Отговори
# 225
  • София

Е ти значи нищо не си яла бе Релаксче Mr. Green Mr. Green ама така повечко захар, да обере мазното Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
оххх ама как я гледаше днескаааааааа, чак аз се побърках тука Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 226
  • София
а ,на мен ми изскочи тема за някакъв къде се жалваше че приятелката му не го възбуждала вече  Crazy  Mr. Green ама я загубих в навалицата  Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 227
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оооо систър Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама не ми казахте кво стана с ония двамата  Sick Sick Sick Sick сещате се Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Ами какво да стане, отидоха по живо и здраво на почивка у Мексико, или се канят да заминават май, а за серията се скарали и единия щял да заминава насам, а другия натам  hahaha hahaha hahaha hahaha
А бащата и майката, които го прибраха, паднаха в една пропаст, ако можеше и тая Мира, да ги последва, би било ток и жица всичко  Mr. Green

# 228
Профче Heart Eyes Heart Eyes Hug тенкю bouquet направих блокажа

# 229

Е ти значи нищо не си яла бе Релаксче Mr. Green Mr. Green ама така повечко захар, да обере мазното Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
оххх ама как я гледаше днескаааааааа, чак аз се побърках тука Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
той горкия веднага посегна към водата  Mr. Green ох мн са ми сладки  Heart Eyes

# 230
Каква тема ми изскочи преди малко на екрана.  Joy hahaha Joy
Вземат си сбогом с форума  hahaha hahaha
Ама гюршюруз, защо го няма ми е дерт ся  hahaha hahaha hahaha hahaha
Или хосчакал  Mr. Green
Йо, как каква аз съм бе  hahaha hahaha hahaha hahaha
ГЬОРЮШЮРЮЗ #Cussing out #Cussing out #Cussing out
ко са нервиш newsm78

# 231
  • София
Оооо систър Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама не ми казахте кво стана с ония двамата  Sick Sick Sick Sick сещате се Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Ами какво да стане, отидоха по живо и здраво на почивка у Мексико, или се канят да заминават май, а за серията се скарали и единия щял да заминава насам, а другия натам  hahaha hahaha hahaha hahaha
А бащата и майката, които го прибраха, паднаха в една пропаст, ако можеше и тая Мира, да ги последва, би било ток и жица всичко  Mr. Green

Ама това е края на сезона, не на филма, така ли? Ами то значи, таз другия сезон шъ я гътнат, тя и ф оригинала не изкара много Laughing Laughing newsm48 Joy Joy Joy Joy Joy

# 232
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз една серия ми даде Диди, да оправям за суба и ми бяха много смотани  Mr. Green

# 233
  • София
Спомняте ли си един, който беше писал, че търси СПЕШНО чаршаф с кръв, защото щял да прави сватба идната събота, а бил спал с приятелката си вече.  hahaha hahaha hahaha

Дано не ни изскочи тази тема, че трябва да помагаме, няма как.  Mr. Green

# 234
  • У Диспансера ...♥♥♥
Или хосчакал  Mr. Green
ко са нервиш newsm78
Дет съм сгрешила гюршюруса  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 235
  • София

Скрит текст:
той горкия веднага посегна към водата  Mr. Green ох мн са ми сладки  Heart Eyes

Е кво няма, тя толко захар шибна Joy Joy Joy Joy Ох и на мен, направооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама и той как почна леко по леко да я харесва и само как и вика "таш кафа" Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes абе страшни са

# 236
Спомняте ли си един, който беше писал, че търси СПЕШНО чаршаф с кръв, защото щял да прави сватба идната събота, а бил спал с приятелката си вече.  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 237
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Трай да не излезе запека, че тогаз ше видиш ориентир. Joy Joy Joy Joy

# 238
Тембърчо, там наистина е голямо детенце  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy като ги гледа човек какви са верно ще повярва че са си в гимназиална възраст пък са си били на по 25-26 там някъде  Joy
Момчетата много са възмъжали от тогава, Дилара се е разхубавила много само Мерве си е същата  Joy

# 239
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Или хосчакал  Mr. Green
ко са нервиш newsm78
Дет съм сгрешила гюршюруса  hahaha hahaha hahaha hahaha
И пак.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт