Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 56 276
  • 986
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

И най-тъпо стана като на обвиненията отправени от кмета Портних ( ГЕБР), че министър-председателя не отговарял на обажданията му, втория отвърнал че кмета даже не му е звънял. Абе.... голи охлюви.....вместо пак да политизирате вземете помогнете на хората, ама наистина го направете...

Няма да помогнат на хората, то е ясно. Само ще се използва "удобната" ситуация за нова порция лични нападки.

# 76
vivianka, сега си пиша с приятелка там, всичко е спокойно в Добрич  Peace

# 77
Ужасно  Cry Как може да има приливни вълни, аз това не мога да си го обясня, откъде идва изведнъж? Confused

Това е природно явление.

# 78
  • в рока
Настръхнах!Бог да ги прости жертвите.Дано  няма повече. Cry

Моля се за всички

# 79
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен

И най-тъпо стана като на обвиненията отправени от кмета Портних ( ГЕБР), че министър-председателя не отговарял на обажданията му, втория отвърнал че кмета даже не му е звънял. Абе.... голи охлюви.....вместо пак да политизирате вземете помогнете на хората, ама наистина го направете...

Няма да помогнат на хората, то е ясно. Само ще се използва "удобната" ситуация за нова порция лични нападки.
Звънял на грешен номер..... нямал му телефона.....така прочетох току що. Оф оф оф, Българийо.....

# 80
vivianka, сега си пиша с приятелка там, всичко е спокойно в Добрич  Peace
От  сърце ти благодаря  Hug

# 81
  • Sofia
В момента вътрешният министър и кметът на Варна развиват махленски спор по БНТ кой къде е бил и кой какви интервюта давал! ooooh!
Отвратителни са ми всички.

# 82
  • в рока
Да, да Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

Как не ги е срам!

# 83
Било е като ад под небето, дано най-лошото е минало. Моите близки са в безопасност вече, но направо ме е страх какво можеше да стане  Sad Praynig пораженията са големи, но поне са живи и здрави!

И с мъка чета за 10-те жертви, има и деца, огромна трагедия.........

# 84
  • София
Пътуват натам, съобщиха го. По-важно е да има възможност за бързо възстановяване на щетите, ама съм скептична.
Предполагам ще има хора, които се нуждаят от помощ.

Голяма работа, че пътували натам! Утре ще се нагласят пред камерите, ще изкажат съболезнования, ще започнат с "ше дойдеме, ше видиме..., държавата ще отпусне по сто лева... да се опишат щетите...", и после ще си вдигнат шапките и на топло в София!

# 85
В момента вътрешният министър и кметът на Варна развиват махленски спор по БНТ кой къде е бил и кой какви интервюта давал! ooooh!
Отвратителни са ми всички.
Думи нямам. Ама поне единия да се усети да преустанови тоя жалък диалог.

# 86
Никой не им помага

# 87
  • София
Аман от кризисен PR.  ooooh! Все тоя или оня им е виновен. Аман!

Дано няма повече жертви! Положението е било ужасно, ад под небето  Sad

# 88
Пътуват натам, съобщиха го. По-важно е да има възможност за бързо възстановяване на щетите, ама съм скептична.
Предполагам ще има хора, които се нуждаят от помощ.

Голяма работа, че пътували натам! Утре ще се нагласят пред камерите, ще изкажат съболезнования, ще започнат с "ше дойдеме, ше видиме..., държавата ще отпусне по сто лева... да се опишат щетите...", и после ще си вдигнат шапките и на топло в София!

И аз мисля, че така ще стане и става едно голямо блато навсякъде и в преносния, и в истинския смисъл на думата  Tired

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 00:39 от NinoTino

# 89
Звънял на грешен номер..... нямал му телефона.....така прочетох току що. Оф оф оф, Българийо.....

Те са на подчинение на кмета и са чакали да им звънне ли?
Дано Господ ни пази от бедствия.

Общи условия

Активация на акаунт