МАШИНА ЗА ХЛЯБ-55-та тема

• 42 856
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Бонго, нал знайш - на вкус всички цветни моливи са различни Joy

П.П. А преди последно втасване да има останало брашно newsm78 #Crazy!?

# 496
Аз да се отчета - прекрасно хлебче и колкото пО изстиваше, толкова по-хубаво ставаше.
Снимах го като цял, утре ще се опитам да го кача.
И определено тъмната коричка хич не е толкова тъмна, но добре, че тук прочетох, че стават доста бели, иначе мислех на средно изпичане да го пусна  Simple Smile

И да ви попитам нали си миете казанчето като стандартна тенджера примерно под струята на водата, сапунисвате и после плакнете Laughing??? Защото в книжката пишеше да не се потапя във вода, а да се бърше...  Rolling Eyes е да, ама на местата на куките имаше запечен хляб и нямаше как да го махна с бърсане... трябваше под струята на водата да се измие  Blush

# 497
кви куки бре  newsm78
има казанче и бъркалки. като се махнат бъркалките може по оста да има запечено тесто , но с нокът може да го махнеш. иначе може да си измиеш казанчето с хладка вода и мека гъба. а може и да не го миеш а да го избършеш. въпрос на желание. но се стреми да не надраскваш покритието.

# 498
  • София
Изтръскваш хлебчето и пълниш казанчето с топла вода, изкисва 1-2 часа и после с гъбата всичко пада.

# 499
 Laughing Ами в моята книжка пише куки и аз затова  Laughing
Кисна, сапунисвам и после плакна под водата, нали? Въпросът ми е нали няма проблем да си го мия като другите съдове с мека гъба и препарат под водата? В книжката едва ли не пишеше, че ако има допир с вода е противопоказно и аз се стреснах Sad

# 500
  • морето и сините вълни :)
[/img]
url=http://www.glitterfy.com/][/url][/img]
Ей го на и моя хляб.Това е рецептата за пухкав хляб

# 501
Аз не го сапунисвам. Мия го само с вода. Саго ако съм пекла нещо по-мазно, което не е хляб, тогава го мия и с препарат.

# 502
Laughing Ами в моята книжка пише куки и аз затова  Laughing
Кисна, сапунисвам и после плакна под водата, нали? Въпросът ми е нали няма проблем да си го мия като другите съдове с мека гъба и препарат под водата? В книжката едва ли не пишеше, че ако има допир с вода е противопоказно и аз се стреснах Sad
прочети внимателно и аз така в началото помислих ,но те пишат за самата машина да не се потапя във вода ,а не казанчето

# 503
В книжката едва ли не пишеше, че ако има допир с вода е противопоказно и аз се стреснах Sad
как ще правиш хляб ако допира с вода/течност е противопоказно ?
включи малко сиви клетки да разсъждават  Laughing

# 504
  • София
Lorein666,
виж в този си пост какво е публикувал Ердинч за положението на бъркалките.

е моите бъркалки не щат да застанат така в полож.1   направих ги в пол.2 но пак си въртят тестото на така на топка а все едно две топки които се доближават

И това при положение, че тестото е както трябва?

# 505
По повод проблема със сегашната партида лидълски машинки- доста момичета са оплакаха, че хляба остава бял, вчера видях с очите си, наистина има проблем според мен. От 2 години работа с такава, снощи пробвахме от новите- нищо не стана. Ще се сменя, явно има проблем.
Какво стана с вашите, има ли напредък?

# 506
Lorein666,
виж в този си пост какво е публикувал Ердинч за положението на бъркалките.

е моите бъркалки не щат да застанат така в полож.1   направих ги в пол.2 но пак си въртят тестото на така на топка а все едно две топки които се доближават

И това при положение, че тестото е както трябва?
в какъв смисъл както трябва?

# 507
Дали цялата партида е такава? Дали да се смени или направо да си вземат парите?
Това е дилемата, дали ще има и свестни между тях  newsm78

# 508
Дали цялата партида е такава? Дали да се смени или направо да си вземат парите?
Това е дилемата, дали ще има и свестни между тях  newsm78
аз я сменях веднъж.,но сега мисля да си взема парите,и ще ми ги върнат,имаш право в 7 дневен срок да върнеш каквато и да е стока по каквато и да е причина,а иначе ми харесва машинката и не знам каква да взема за долу горе същите пари .....искам да изпича добре отвсякъде не да я мисля с разни фолиота

# 509
По същата причина ли я сменя вече?

Моята е същата марка, но от черните- ами перфектно си пече, не бих я препоръчала иначе...странна работа

Общи условия

Активация на акаунт