Окръжна Болница Варна - тема 7

• 171 083
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 90
Соня е писала в темата за Славчев,че това е нова наредба и това е положението.А за 45-дневния пише,че НЕ ДЪЛЖИМ такса?Аз не съм стигнала до там още.Значи на някои взимат на други не?Странно. Naughty

Вече не се взема такса, но пък дали ще се дават масово болнични без нужда е друга тема

# 91
Как процедират В ОК с багажа като отидеш в родилното.Къде го оставят?Как трябва да бъде разпределен в торбите(нали искат багажа да бъде в торби а не в сакове) Кой неща са необходими за първо време и кой да донесе ММ след като родя  newsm78 Извинявам се за многото въпроси но ми предстой скоро да раждам там а не знам как стоят нещата с багажа,а вече почнах лека полека да го оправям.Ще раждам нормално, в пред родилна зала ли се преобличаме с нощниците за раждане или не  #Crazy

# 92
моя багаж беше в две торби за мен 1 и за бебо 1, а 2-те бяха в една от големите джъмбовски. В една торбичка бях си отделила 2 еднократни чаршафа, 3 памперса, мокрите кърпи, нощницата ми, чехлите и документите, защото това са нещата, които се ползват при приема. Като идеш има приемна, там даваш документите и докато пишат ти се обличаш, оставаш по нощница, чехли и лигнин. В предродилна ми поискаха единия еднократен чаршаф за леглото докато съм на тонове. Когато се роди малката взеха памперсите и кърпите. Багажа ми беше в предродилна, а като родих го занесоха в стаята, в която щях да съм, попитаха ме искам ли тел. или друго преди да го занесат и така.

# 93
Благодаря ти много  Hug помогна ми супер много ,че се чудих как да си разпределя багажа

# 94
аз бях със 3 торби-една за бебока,1 със лигнин,чаршафи,гащи и 3та със мойте неща,
иначе се паднах на Митева,Ненова и Николова,очаквах да са криви,да са тип-поредната родилка да мине и замине,но не-помагаха ми за дишането,успокояваха ме,на другия ден ме питаха как съм,до последно като се разминавахме си разменяхме по 1 2 думи,като цяло съм доволна и от лекари,акушерки,педиатри,момичетата в боксовете на малките(незнам как се водят там),по база са много зле което е жалко за екипа и за нас,но по държание са страхотни,и евала им правя че не са криви и се цупят като ги питаш нещо, а ти отговарят и помагат понякога тайничко hahaha

# 95
  • по пътя
В торби ли искат да е багажа? Аз се мъча да го събера в една голяма чанта, че ще ми е по-прибрано, но ако искат торби ще трябва да преразпределям. newsm78

# 96
Домашни чехли или джапанки искат  newsm78 че в това топлото време май е по-добре само едни джапанки.Какви бебешки дрешки да сложа в това топлото време ? Става ли само боденца и чорапки ?

# 97
  • Варна
КАквото ти е удобно на теб. Ти ще си ги носиш чехлите, никой няма да те върне заради модела им.

# 98
Домашни чехли или джапанки искат  newsm78 че в това топлото време май е по-добре само едни джапанки.Какви бебешки дрешки да сложа в това топлото време ? Става ли само боденца и чорапки ?
аз за всеки случай ги комбинирах-ританки,чорапки,1 2 бодита с дълъг и 1 2 с къс ръкав,ако ще карате жълтеница с къс ръкав ги държаат в бокса-хем се пекат на 31градуса,отедлно в стаята 29 30,а пък може и на мпсто да си прецениш и да носят дрешките,няма значение за чехлите,ама по добре джапанки,топло е из стаите

# 99
Благодаря много за информацията  Hug

# 100
  • ВАРНА
Мацки, за коя дата си стягате багажа? Аз за 28-ми вечерта  Praynig Confused

# 101
  • Варна
Здравейте момичета,

аз родих юни месец в окръжна болница.Искам да споделя колко съм доволна от отношението на целият персонал. Hug

Родих при доктор Георгиева , но ме интересува как се казва акушерката ми ( много слаба с къса черна коса ) някой може ли да ми помогне  Thinking

# 102
Родих при доктор Георгиева , но ме интересува как се казва акушерката ми ( много слаба с къса черна коса ) някой може ли да ми помогне  Thinking

Предполагам, че става дума за Грета, но не й знам фамилията

# 103
  • по пътя
Момичета да ви питам за храната, записваш се ден за ден ли? Аз съм доста капризна, че не знам има ли смисъл или по-добре да ми носят някакво кисело мляко? Моля ако някой има пресни впечатления да сподели.

# 104
Момичета да ви питам за храната, записваш се ден за ден ли? Аз съм доста капризна, че не знам има ли смисъл или по-добре да ми носят някакво кисело мляко? Моля ако някой има пресни впечатления да сподели.
Не е редно храна да се внася, преки впечатления нямам от храната в родилното. Иначе не е столова храна, болницата работи с фирма за кетъринг, майка ми лежа преди време и беше много доволна от храната. Пък и все пак е болница, не е ресторант и едва ли има меню да си поръчваш.

Общи условия

Активация на акаунт