"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 85

• 26 871
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
wavey wavey wavey Моят син прави разпределение за вечерта-Тате,днес е петък и мама ще и трябва телевизор,да си гледа неиния филм hahaha hahaha hahaha.Сюрприз-той свърши и на мама ще и требе компа Joy Joy Joy Joy
Ха-ха,Мимче  Hug Hug Hug и моите така-кой да гледа мач,а аз филм-ама тц-съпраааайс-ще гледам само повторениетоооо  hahaha hahaha hahaha

# 481
wavey wavey wavey Моят син прави разпределение за вечерта-Тате,днес е петък и мама ще и трябва телевизор,да си гледа неиния филм hahaha hahaha hahaha.Сюрприз-той свърши и на мама ще и требе компа Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама как са ти изучили графика  Joy Joy Joy Joy

# 482

Мими Hug,правилно. Whistling Може да пуснат някой заместител на сериала-снимки,видео,Т. Wink
Не че съм голяма оптимистка,но кой знае?... Joy

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 19:20 от vikktory

# 483
# 484
# 485
http://instagram.com/p/pd4heiBYJB/#

Белите панталонки са все едни до други  fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu Crazy Crazy Crazy

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 486

Който я снима с Аталайчо  hahaha Joy   Ама хубав обект за снимка е ,де  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 487

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 488
Здравейте милички и от мен.Минавам на бързо за да драсна някой ред,за да ви успокоя поне малко.Положението е много сериозно и трагично и изказвам най искрените съболезнование на всички загинали в тази стихия.За моя радост ние сме добре за това че живеем в по високите места на града,но тези които са  в ниското горките останаха без къщи и дори без живота си.Но да се благодарим че сме живи.Дано положението се успокоява малко по малко,защото тука чакаме още две вълни от прилели и скъсани диги на язовири и реки.Благодаря на всички които са се сетили за мен.Вени,Мими.Обичам ви всички.А при вас всички се надявам да са нещата наред. Weary Weary Weary newsm45 newsm45 newsm45 Извинявайте че така не оформено ви написах всичко но емоциите са повече от нормалното в мен.

# 489
Бризка радвам се че всичко при вас е наред.Дай боже да няма повече жертви при вас и нас. Praynig Praynig Praynig

# 490
  • близо до брега на морето
Здравейте милички и от мен.Минавам на бързо за да драсна някой ред,за да ви успокоя поне малко.Положението е много сериозно и трагично и изказвам най искрените съболезнование на всички загинали в тази стихия.За моя радост ние сме добре за това че живеем в по високите места на града,но тези които са  в ниското горките останаха без къщи и дори без живота си.Но да се благодарим че сме живи.Дано положението се успокоява малко по малко,защото тука чакаме още две вълни от прилели и скъсани диги на язовири и реки.Благодаря на всички които са се сетили за мен.Вени,Мими.Обичам ви всички.А при вас всички се надявам да са нещата наред. Weary Weary Weary newsm45 newsm45 newsm45 Извинявайте че така не оформено ви написах всичко но емоциите са повече от нормалното в мен.
Hug Hug Hug Радвам се,че сте добре и съболезнования на всички близки,още съм в шок и не мога да повярвам Rolling Eyes.И аз съм от тоя район и такова нещо не помня-е не съм столетница,но.....И дано всичко се нормализира и се оправи това време-как да си поканя кардашимите на море Laughing

# 491
# 492
ким бу newsm78

# 493
Ето я яхтата  Grinning Party Party Party

Кардото ти.  Crazy Crazy Crazy  Кво се излагаш да не можеш да го познаеш  Crossing Arms Crossing Arms

# 494
Ивка,немам твоите далекогледи и модерни нещица за гледане бре къз-кардото с шапката ли е Rolling Eyes Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт