Кратки въпроси – бързи отговори

• 376 286
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 4 425
Някой запознат с новия безумен вид на hotmail/outlook може ли да ми помогне, че вече не искам дори да влизам, а имам 2 акаунта, които все пак ползвам за неважни неща?
Генералният ми въпрос е от къде да променя изгледа?
Най-малкото, което ме вбесява е, че в момента не мога да маркирам определен брой съобщения, които искам да изтрия. Трябва да се влезе в съобщението и да се изтрие. Трябва да го правя едно по едно. Гледах, рових в settings и никъде не виждам опция да избера нещо различно от това, което е в момента.
Четох и в съпорта и там не намирам нищо полезно за мен. Ще полудея с тази тъпотия.

Как така не можеш да маркираш определен брой съобщения, когато минеш с мишката отгоре на съобщението се появява кръгче пред името, натискаш в кръгчето и така маркираш. Най-отгоре на всички съоб. пък, пак има такова кръгче и можеш да ги маркираш всики и да ги изтриеш наведнъж.
Влизам с Modzila, ако има значение. Облика не съм търсила обаче дали може да се промени, ако имаш още втъпроси може и на лично, не се притеснявай питай.

# 4 426
  • Street of Dreams
Искам да купя такъв подаръчен ваучер
https://www.amazon.de/-/en/dp/B081KHJBFD/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1 … x+gift&sr=8-1 ,
обаче го няма за бг. Ако купя, изпращат ми пина по мейл, дали ще може да се регистрира и активира  от компютър базиран в България?

Трябва да бъде активиран в акаунт на Amazon.de. В България понякога страниците препращат на Amazon.co.uk, но горе излиза един черен банер, който пита дали искаш да останеш на Amazon.de. Натиска се там. Ако не стане, се контактира customer care и се иска redirect link.

# 4 427
  • софия
Някой запознат с новия безумен вид на hotmail/outlook може ли да ми помогне, че вече не искам дори да влизам, а имам 2 акаунта, които все пак ползвам за неважни неща?
Най-малкото, което ме вбесява е, че в момента не мога да маркирам определен брой съобщения, които искам да изтрия. Трябва да се влезе в съобщението и да се изтрие. Трябва да го правя едно по едно. Гледах, рових в settings и никъде не виждам опция да избера нещо различно от това, което е в момента.
Четох и в съпорта и там не намирам нищо полезно за мен. Ще полудея с тази тъпотия.
Как така не можеш да маркираш определен брой съобщения, когато минеш с мишката отгоре на съобщението се появява кръгче пред името, натискаш в кръгчето и така маркираш. Най-отгоре на всички съоб. пък, пак има такова кръгче и можеш да ги маркираш всики и да ги изтриеш наведнъж.
Влизам с Modzila, ако има значение. Облика не съм търсила обаче дали може да се промени, ако имаш още втъпроси може и на лично, не се притеснявай питай.
Не може. Имам 2 акаунта и при двата е различно. В единия е ок, но в другия е безумно. Като седна на комп ще сложа скрийн. Ползвам Едж, но не мисля, че това има значение.

# 4 428
https://www.amazon.de/-/en/dp/B081KHJBFD/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1 … x+gift&sr=8-1 ,
обаче го няма за бг. Ако купя, изпращат ми пина по мейл, дали ще може да се регистрира и активира  от компютър базиран в България?
В сайта на играта не пише да има ограничение спрямо региона.
Активира се тук https://roblox.com/redeem

# 4 429
  • Street of Dreams

В сайта на продавача обаче пише.

# 4 430
Тази забележка ме притесни и мен. Пробвах всички амазони са с някакво ограничение от продавача и затова се зачудих дали ще се получи.

# 4 431
Скрит текст:

В сайта на продавача обаче пише.
Скрит текст:
Продавачът е Amazon и не винаги информацията е вярна.
Направих си профил и там може да се променя държавата без проблем, ако случайно има някакви ограничения.

# 4 432
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Power point ... мога ли да направя 800-900-1000 + слайда, всеки с по една снимка? Правил ли е някой? Дали ще стане? Да се занимавам ли или да направя 4-5 презентации с по 200-250 снимки?

# 4 433
  • София
А защо не направиш малък филм в Movie Maker с 1000+ снимки?
И там ще ги добавяш една по една, могат да се задържат за секунди, колкото поискаш.

# 4 434
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
А защо не направиш малък филм в Movie Maker с 1000+ снимки?
И там ще ги добавяш една по една, могат да се задържат за секунди, колкото поискаш.
Ами, търсеният ефект при смяна на слайдовете да е с превъртане "куб" ... После ще направя презентацията на mp4.

# 4 435
  • софия
Скрит текст:
Не може. Имам 2 акаунта и при двата е различно. В единия е ок, но в другия е безумно. Като седна на комп ще сложа скрийн. Ползвам Едж, но не мисля, че това има значение.
Акаунтът, на който не може:
Скрит текст:
Акаунтът, на който може:
Скрит текст:
Някой да знае от къде се прави настройката, за да мога поне да маркирам и да трия накуп?
Focused/Other няма никакво значение. Сменях.

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 19:42 от zvаnchе

# 4 436
  • София
Звънче, би трябвало да е от настройките
Скрит текст:

# 4 437
  • софия
При мен в настройките на десктоп версията няма това подменю. Знам, че звучи тъпо това 🙃 Обаче на таблета изглежда съвсем различно. Както си трябва в стария вид, но ползвам Хром, какъвто махнах от компа. Подлудих се с тези.
Ще се окаже, че проблемът е в браузъра.

# 4 438
  • София
Не е от браузъра. Писа, че ползваш Edge. И през него има настройки.

# 4 439
  • софия
Има настройки,  но това подменю го няма. Нали качих скрийн. Мога и на настройките да кача.
Както и да е. В петък ще продължа да ровя в десктоп версията на различните браузъри.
В момента нищо не съм пипала по настройките и на таблета в Хром изглежда ок.

Общи условия

Активация на акаунт