Кратки въпроси – бързи отговори

• 378 787
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 3 135
  • София-Младост
Рестартирай, провери интернета...нещо моментно е според мен. Влизам без проблем.

# 3 136
  • ВАРНА
Влиза се без проблем в гмейл - 13.30 часа.
С уиндоус 10 и Гугъл Хром съм.

# 3 137
И при мен се оправи. Нещо временно е било.

# 3 138
FB с файърфокс ми зарежда точно по 2 истории и тв'а е. побърква ме. даже ако искам да видя някой трябва right click - open in new tab. ако отвора снимка няма ни коментари, ни лайкове, ни нищо. изтрих куукис и уеб каше.

FB (друг профил) с Опера си работи нормално.

хммм, при спрян uBlock работи. а на Опера също има инсталиран uBlock.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 13:53 от sweetdidi

# 3 139
Здравейте. Може и да ми препоръчате приложение, което да ми "напомня". Често забравям какво трябва да си купувам или върша , искам да ми сигнализира нещо и да си изготвям списъци на нещата, които трябва да върша.

# 3 140
Здравейте. Може и да ми препоръчате приложение, което да ми "напомня". Често забравям какво трябва да си купувам или върша , искам да ми сигнализира нещо и да си изготвям списъци на нещата, които трябва да върша.

Аз използвам календара в телефона и Бележки

# 3 141
Здравейте! Имам въпрос във връзка с Ексел. Какво да направя, за да не се скрива първият ред от таблицата, когато движа цялата таблица надолу към последните редове?

# 3 142
  • София-Младост
Здравейте! Имам въпрос във връзка с Ексел. Какво да направя, за да не се скрива първият ред от таблицата, когато движа цялата таблица надолу към последните редове?
Има една опция freeze panes в Ексел
https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=ki9bY4oLVMc

# 3 143
Има една опция freeze panes в Ексел
https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=ki9bY4oLVMc
Благодаря, само че това показва как се скрива само най-горния ред. Моята идея е как да паркирам 1,2,3,4 ред и заедно да се виждат най-отгоре.

# 3 144
Слагате фриза след 4-я ред.

# 3 145
  • София
Здавейте.
Проблем със Самсунг телевизор. Наскоро минах на IP телевизия и се оказа, че единият HDMI порт не работи. На работещия бях свързала компютъра и си гледах филми и youtube на екрана на телевизора, а сега трябва да включвам и изключвам на един порт и подозирам как ще се разбие за нула време.
Телевизорът разпознава, че има свързано нещо на порта, но не визуализира нищо.
Някой да е срещал такъв проблем? Кабелът е един и същ, на единият порт работи, а на другия - гореописания проблем.
Двата порта имат различни имена. Работещият се казва HDMI 2 / DVI PC, a другият: HDMI 1. Да не би да ми трябва друг кабел?

# 3 146
Не. Компютъра разпознава ли телевизора на неработещия порт?

# 3 147
  • София
Не. Компютъра разпознава ли телевизора на неработещия порт?
Не знам, сигурно. Прехвърля картина и звук към ТВ (когато му дам duplicate или extend), значи вероятно го разпознава.

# 3 148
  • Street of Dreams
Ако е smart TV, защо не пробваш с ресет?

# 3 149
  • София
Ако е smart TV, защо не пробваш с ресет?
Страхувам се да не се бъгне повече и да остана без нито един порт.

Сега забелязах нещо друго. Работещият порт ако няма прехвърлен сигнал към него, си стои неактивен. А неработещия стои активен постоянно (със свързан кабел, но сигналът е PC screen only).

Общи условия

Активация на акаунт