Училищата в район Младост, София- IV част

• 108 388
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Момичета моето дете сега завърши първи клас и искам да ви попитам дали можете да ми препоръчате учители за частни занимания от есента,т.е. 2 клас - по бел и мат. Защото искам доп.подготовка,но не и предлаганата занималня. Искам доп.частен учител.

Какво е довело до нуждата от учител?
Инак за какво са ти учителИ за дете във втори клас, когато един читав начален, та и дори предучилищен педагог не само може, но и е желателно именно такъв да работи с дете на 8 години.

# 271
  • София
  Леле! Мисис Джоунс, какво би могло да причини нужда от уроци за 2ри клас?! Че и по БЕЛ, и МАТ?! Едното обхваща действия до 100, а за другото е достатъчно просто да четат от време навреме.

# 272
  • София-Младост
Аз оставам с впечатление, че тя търси частна занималня...за следобедите или сутрините, когато дететоне е в училище.

# 273
  • София
  Аз разбирам, че тя категорично не иска занималня. Иска частни учителИ. Не възпитателка, която да гледа детето вкъщи и да му помага, ако има нужда.  Thinking

# 274
  • София
Така е, не искам занималня, а просто доп.часове защото забелязах, че темпото с което се взима материала е много бързо, госпожата не се вълнува кои какво може и къде и как да се набляга на изпуснатото, с две думи не съм възхитена от госпожата, но не желая да се местим поради други причини, а забелязах, че когато се занимавам аз не е така ефективно както ако е от непознат авторитет.

# 275
Здравейте Simple Smile Искам да помоля за отзиви за Тодорка Земенска, която ще поеме първи клас хореография в 144то. Ще се радвам, ако някой може да сподели мнение  Hug

# 276
  • София
Синът ми е приет в класа на Галина Келорска с профил хореография и аз моля за мнение и отзиви.

# 277
Здравейте Simple Smile Искам да помоля за отзиви за Тодорка Земенска, която ще поеме първи клас хореография в 144то. Ще се радвам, ако някой може да сподели мнение  Hug

Привет, дъщеря ми е приета в същата паралелка, и аз бих се радвала, ако някой има впечатления от
г-жа Земенска.

Бих помолила и за един съвет.
Скрит текст:
Предполагам, че ще ми се наложи да избирам между 144-то, 125-то и 81-во училище. В последните две, съм подала документи за паралелките с немски език, утре излизат класиранията и очаквам успешен прием.
Дъщеря ми има афинитет към танците и желае да я запиша в 144-то, за нея настоява и лелята, която е завършила същото училище.  Simple Smile От друга страна, има доста мнения, че от тите изброени училища, във въпросното най-малко се набляга на ученето, а не бих искала да изостава с учението, за сметка на народните танци.

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 15:00 от Magnificent

# 278
  • София
Това го коментирахме по-напред в темата. Няма такъв филм като изостава се от ученето за сметка на танците. Имат си абсолютно всички редовни часове по общообразователните предмети, имат си и СИП български. Ученето ще изостане ако учителката не е качествена, ако детето не учи и родителя го позволява. Но това няма нищо общо с танците, рисуването или музиката в 144то училище.

# 279
  • София
Момичета, знаете ли кои са учителките, които ще поемат второкласниците есента в 39-то?

# 280
  • София-Младост
Момичета, знаете ли кои са учителките, които ще поемат второкласниците есента в 39-то?
Тези, които  са им били в първи клас...те не сменят преподавателите до 4-ти клас. Или не разбира въпроса.

# 281
  • София
Тези, които  са им били в първи клас...те не сменят преподавателите до 4-ти клас. Или не разбира въпроса.
Да, това ми е ясно. Питането ми е, кои "издават" първолаците и ще са есента с второкласниците.

# 282
  • София-Младост
Да, това ми е ясно. Питането ми е, кои "издават" първолаците и ще са есента с второкласниците.
Вакрилова, Георгиева, Иванова и Петрова.

# 283
  • София
Много благодаря, Ала-Бала!

# 284
Публикуваната днес класация на училищата според представянето на НВО на четвъртокласниците води до интересни размисли, кои са "добрите*" училища в Младост.

източник
(* класация на база външно оценяване само)

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 20:48 от shrekie

Общи условия

Активация на акаунт