Училищата в район Младост, София- IV част

• 107 642
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Преди 2 години мисля, че първокласните паралелки бяха 7 - за всички си имаше достатъчно кабинети. Паралелките след 4ти клас пък бяха 6 - отново нямаше проблеми. Да пренаселено е, но аз съм доволна, че синът ми получи страхотно образование и 100% от класа влезе в една от шестте елитни езикови гимназии.  Simple Smile

езиковите гимназии са пълни предимно с деца от 81?  Shocked Shocked Shocked

# 61
  • София-Младост
Преди 2 години мисля, че първокласните паралелки бяха 7 - за всички си имаше достатъчно кабинети. Паралелките след 4ти клас пък бяха 6 - отново нямаше проблеми. Да пренаселено е, но аз съм доволна, че синът ми получи страхотно образование и 100% от класа влезе в една от шестте елитни езикови гимназии.  Simple Smile

езиковите гимназии са пълни предимно с деца от 81?  Shocked Shocked Shocked
Е един клас е 30 деца все пак...

# 62
  • София
Да бе да. Минутки за реклама.
Освен това аз говорех за организацията на нещата от 1 до 4 клас.
След 4 нещата се променят и тепърва ще видя как е, но подозирам, че няма да е по-добре.

# 63
Ала-Бала, ти наистина ли вярваш в такова нещо?  Shocked hahaha

# 64
  • София-Младост
Ала-Бала, ти наистина ли вярваш в такова нещо?  Shocked hahaha
Не Simple Smile)) Най-малкото съдя от класа на дъщеря ми...имаше деца, които просто останаха в 81-во. И не защото са изкарали ниски оценки на матурите.
Колкото повече обаче чета, спокойно мога да кажа, че освен всичко друго и родителите сме виновни за това, в което се превърна днешното училище... Embarassed

# 65
Ами за мен е проблем и избягвам училищата, които са на смени от 1 до 4 клас, колкото и реномирани и желани да са.  Peace 

те не са много такива в Младост.
Това са 39-то и 131-во, доколкото аз знам.

За 10-то чувам, че ще е на 2 смени от 15.09.
За 128-мо и 145-то не знам нищо.

145-о също е на една смяна, като съответният клас като състав преминава в занималня. Но то все пак е основно училище и има място за децата.

# 66
Не успях да открия актуална тема за 118 СОУ и моля дя ме извините, ако вече е обсъждано, но търся някакво  мнение за Станка Ангелова, която сега поема 1 клас и за Елена Симеонова, евентуално.
Благодаря!

# 67
  • София
Момичета знаете ли дали има униформи за 144 соу за първи клас?

# 68
ако има, то е нещо съвсем, съвсем ново и неочаквано

# 69
  • София
145-о също е на една смяна, като съответният клас като състав преминава в занималня. Но то все пак е основно училище и има място за децата.
За съжаление и при нас мястото започва да свършва и затова от тази година 3 и 4-ти клас ще са втора смяна. Реално няма голяма разлика, защото в момента следобед при нас не пишат само домашните, а и учат по немски. В момента това ще е изнесено за 3 и 4-ти клас сутринта, а следобед ще са основните занимания към държавното училище.

# 70
Не е баш все едно, но да се надяваме, че децата ще се справят и с 2-рата смяна; все пак едно време и ние бяхме на смени.

# 71
  • нейде там, където ....
10-то си оставаме на една смяна ... засега.

# 72
  • София
144то тръгват половината второкласници втора смяна, половниата първа, втория срок се разменят.

# 73
  • София
Barbabelle когато имаш възможност ще се радвам да разкажеш как е, за да съм поне отчасти подготвена за догодина.

# 74
Barbabelle когато имаш възможност ще се радвам да разкажеш как е, за да съм поне отчасти подготвена за догодина.
Как е втората смяна ли? Рано е да се каже, още и на мен ми е странно да не съм проверила всички домашни, щото тепърва ще се пишат на другия ден или когато имат по програма някоя сутрин и тя вече не помни, че има домашно. Но предполагам, че ще си направи някакъв списък и ще си отмята. А пък аз ще отпусна контрола - да се оправя и да си носи отговорност, ако нещо забрави. Ще пиша и по-нантък, ако още те интересува.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт