Училищата в район Младост, София- IV част

• 107 653
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте отново. Не искам 125-то тъй като и двете ми племеннички учиха там и имам наблюдения. Развалиха го с времето. Голямата тръгна много силно, беше отличничка. Махнаха учителя по математика, която й беше водеща и всички деца закъсаха. Естествено записа си и курсове и сега учи в 1ва Немска. Въпреки, че аз си имам една теория - това с математиката, според мен гените се унаследяват  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Малката все още е там и е трагедия. Дали учители не попадна, не знам, но мнението ми не е особено положително за тези много години наблюдение.

В крайна сметка ще постъпя така както го усещам, знам ли. Мен занималня засега не ме интересува, тъй като ще се взимаме на обяд. Но гледам, че горе долу съм се ориентирала добре.

# 616
  • sofia
За 10 ОУ горещо мога да препоръчам класната на сина ми, който в момента е 4 клас, т.е. догодина тя ще поеме първолачета - г-жа Албена Йорданова. Но паралелката е към Луис Карол, така че се налага да кандидатствате.

# 617
Малката все още е там и е трагедия.

какви крайни думи.
Съвсем преките ми наблюдения не се припокриват с това изказване. Изискванията са високи, да. 

# 618
  • на тавана в кошницата
Извинявам се,ако не е за тук. Имали някое дете което ходи на  съботно неделните курсове в 125 у-ще да ми кажете по кой учебник се работи. Благодаря предварително.
Не знам къде да отнеса въпроса си.

# 619
Здравейте, и на нас ни предстои да прекрачим в първи клас през есента;)
Като цяло съм се спряла на 125 -то и 10-то,

Дали може да споделите мнения за преподавателите, които ще поемат първолачета там, тъй като всеки казва, че учителят е най-важен фактор за този етап

# 620
Здравейте,

и ние ще сме първи клас следващата есен, но сме се ориентирали към 39то и 128мо тъй като са ни най-наблизо. Дали някой би дал отзиви за преподавателите които в момента водят 4ти клас?

Благодаря Предварително  bouquet

# 621
Малката все още е там и е трагедия.

какви крайни думи.
Съвсем преките ми наблюдения не се припокриват с това изказване. Изискванията са високи, да. 

За Вас са крайни. За нас реални. Всеки с мнението и наблюдението си.

# 622
Здравейте,

и ние ще сме първи клас следващата есен, но сме се ориентирали към 39то и 128мо тъй като са ни най-наблизо. Дали някой би дал отзиви за преподавателите които в момента водят 4ти клас?

Благодаря Предварително  bouquet

Здравейте,
Още един първокласник тази есен. И ние молим за отзиви 39-то, 128-мо.
Благодаря

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 13:15 от bubanka

# 623
В 10-то сме, четвърти клас. Нашата г-жа би трябвало да поеме първи клас наесен. Горещо я препоръчвам, изисква, има чудесна активна обратна връзка с нея. Фин и възпитан човек. Дъщеря ми я обожава. Казва се Албена Йорданова.

# 624
  • София
Паралелката обикновена ли е или към Луис Карол и колко обикновени паралелки 4 клас има сега?

# 625
В 4 клас има една паралелка към Луис Карол - нашата.
И още една обикновена.
По-малките са повече паралелки. Трети клас са три, по последен спомен, а първи клас тази година са 5-6. Но нямам идея колко са на ЛК и колко - не.

# 626
За 145-то - паралелката към Чарлс Дикенз някой може ли да даде отзиви?

# 627
  • София
Благодаря, Vrabcho,

# 628
Здравейте и ние ще имаме първокласник на есен. Питането ни е за 118 то, натам сме се насочили, но имаме затруднение с избора на учител и по конкретно за няколко имена: г-жа Банкова, г-жа Галинка Кашева, Лилия Михайлова. Моля за отзиви, каквито и да са те.

# 629
Аз пък сериозно обмислям местене в 81 су на третокласник.Имате ли наблюдения за паралелка,държа на мат и/или англ(език мога и към школа да избера).До сега живеехме в Красно село и пътуването до там ми идва в пове4е,а едва от месец тръмбовам по този маршрут.81-во ми е пред блока и смятам,че би ми сестило много от към локация.Моля,дайте съвет за класна ръководителка,спорт или каквото ви хрумне.Идната седмица,ще говоря с директорката,дали има места,но искам да съм подготвена.Благодяря предварително на отзовалите се.

Общи условия

Активация на акаунт