Училищата в район Младост, София- IV част

• 107 733
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Записвам се и аз в темата. Тази година ще имам първокласничка. Ще подам документи в 81 и 144 СОУ. Голяма дилема ми е кое да предпочета!?!  Crazy Ще се върна назад да прочета отзиви.

# 166
  • София
Запиши я при Мария Алипиева в 81 СОУ.
Хич не ни се иска, но ви я даваме! Hug

# 167
Ооо, L'Agent, много ти благодаря!  Hug Съвсем ми наклони везните към 81.  Simple Smile

# 168
Аз също ще имам първокласник и съм подала документи в 81 и 144 училище, защото са ми най-близо, а имам и бебе на 1 месец, така че ми е важно да са ми близо. Само се чудех какво става ако не го приемат в нито едно от двете и дали да подам и в други за всеки случай?!  newsm78
А кога се избира при кой учител да се запише детето? Предполагам след класирането и при самото записване за 1 клас?

# 169
  • София-Младост
Ооо, L'Agent, много ти благодаря!  Hug Съвсем ми наклони везните към 81.  Simple Smile
Или при г-жа Стоилова. Класна е на племеницата и родителите и са много доволни.

Шишаркова
според мен ако сте в Мл-3 имате шансове и в двете училища.

# 170
Шишаркова
според мен ако сте в Мл-3 имате шансове и в двете училища.
В Младост 3 сме - да! Много се надявам на едно от двете (нямам претенции в кое), защото градината ни е в Младост 1 и вече 5 години това водене и вземане сутрин и вечер ни е изморило, а с училището е по-сложно когато вече нямат и занималня!
А всъщност как стоят нещата със занималнята в тези училища (81 и 144) - до кой клас има и за всички ли е или както е в повечето са малко места за всички класове от випуска???

# 171
в 144 местата за занималня са малко, но все пак има за всички желаещи /въпросът за условията при които децата учат е съвсем друг/
до колкото знам и в 4 клас имат занималня

# 172
Благодаря ти, bubanka! Като подавах документите се чудех какво исках да питам и не се сетих, а не ми се звъни в училищата да питам по телефона.

# 173
  • София
Шишаркова и аз съм като теб бебе и първокласник. Ако регистрацията ти е в Мл-3, не би трябвало да има проблем за приема. И аз се чудя между двете и то май до 04.06 ще го мислим. Bubanka, какво имаш предвид за условията? Не съм влизала в 81-во, тъй като ММ подава документи, но в 144 ми изглежда много чисто и с добра дисциплина.

# 174
няма достатъчно кабинето и събираха по два класа в една стая - разбира се трябва да се има предвид, че не всички деца ходят на занималня и групата не е 40-50 деца, но все пак са два различни класа с различни домашни; също не всички са в "обикновени" кабинети, миналата година /или по-миналата, не помня вече/ децата бяха в кабинет по биология сред стъкленици, което не е най-подходящо за беснеещи дребосъци

впечатленията ми от двете преподавателки, които вероятно ще водят първи клас ИИ - Недялкова е по-добрият избор от Георгиева

# 175
  • София
Bubanka, мерси за информацията. Ще ни бъде полезна за избора. Ние сме се насочили към хореографията, тъй като ни няма никакви в рисуването.

# 176
  • София
Всъщност, ситуацията със занималнята е доста тегава и на двете места. За 144то в първи клас им бяха осигурили за всеки клас отделна занималня в тяхната си в стая. Във втори обаче нещата съвсем не стоят така. Изтеглихме късата клечка и нашия клас го разделиха на две - половината в занималнята на един клас, другата половина в занималнята на друг. Ситуацията е безумна, децата или са с написани домашни, пълни с грешки, или с ненаписани. В 6 следобед се прибират и почват отначало. На всичкото отгоре, ако успееш да си вземеш детето по-рано, за да учи в по-нормална обстановка, защо децата са над 30, се сърдят и правят проблеми на децата.
Иначе от титулярната учителка и общообразователната подготвока съм подчертано доволна, от останалите аспекти на училището и базата също.

# 177
В 144-то за тазгодишния първи клас занималнята е добре. Места има за всички, сборна група са. Много съм доволна от г-жа Господинова. Учат и пишат домашни, играят, хапват... има време за всичко, не е просто за отбиване на номера както очаквах.

# 178
Кой учител да изберем в 81-во: Мария Алипиева, Диана Цветкова, Светлана Дюлгерова, Евелина Стоилова, Теодора Шивикова, Мадлена Камбурова, Румяна Чанева?

# 179
  • София
Здравейте, и аз ще имам първокласничка тази есен. Записали сме я в 118-то. Ще следя за инфо при вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт