Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 55 596
  • 986
  •   1
Отговори
# 555
  • Ямбол
Благотворителността е нещо лично и с това питане навлизаш в чуждо пространство. Няма нужда да караш някой да се чувства виновен, че не е пратил СМС. Това е по-противно от липсата на помощ, да му се не види. Как изобщо се хвалиш, че държиш сметка на клиентите си какво да правят. Ега ти и наглостта. Аз ако съм, повече нямаше да съм ти клиент.

П.П. Аз също имам хранителен магазин и никога не бих си позволила такава наглост спрямо хората, които го посещават.

...Няма да стане,съжалявам,но и в момента виждам незаинтерес
овани хора,деня след трагедията имах много клиенти,имаме магазин за хр. стоки,всички се запасяваха,може би от страх да не се повтори трагедията от Аспарухово,чудно ми е,ако те повлече водата,за какво са ти брашното и картофите,всеки път като ставаше навалица в магазина,питах,пратихте ли смс,отговаряха ми с мълчание,не всички,но повечето ooooh!

# 556

Много са си добре. Те са Народа. Онези, дето ги храним, нека ни се свива душата .........

Аз ако съм, повече нямаше да съм ти клиент.

Ти си частен случай.  Heart Eyes

# 557
  • Варна
На теб,Лилянче,света ти е крив,как не прочетох едно положително мнение от теб,о,ужас,как те търпят твоите ooooh!

# 558
  • Ямбол
На теб,Лилянче,света ти е крив,как не прочетох едно положително мнение от теб,о,ужас,как те търпят твоите ooooh!
Да де, щото е много положително да държиш сметка на хората, какво ще си правят продуктите, които си купуват и защо не пращат СМС-и.

# 559
  • Варна
Да де, щото е много положително да държиш сметка на хората, какво ще си правят продуктите, които си купуват и защо не пращат СМС-и.

Честно,много си ограничена,божееееее Mr. Green

# 560
Благотворителността е нещо лично и с това питане навлизаш в чуждо пространство. Няма нужда да караш някой да се чувства виновен, че не е пратил СМС. Това е по-противно от липсата на помощ, да му се не види.

Аз разпитах близки и приятели дали са изпратили смс? В нашето семейство това не е проблем, винаги се питаме, това е начин и да се подсетим, ако някой по някаква причина не го е направил. Не съм се замисляла дали е редно.

# 561
  • Варна
Аз вчера пратих смс и се зачудих дали да не подканя и колегите. После помислих и се отказах. Те също четат в нета, така че са прочели за набирането на средства, смс-и и т.н. Който иска - ще го стори и наистина няма нужда от показност. Има медии за таза цел.

Уфф, пак се святка и гърми...

# 562
Такъв е манталитета на много хора тук, за огромно съжаление, щом не е на твоята врата нещастието скриваш глава и се молиш да не ти се случи..... но понякога се случва и тогава разчиташ на помощта на хората, нямаш избор и изобщо не е лошо да напомниш на някой , че е човешко да помогне Peace .....

А сега в момента е огромна трагедия, сестра ми е там в една от най-засегнатите части в Аспарухово, слава Богу са живи и здрави, къщата е наводнена, колата за скраб, разбила се е в някаква ограда-дано тези пари стигнат до наистина нуждаещите се, затова ги даряваме!!! Да не говорим колко са изплашени, било е ад...... да се молим повече да не ни застига.......... В съседните къщи  2 жени и едно дете са се удавили........ мир на душите на загиналите!   Cry Cry

# 563
При нас започна пак Sad.

# 564
  • София
В този случай Лиляна е напълно права. Грозно и нагло е да насаждаш вина на хората и да им държиш сметка дали са пращали СМС. Който иска помага, който не, е достатъчно да не вреди. В крайна сметка почти всеки си има някаква кауза, за която да работи - един подкрепя болни, друг възрастни, трети животни, но никой няма право да държи тон кой как да се разпорежда с парите си.

# 565
Аз вчера пратих смс и се зачудих дали да не подканя и колегите. После помислих и се отказах. Те също четат в нета, така че са прочели за набирането на средства, смс-и и т.н. Който иска - ще го стори и наистина няма нужда от показност. Има медии за таза цел.

Уфф, пак се святка и гърми...

Има много разсеяни хора, не че не искат да изпратят смс, сещат се, захващат нещо, забравят...Приемам логиката на Циндил - Пиндил и Лиляна, и те имат право!

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 22:06 от Herz

# 566
Бисерчанката Тянка Георгиева дари цялата си пенсия от 300 лв. в помощ на пострадалите при потопите.
С жеста си жената повлече крак и организира съселяните си от почерненото при потопа преди две години село Бисер да започнат събирането на дарения в помощ на бедстващите хора от Североизточна България.
http://www.moreto.net/novini.php?n=255453&p=3

# 567
  • Варна
Започна пак да вали и гърми Sad

# 568
  • Sofia
Вярно ли е, че отново е започнало да вали силно във Варна  Sad  ?

# 569
Бая гърми, вали и святка  Confused

Общи условия

Активация на акаунт