Училищата в район Младост, София- IV част

• 107 736
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
Моят син е 5-ти клас, с Изобразително изкуство. От 1-ви клас, че до днес има по 2 часа седмично Изящни изкуства и Приложни изкуства. До 5- ти клас профила им има и СИП ИТ, а от 5-ти клас това влиза в задължителния хорариум, а СИП имат КГА - компютърна графика и анимация.
Доволни ли сте от паралелката с Изобразително изкуство след 4-ти клас?
Има ли изпит за прием в нея?
Няма изпит след 4-ти клас, продължават си автоматично в 5-ти клас. След 4-ти клас разформироваха едната паралелка по Изобразително изкуство и ги разпределиха между другата с Изобразително и тази с Музика. Учителите по специалните предмети са същите като миналата и по-миналата година, изненади няма.

# 181
  • София
Кой учител да изберем в 81-во: Мария Алипиева, Диана Цветкова, Светлана Дюлгерова, Евелина Стоилова, Теодора Шивикова, Мадлена Камбурова, Румяна Чанева?
За чуждия език нямаш ли предпочитания?

# 182
По принцип не, мислих си английски...

# 183
  • София
Когато подавахме док-ти, най-споменаваното име беше Цветкова, носи и се славата на отличен учител.

# 184
Благодаря! Ако и някой друг сподели мнението си ще съм благодарна...

# 185
Здравейте! Има ли в темата майки на първокласници в момента в 10то СОУ? Като доста хора в темата и ние, разочаровани, обмисляме преместване от 125 СОУ, но този път искам предварително да проуча преподавателите, за да не попаднем пак на някой "образ" като настоящата.

# 186
Здравейте! Има ли в темата майки на първокласници в момента в 10то СОУ? Като доста хора в темата и ние, разочаровани, обмисляме преместване от 125 СОУ, но този път искам предварително да проуча преподавателите, за да не попаднем пак на някой "образ" като настоящата.

Мисля, че няма. Само моите деца учат там. Ако нещо те интересува- питай.

Най-доброто, което можеш да направиш, е да отидеш до самото училище, и да се срещнеш с директора и учителката на първи клас. По принцип са невероятно отзивчиви, мили и разбрани и от ръководството, и от администрацията, и от педагогическия състав.

# 187
Каси, Найденова да не е случайно вече в 144-то? Синът ми каза днес, че я е видял и утре иска да носи снимка да я сравнява. Но аз си мисля, че тя щеше да го познае и сама, щом са били в една стая както той твърди. Незабравим е.  Mr. Green

# 188
Окти, честно казано не зная. Но където и да е отишла, богатство ще е за училището, в което е.

# 189
Окти, честно казано не зная. Но където и да е отишла, богатство ще е за училището, в което е.

Така е. Утре ще се опитам да разбера от него повече понеже ме убеждава, че водела занималнята по заместване.

# 190
Абсолютно възможно е.

# 191
  • София-Младост
Благодаря! Ако и някой друг сподели мнението си ще съм благодарна...
Стоилова, преподава на племеницата и родителите и са много доволни от нея.

# 192
Благодаря!

# 193
Защо е толкова негативно мнението за 131 СОУ, понеже то ни е най-близо?

# 194
Защото, как да го кажа по-меко, единственото в Младост е с компактен ромски и близък до потенциала на ромския контингент.

Общи условия

Активация на акаунт