Окръжна Болница Варна - тема 7

• 171 089
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета. И аз имам един въпрос относно списъка с неща за приемането в ОБ. Пелените ( 2-та пакета бархетни и тензухени) изпрани и изгладени ли ги искат или както са си в пакетите неразопаковани ?

# 121
Здравейте, момичета. И аз имам един въпрос относно списъка с неща за приемането в ОБ. Пелените ( 2-та пакета бархетни и тензухени) изпрани и изгладени ли ги искат или както са си в пакетите неразопаковани ?
Неразопаковани. Те и козметиката за бебето остават за болницата. Те си имат оборотни, които използват за бебето.

# 122
Неразопаковани. Те и козметиката за бебето остават за болницата. Те си имат оборотни, които използват за бебето.
за козметиката може да си направите устата че сте взели друга или че не я носите,и няма да ви я искат,поне така се случи на едната девойка-каза че е взела друга козметика и санитарката каза нищо дай само пелените

# 123
Не разбирам защо ще мърморят за багажа-нали те искат всичко това-то само лигнина и подложките за легло са една торба.Дрехите за бебето, памперсите.При мен са две торби с нещата, които искат и една с мои неща-все пак хавлия, други принадлежности. newsm78Няма начин да са по-малко нещата.
мърморят защото някой майки идват с багаж-куфар или огормен сак в който само дрешките на бебето е 1торба от 5кг или са помъкнали 10ношници(буквално),и санитарките стават носачи на багаж,най добре е вземайте това по списък и после да ви носят,не се трупа пове4е багаж а просто се завърта и си остава същото количество

# 124
Не разбирам защо ще мърморят за багажа...
мърморят защото някой майки идват с багаж-куфар....

Благодаря, стиляната! Сега разбрах какво е имала предвид моята акушерка.
На всички, на които им предстои раждане пожелавам всичко да мине по мед и масло с хубави и здрави бебешоци!

# 125
  • по пътя
Не знаех, че трябва пелените да са неразопаковани, май ще взема да купя още едни, а тези ще си ги оставя за у дома.
Сега разбрах за багажа, да някои прекаляват.

# 126
За пелените и аз бях с впечатление, че ги искат неразопаковани, но моя позната, която е раждала там каза, че тя ги е занесла изпрани и изгладени и са ги използвали за нейното бебе, та затова се зачудих и аз как да ги занеса. Има ли някоя от вас, която ги е занесла изпрани и са и направили проблем за това?

# 127
За пелените и аз бях с впечатление, че ги искат неразопаковани, но моя позната, която е раждала там каза, че тя ги е занесла изпрани и изгладени и са ги използвали за нейното бебе, та затова се зачудих и аз как да ги занеса. Има ли някоя от вас, която ги е занесла изпрани и са и направили проблем за това?
не правят проблем,а  и да ви кажат нещо казвайте незнам,не се шашкайте,пригответе си багажа по списък + 1 2 дрешки за бебо и за вас и във 3 торби и тва е и вече леко раждане  bouquet

# 128
Здравейте,

Списъка от първата страница актуален ли е към днешна дата. Извинявам се, ако сте го коментирали, но в последните постове не открих отговор на въпроса си. Благодаря ви предварително Simple Smile) Успех и леко раждане на всички Simple Smile)

# 129
Здравейте,

Списъка от първата страница актуален ли е към днешна дата. Извинявам се, ако сте го коментирали, но в последните постове не открих отговор на въпроса си. Благодаря ви предварително Simple Smile) Успех и леко раждане на всички Simple Smile)

Актуалният списък включва всичко, което е на първа страница, без еднократните гащи за родилката.   Simple Smile

# 130
А да питам за тези пелени ,2 пакета (2 бархет и 2 тензух) или 2 пакета (1 бархет и 1 тензух) ли? Rolling Eyes

# 131
А да питам за тези пелени ,2 пакета (2 бархет и 2 тензух) или 2 пакета (1 бархет и 1 тензух) ли? Rolling Eyes
В един пакет има голяма и малка бархетна пелена и голям и малък тензух. Искат 2 пакета.

# 132
  • по пътя
В моя пакет са по две от двата вида пелени-ето това:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6015&cat=27

# 133
Да питам и още нещо.Сега четох за тези еднократните чаршафи които искат,че има и цели с ластик и такива само като подложка.От кои трябва да взема  Confused Embarassed

# 134
  • Варна
обикновени подложки. 60/90 см е перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт