Училищата в район Младост, София- IV част

• 107 653
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
От сайта на 144 СОУ не разбрах дали има приемен изпит за 1клас с музикален профил, и ако има, какво представлява?

# 91
  • с/у ОколоМръсТното
От сайта на 144 СОУ не разбрах дали има приемен изпит за 1клас с музикален профил, и ако има, какво представлява?

има, да.
Не знам точно, защото родитъелите не присъстват в стаята.
Проверява се за верен слух, за вярно тактуване... и нещо такова. Мисля, че и пеят.

# 92
Здравейте, търся информация за учителките, които поемат първи клас тази година в 10-то, 39-то, 118 и 145-то и разбира се 125 (нищо, че там борбата е жестока и избор всъщност няма...). Списъкът е дълъг, но нали казват, че учителят е важен, не училището:)

# 93
Мислих си, че е по-добре детето да е в ОУ до 4-ти клас, поради липсата на големите класове и хаоса, ама май само 145-то е такова, а то е само за Шилер и Дикенс, нали така.

И мен една позната с по-голямо дете ме посъветва да се ориентирам към училище, което е до 4-ти клас, заради негативното влияние на учениците от по-горните класове над по-малките.

Аз съм много доволна от у-щето.
Има и обикновени паралелки,стига да се съберат достатъчно желаещи за сформирането им.

# 94
Здравейте, търся информация за учителките, които поемат първи клас тази година в 10-то, 39-то, 118 и 145-то и разбира се 125 (нищо, че там борбата е жестока и избор всъщност няма...). Списъкът е дълъг, но нали казват, че учителят е важен, не училището:)

10-то- прекрасните Ирена Петрова и Диана Каралъмова.

Освен 125-то, в което кампанията по кандидатстването започва в края на април, в другите училища започна подаването на документи за първи клас и предучилищните групи, където има такива.
Подадохте ли вече заявления?

# 95
81 СОУ все още нямат информация за прием за първи клас. Моля за отзиви за това училище (най-вече за учителките, които сега са на 4-ти клас). Моля също така за отзиви от 131 СОУ и учителките там. Всяка информация ще ми е полезна.

# 96
scarlette4444, не бих се насочила към 131-во.  Peace Има доста по-добър избор в квартала.

Не пропускайте и 128-мо. Училище, което тихо и кротко без особени затруднения, без да приютява сдружения, без да разчита на стара слава, има четири паралелки първи клас.

# 97
Благодаря ти за отговора, Касита. Това училище го бях забравила (а и ми е малко далеч), но ако е добро училището, си заслужава да се пътува. Имаш ли някакви наблюдения за учителките, които тази година ще поемат първи клас?

# 98
Точева и Гулева са учителите на четвърти клас сега.
Чувала съм само положителни отзиви за тях, но лични впечатления нямам.

# 99
Благодаря много, Касита!
Ще съм много благодарна на всеки за отзиви за учителки, които ще поемат първи клас през 2015г. От познати с деца в училищна и преминали училищна възраст деца за район Младост имам отзиви само за 125то, а ми се иска да събера и друга информация. Изчетох темите за училищата в район Младост, но това не ми помогна да се ориентирам кое училище ще е най-подходящо за сина ми.
Продължавам да следя темата с интерес.

# 100

има, да.
Не знам точно, защото родитъелите не присъстват в стаята.
Проверява се за верен слух, за вярно тактуване... и нещо такова. Мисля, че и пеят.

Пеят. Говорят за музикалните инструменти, имаше налични,питат кое какво е,какво иска детето...

# 101
  • София, Младост
Имам въпрос за 10-о училище, ако детето е прието в първи клас към самото училище, дали може да посещава занималнята към Луис Карол след обяд...

# 102
Разбира се, че не! Иначе за какво е кандидатстването към Сдружението?

# 103
Здравейте, момичета!

Ще сме първокласници на есен и търся информация за 10 СОУ.
То ни е най-удобно и пресичането е най-лесно и безопасно.
Дотук разбрах, че от 2 -3 г. има нова директорка и училището е живнало.
Имат 3 първи класа.
Въпроса ми е как е базата, на една смяна ли са и към коя госпожа да се ориентираме?

Мерси Rolling Eyes

# 104
  • Sofia
Имате ли отзиви за 145-то?

Общи условия

Активация на акаунт