"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 85

• 26 897
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Пуфче, радвам се, че си добре  Hug Hug Hug

Ивка,немам твоите далекогледи и модерни нещица за гледане бре къз-кардото с шапката ли е Rolling Eyes Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да.  Peace

# 496
  • близо до брега на морето
Сега се сетих за оная,дето по телевизора и бил безличен а на живо е онемяла-ние тъй сме изперкали а ако го видим незнам Joy Joy Joy Joy

# 497
Сега се сетих за оная,дето по телевизора и бил безличен а на живо е онемяла-ние тъй сме изперкали а ако го видим незнам Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Тая пък - Чачо и безличен??!!  ooooh! ooooh! ooooh! Повредено й е ТВ-то   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 498
Здравейте милички и от мен.Минавам на бързо за да драсна някой ред,за да ви успокоя поне малко.Положението е много сериозно и трагично и изказвам най искрените съболезнование на всички загинали в тази стихия.За моя радост ние сме добре за това че живеем в по високите места на града,но тези които са  в ниското горките останаха без къщи и дори без живота си.Но да се благодарим че сме живи.Дано положението се успокоява малко по малко,защото тука чакаме още две вълни от прилели и скъсани диги на язовири и реки.Благодаря на всички които са се сетили за мен.Вени,Мими.Обичам ви всички.А при вас всички се надявам да са нещата наред. Weary Weary Weary newsm45 newsm45 newsm45 Извинявайте че така не оформено ви написах всичко но емоциите са повече от нормалното в мен.

Павлетка, Бризче, съжалявам за невинните жертви  Cry  и се  радвам  за вас,че сте добре   Hug  Дръжте се! Peace Дано всичко по- бързо да се нормализира  Praynig

# 499
# 500
Пуфче, радвам се, че си добре  Hug Hug Hug

Ивка,немам твоите далекогледи и модерни нещица за гледане бре къз-кардото с шапката ли е Rolling Eyes Hug Hug Hug

Да.  Peace

И аз се кьорих дълго, ама не го познах . Този вляво ли е? Тюх!

# 501
Рейтинга на Star Tv за целия сезон

40 Haftalık bir sezon boyunca;
STAR TV'NİN BU SEZON Kİ EN İYİ 4 DİZİ SIRALAMASI

1- Medcezir 8.1
2- Kurt Şeyit & Sura 7.7
3- Muhteşem Yüzyıl 6.6
4- Aramızda Kalsın 5.9

Party Party Party Party Party Party Party

# 502

1- Medcezir 8.1
2- Kurt Şeyit & Sura 7.7
3- Muhteşem Yüzyıl 6.6
4- Aramızda Kalsın 5.9

newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35

# 503
Здравейте милички и от мен.Минавам на бързо за да драсна някой ред,за да ви успокоя поне малко.Положението е много сериозно и трагично и изказвам най искрените съболезнование на всички загинали в тази стихия.За моя радост ние сме добре за това че живеем в по високите места на града,но тези които са  в ниското горките останаха без къщи и дори без живота си.Но да се благодарим че сме живи.Дано положението се успокоява малко по малко,защото тука чакаме още две вълни от прилели и скъсани диги на язовири и реки.Благодаря на всички които са се сетили за мен.Вени,Мими.Обичам ви всички.А при вас всички се надявам да са нещата наред. Weary Weary Weary newsm45 newsm45 newsm45 Извинявайте че така не оформено ви написах всичко но емоциите са повече от нормалното в мен.
Пуфче  Hug Hug Hug радвам се,че всичко поне при теб е наред  Peace Peace Peace
Бризче  Hug Hug Hug
Даниелка  Hug Hug Hug
Надявам се природата да се кротне,стига вече  Praynig Praynig Praynig

# 504
Пуфче, радвам се, че си добре  Hug Hug Hug

Да.  Peace

И аз се кьорих дълго, ама не го познах . Този вляво ли е? Тюх!

Ама как не го познахте?!  ooooh! ooooh! ooooh!
И без далекоглед  Mr. Green Mr. Green си личи, че е Ча
Crazy Crazy Crazy

# 505
Тая е сляпа и глуха  Mr. Green
Или не говори за нащУ  ooooh! ooooh! ooooh!

1- Medcezir 8.1
2- Kurt Şeyit & Sura 7.7
3- Muhteşem Yüzyıl 6.6
4- Aramızda Kalsın 5.9

# 506
Здравейте милички и от мен.Минавам на бързо за да драсна някой ред,за да ви успокоя поне малко.Положението е много сериозно и трагично и изказвам най искрените съболезнование на всички загинали в тази стихия.За моя радост ние сме добре за това че живеем в по високите места на града,но тези които са  в ниското горките останаха без къщи и дори без живота си.Но да се благодарим че сме живи.Дано положението се успокоява малко по малко,защото тука чакаме още две вълни от прилели и скъсани диги на язовири и реки.Благодаря на всички които са се сетили за мен.Вени,Мими.Обичам ви всички.А при вас всички се надявам да са нещата наред. Weary Weary Weary newsm45 newsm45 newsm45 Извинявайте че така не оформено ви написах всичко но емоциите са повече от нормалното в мен.
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Добре поне, че при теб всичко е наред.  Peace Peace Peace Искрено съчувствам на всички пострадали.  Sad Sad Sad

# 507
# 508
Значи все пас някой е успял да снима  Party Party Party Party Party

# 509

1- Medcezir 8.1
2- Kurt Şeyit & Sura 7.7
3- Muhteşem Yüzyıl 6.6
4- Aramızda Kalsın 5.9