"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 85

• 26 844
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Снощи сънувах доста странен сън-а познайте кой беше у него hahaha
Не можем  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И какво правеше в съня ти  smile3506 smile3506

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 13:53 от Venetat

# 661
И в тази вече съм гласувала  Whistling Whistling Whistling

# 662

Страхотният Ча.  Crazy Crazy

# 663

Привет на всички  Hug Hug Hug

Новото ми клипче на Яман и Мира, дано ви хареса  Blush Blush Blush

Тази вечер имаме награди дано нашите да спечеляттт  Praynig Praynig Praynig

Много ми липсвате всички  newsm51 newsm51 newsm51 , но ми остана 1 седмица и вече ще си имам повече свободно време... че това дскл ми дойде в повече последните дни...

До после от мене момичета   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 664
Скрит текст:

Привет на всички  Hug Hug Hug

Новото ми клипче на Яман и Мира, дано ви хареса  Blush Blush Blush

Тази вечер имаме награди дано нашите да спечеляттт  Praynig Praynig Praynig

Много ми липсвате всички  newsm51 newsm51 newsm51 , но ми остана 1 седмица и вече ще си имам повече свободно време... че това дскл ми дойде в повече последните дни...

До после от мене момичета   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
newsm10 newsm10 newsm10
Наде  Hug Hug Hug хайде още малко остана.

# 665
Привет,прекрасни! Grinning Хубав неделен ден! Hug

Наде,не остана не се отпускай! newsm10

PartyЗа Келебека.
http://www.televizyondizisi.com/index.php/magnum-altin-kelebek-o … on_types=og.likes

newsm78Не ми прилича на ръката на Серенай... Laughing,  Peaceно тя наистина обича жълти маргаритки.  За първи път чувам някой да казва,че любимото му цвете е ж.маргаритка. tooth Повечето посочват рози, теменужки и т.н. Joy Казвала е още, че любимите и цветове са синьо и жълто,щастливото число е 1,любимата тр актриса Нургюл Йешилчай,най-добре реализирал се от тр актьори е Е.Петекая/може би защото е не само успешен актьор,а и проспериращ бизнесмен/и т.н.Както и че мн обича нощем да яде супа. Joy
П.П.Ники,Миме Hug
Скрит текст:
,снощи изгледах посл серия на КПА и останах изненадана от убиеца. newsm78 Не очаквах да е Хюсеин. Rolling Eyes Братът на Йомер убиец на бащата на Елиф.Когато истината излезе наяве как ли ще се отрази на отношенията им?! Thinking
 PeaceМного ми хареса песента от финала на 12 серия,коя е? Thinking

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 11:58 от vikktory

# 666

PartyЗа Келебека.
http://www.televizyondizisi.com/index.php/magnum-altin-kelebek-o … on_types=og.likes

newsm78Не ми прилича на ръката на Серенай... Laughing,  Peaceно тя наистина обича жълти маргаритки.  За първи път чувам някой да казва,че любимото му цвете е ж.маргаритка. tooth Повечето посочват рози, теменужки и т.н. Joy Казвала е още, че любимите и цветове са синьо и жълто,щастливото число е 1,любимата тр актриса Нургюл Йешилчай,най-добре реализирал се от тр актьори е Е.Петекая/може би защото е не само успешен актьор,а и проспериращ бизнесмен/и т.н.Както и че мн обича нощем да яде супа. Joy
П.П.Ники,Миме Hug
Скрит текст:
,снощи изгледах посл серия на КПА и останах изненадана от убиеца. newsm78 Не очаквах да е Хюсеин. Rolling Eyes Братът на Йомер убиец на бащата на Елиф.Когато истината излезе наяве как ли ще се отрази на отношенията им?! Thinking
Вики,  Hug Hug Hug Hug Много ми беше интересно да прочета за предпочитанията на Сери. Аз пък не знаех, че има жълти маргаритки  Blush Blush Blush Ето значи кой бил инициаторът за нощното ядене на супи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Интересно момиче е Серенай.

# 667
# 668

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 13:29 от vikktory

# 669
Еххх, развалиха най-хубавата двойка в сериала  Cry един от двамата ще го умрат със сигурност  Laughing Cry

# 670

PartyЗа Келебека.

newsm78Не ми прилича на ръката на Серенай... LaughingPeaceно тя наистина обича жълти маргаритки.  За първи път чувам някой да казва,че любимото му цвете е ж.маргаритка. tooth Повечето посочват рози, теменужки и т.н. Joy Казвала е още, че любимите и цветове са синьо и жълто,щастливото число е 1,любимата тр актриса Нургюл Йешилчай,най-добре реализирал се от тр актьори е Е.Петекая/може би защото е не само успешен актьор,а и проспериращ бизнесмен/и т.н.Както и че мн обича нощем да яде супа. Joy
П.П.Ники,Миме Hug
Скрит текст:
Вики,  Hug Hug Hug Hug Много ми беше интересно да прочета за предпочитанията на Сери. Аз пък не знаех, че има жълти маргаритки  Blush Blush Blush Ето значи кой бил инициаторът за нощното ядене на супи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Интересно момиче е Серенай.
Вени,наистина е различна Серенай от повечето млади момичета. Peace Напр.казва още, че най-красивата жена е майка и. PeaceНе са много 22-годишните,които биха се сетили на този въпрос да отг така.
Но за Чаатай не съм чела какви са му любимите неща и предпочитания. newsm78 Ако някой може, да разкаже ?

http://www.televizyongazetesi.com/medcezir-dizisinden-unlu-oyunc … 7359#.U6aoC_l_tJA

# 671
# 672

Но за Чаатай не съм чела какви са му любимите неща и предпочитания. newsm78 Ако някой може, да разкаже ?

Вики, Ча харесва това  Peace Peace  За ужас на една мъъъъъъъъъъъъъничка групичка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 673

Вики, Ча харесва това  Peace Peace  За ужас на една мъъъъъъъъъъъъъничка групичка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
А относно другите му предпочитания, ето какво е отговорил преди време  Peace
Скрит текст:
Любимое Чагатая Улусоя..

- Из старого что Вы носите?
Пальто.

- Самый любимый продукт, который Вы покупаете?
Желе.

- Любимое блюдо?
Подорожник.

- Любимый напиток?
Я не пью, но если виски пью.

- Любимое место?
Тренажерный зал.

- Любимый город?
Мугла и Измир.

- Любимые исполнитель - альбом?
Bob Dylan - One more cup of coffee;
Toygar ısıklı - Gocebe;
Mustafa Сeceli - Еksik.

- Самый последний альбом, который Вы купили?
Мustafa Ceceli

- Самый последний фильм, который Вы смотрели?
Ask tesadufleri sever

- Ваш любимый цвет?
Черный

- Больше всего, что Вы ненавидите?
Ждать

- У Вас есть инструмент на котором Вы играете?
Гитара.

- Самые любимые? (люди)
Моя семья, близкие друзья, мой менеджер.

Перевод: Aigerim Suyundikova
Дали още е валидно, не знам. Човек се променя  Peace Във всеки случай е ясно какви жени харесва в момента.  Flutter Flutter Flutter

# 674

Общи условия

Активация на акаунт