Училищата в район Младост, София- IV част

• 107 614
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
И аз бих се радвала,да науча нещо за Цеца Димитрова от 10 то-Луис Карол.Има ли мами на деца,учили в неин клас?

# 16
Това начален курс да са само първа смяна е страхотно облекчение, за съжаление в 144то само първи клас е така, мъжът ми твърди, че и втори ще са само ърва, но си мисля, че нещо не е разбрал.

първи клас са само първа, втори клас вече се сменят като втори клас са в смяната с "малките" /до 7 клас/, трети клас са с "големите" /над 7 клас/ - втори и трети учат в една стая

Не е точно така, защото синът ми от 2 до 4 клас беше в една стая с "г" паралелка от същия клас. "Б" и "в" паралелка бяха една смяна, а "г" и "д" в другата, защото учиха в едни и същи класни стаи.
Явно зависи с кого си ползваш класната стая.

дъщеря ми завърши втори клас преди по-малко от месец и като вървиш по коридора на "малките", се вижда кои паралелки и кои класни ръководители в коя стая са
преди 7 години, когато голямата ми беше малка, пак само първи клас бяха първа смяна, дори двете ПГ се сменяха

# 17
  • sofia
Да, първи клас винаги са първа смяна и учат на втория етаж. Но от втори клас ги местят в други класни стаи, моят син и той завърши преди месец, само че четвърти клас и беше на третия етаж и се сменяха така, както вече съм написала.

# 18
  • нейде там, където ....
Всички училища в Младост са на смени и в начален курс, което за мен е пагубно за децата.

Не всички. 118-то е само на една смяна, 39-то е същото, а 10-то успяваше да го постигне за всички до тази учебна година.

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 10:32 от jd

# 19
  • София
Добре де, като са два класа в една стая какво се случва със занималнята?

# 20
Занималнята не се провежда в същата стая. А и училища като 125-то още от първи клас обединяват по два класа в един в занималнята. В трети клас бяха всичките шест паралелки накуп или общо около 35 записани деца.

# 21
  • sofia
Добре де, като са два класа в една стая какво се случва със занималнята?
Не съм напълно сигурна, защото ние не сме ползвали услугите на занималнята, но доколкото знам се смесват няколко паралелки. Нашата паралелка още от първи клас беше смесена с "а", тъй като по-малко от половината клас посещаваше занималнята. Във втори и трети клас бяхме с "В" клас, а четвърти мисля, че "А", "Б" и "В" бяха заедно, защото още деца отпаднаха от занималнята, но със сигурност не бяха в тяхната си класна стая, но къде точно не знам.

# 22
да, нещо такова е - смесени класове, в друга стая
никога не съм пращала дете на занималня, но в началото на миналата уч. година класната беше казала на род. среща, че децата ще бъдат в кабинета по биология в компанията на стъклениците и препарираните животни, но как реално е било, не зная

# 23
  • с/у ОколоМръсТното
Бубс и мирта... моля дайте ми думата  bowuu, аз вече 11та година ще "започвам" в 144то.
Класните стаи от 2ри, до 4ти клас се разпределят както дойде. Няма определен план и график.
Навремето щерката целия 4ти клас беше само 2ра смяна, тъй като стая за тях не се намери.
Та всичко е спорадично.
А сега с увеличените паралелки в 1ви клас хептем ще стане лудница.
Сигурно е, че в първи клас всички са само 1ва смяна, на ет.2.
От втори клас започват да учат на 2 смени. Принципно втори клас почват с първа смяна...

За занималните - не знам. Моят не е бил.

# 24
  • София
Да се включа и аз в темата, тъй като събирам информация за училища за малката.
Иначе в 145-то където са каките би могло да се каже, че всички са първа смяна, но следобед пък задължително са заниманията по немски, които са задължително така че реално са целодневно.

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 13:20 от Aila

# 25
  • София
Записвам се и аз да ви следя.

# 26
  • Някъде там...
Здравейте!
Дали може някой да сподели мнения за г-жа Роси Маринова от 39  СОУ? Още ни е рано, но ми се ще да започна лека полека да проучвам...   Blush

# 27
Да се включа и аз в темата, тъй като събирам информация за училища за малката.
Иначе в 145-то където са каките би могло да се каже, че всички са първа смяна, но следобед пък задължително са заниманията по немски, които са задължително така че реално са целодневно.

Здравейте,
По моя информация всяка година се формира и обикновена паралелка, извън тези към сдружение Шилер (немски език) и Луиз Карол (английски език). Друг е въпросът дали успяват да съберат достатъчно деца. Доколкото зная тази година има желаещи и най-вероятно ще се обособи такава обикновена паралелка с англ. език по МОН. Целодневни са заниманията - една смяна, като следобяд са занималните.

# 28
Една корекция. Сдружението с анг. език е Чарлс Дикенс - Британика.

# 29
  • София
Тъкмо щях да кажа, че е Дикенс с английски и не мисля, че ще има свободна паралелка, не знам дали имат капацитет за толкова, по-скоро може би ще увеличат приема на Дикенс според мен.

Общи условия

Активация на акаунт