго място прочетох, че е добре да се ползват трите пръста, защото средният е по-дълъг и това създавало проблем, а показалеца и безименният, са почти еднакви.

# 119
До колкото разбирам самият тъч работи коректно - проблема е само скрол опцията...

Виж не мога да разбера дали наистина сменяш драйвера от една страна и дали нещо друго не маха скрола от друга страна. Ако имаш под ръка USB мишка пробвай дали нейният скрол работи.

Общи условия

Активация на акаунт