Училищата в район Младост, София- IV част

• 107 645
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Привет на всички!  bouquet  Бихте ли ми казали мнения за г.жа Божинова от 10 соу. Мисля да прехвърля там синът ми на пред училищна  той сега е на детска и търся и  търся информация.  ще съм ви много, много благодарна  :peace
.P.S. Дали пък не беше Божилова?

# 76
Божилова.
Мога да ти кажа мнението на моето дете- най-добрата госпожа, искам до студент да уча при нея.

# 77
Да побутна темата Simple Smile синът ми ще е първолаК догодина. Тъй като сме в Малинова долина, интересува ме дали това би било пречка за кандидатстване в училище в Младост 1? (мисля, че по район 39-то ни се пада като главно).

# 78
Здравейте и аз да се включа в главоблъсканицата  Rolling Eyes Сега се чудя, защо не проучих по-сериозно подготвителните групи в у-щата и сдруженията в района  ooooh!
Четох, четох и съвсем се (п)обърках. На нас "районно" ни е 10-то, но имам доста противоречиви отзиви за него Sad
След прочитането на тази и предната тема, 125 май отпадна. 81-во пък хич не зачита Младост 1 за близък район. Признавам другите у-ща от районна не ги знам, затова започвам все по-задълбочено четене и проучване и дано вземем правилното решение за нашата госпожица  Rolling Eyes

Мислих си, че е по-добре детето да е в ОУ до 4-ти клас, поради липсата на големите класове и хаоса, ама май само 145-то е такова, а то е само за Шилер и Дикенс, нали така.

По принцип оглеждам и 119-то.

Разхвърляна съм в мислите си, може би защото цял следобед чета теми за различни у-ща из цяла София. Ще припадна вече  Confused

# 79
Наистина  ли заради форума ти опадна 125? Нямаш ли отзиви от реални хора за него?
За 119 направо забрави, ако не живееш до него. Дори работещ родител в региона не дава достатъчно точки за прием.
Успех.

# 80
Здравейте,
И аз бих искала да побутна темата или по-скоро да се получи тема в темата Simple Smile
Синът ми ще е първокласник догодина и искам да изберем учителка в 81во, 125то или 39то (като краен вариант).
Някоя от вас има ли отзиви, някаква информация....Аз лично се чудя откъде да започна и как точно, а предполагам има доста майки в района, на чиито им предстои да са първокласници следващата година. Мненията на родители с деца в 4ти клас тази година ще бъдат високо оценени  Wink
Много ще съм благодарна, ако споделите мнения, идеи, впечатления.
Благодаря Simple Smile

# 81
  • София
училищата, които си изброила са в Младост 1, Младост 2 и Младост 3. Не ми се вярва да живеете и в трите квартала едновременно, така че надали можете да се класирате и за трите, за да си и избраш. Провери кои училища са ви вероятни по местоживеене и тогава мисли за избора.

# 82
  • София-Младост
 sunlion4
Не мога да съм от помощ с конкретен учител. Но за да ви приемат в 125-то е добре да си направите адресна регистрация в Мл-1, за 81-во в Младост-3. Защото и аз така избирах първоучител, пък се оказа че това накрая ми беше най-малкият проблем, защото не приеха синът ми в нито едно от девет, за 125-то знаех че шанса е 0, но се надявах на 81-во.

# 83
Наистина  ли заради форума ти опадна 125? Нямаш ли отзиви от реални хора за него?
За 119 направо забрави, ако не живееш до него. Дори работещ родител в региона не дава достатъчно точки за прием.
Успех.
В интерес на истината мненията във форума затвърдиха едно мое негативно отношение към училището. Освен това имам мнението и на познати с вече по-големи деца, а и по-важното на учител, който ми каза, че съжалява, че е оставила детето си да учи в това училище. На момичето са създадени такива комплекси Sad
Общо взето познатите ми говориха предимно за това, че в училището децата биват мачкани до степен да станат неуверени и да се комплексират... е не мерси! Особено за моята девойка, която е толкова чувствителна. Ще видим, ще мислим и по адресна регистация на таткото  Rolling Eyes

# 84
Здравейте, не намирам много мнения за 118-то, имате ли информация за него?

# 85
Да побутна темата Simple Smile синът ми ще е първолаК догодина. Тъй като сме в Малинова долина, интересува ме дали това би било пречка за кандидатстване в училище в Младост 1? (мисля, че по район 39-то ни се пада като главно).

didinka,и ние живеем в Малинова долина и догодина ще бъдем в първи клас. Ориентирали сме се към 125,но там със сигурност нямаме шанс,защото дават 15 (петнадесет) точки на живеещите в  – ж.к. „Младост-1” за блоковете, намиращи се в карето, ограничено от следните улици: бул. Александър Малинов, бул. Андрей Сахаров, ул. Йерусалим и бул. Цариградско шосе

# 86
Здравейте момичета,

търся вашия съвет и съдействие относно въпросите си с предучилищна и училище за първи клас.
Преместихме се в "Младост" 1, блока е до магазин "Зора". Все още нямаме адресна регистрация.
Видях, че най-близки училища са 125 и 10 СОУ.

Малкото ни дете  е на 6г.  и тук идва първия въпрос - има ли шанс да го запиша на предучилищна в някое от посочените училища или в някое ОДЗ наоколо и то по средата на учебната година?
Още не сме ходили на място на питаме, но ще има ли шанс според вас?Трябва ли и двамата родители да сме с адресна регистрация в МЛАДОСТ или е достатъчно само този, който кандидатства да има такава?

Мерси newsm78

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 10:09 от benita_a

# 87
125-то няма предучилищна, за 10-то провери на място, може би ще има възможност. За ОДЗ-тата може да следиш сайта за свободни места, мисля, че през системата е единствения начин (или ако детето в момента е в друго ОДЗ в София, да го прехвърлят в някое по-близко). Успех:)

# 88
Мислих си, че е по-добре детето да е в ОУ до 4-ти клас, поради липсата на големите класове и хаоса, ама май само 145-то е такова, а то е само за Шилер и Дикенс, нали така.

И мен една позната с по-голямо дете ме посъветва да се ориентирам към училище, което е до 4-ти клас, заради негативното влияние на учениците от по-горните класове над по-малките.

# 89
Обикновено в училищата малките са в отделен коридор и не се засичат с големите. Аз не бих ограничила с това избора, има по-важни неща лично за мен.

Общи условия

Активация на акаунт