Всички вече знаят,Януари с мен ще си играят 3

• 24 153
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета,

отдавна не съм писала, но много редовно чета какво става с Вас. Добре дошли на новите мами в темичката ни и леко и безпроблемно бременеене.
Аз бях в петък на БХС и днес след обяд казаха да си проверя за резултатите. Голямо обикаляне беше, но много лесно мина цялата процедура, даже не ме боля и не ми спукаха вената. (което си е постижение при мен). Чухме сърчицето на ехографа, видяхме всичките костички и гънки, но бебо беше толкова активно, че дори като смени накрайника на ехографа пак се обърна с лице и като заразмахва едни крачето и ръчички все едно ни поздравява, направо се разплаках от щастие. Каквито и да са резултатите аз съм спокойна, защото нямаме такива заболявания, но единственото ми притеснение е за пола. Защото ММ е далтонист (дано така се пише думата) и ако е момиче, ще е носител на този ген. Не можахме да видим пола този път, но ще се разбере по-нататък.
А и да се оплача вчера имах такова страхотно главоболие, че почти не съм хапвала и каквото хапнах го върнах в тоалетната. Никога не ме е боляла глава в живота ми, но сега беше нещо страшно все едно забиваха хиляди ножове в главата ми.

# 646
Здравейте на всички. Аз в петък бях на преглед, всичко изглежда добре според Док, за първи път дойде и ММ, беше много вълнуващо, защото бебето постоянно мяташе с ръце и крака.  Върви с около седмица напред. Аз ФМ и БХС не съм правила, но на 23ти ще ходя на 4D скрининг, тогава би трябвало да съм в 16 седмица. Иначе видяхме пишлето, но Док каза, че не е на 100 процента, защото в този период си приличали, но не се вълнувам от пола, честно казано.
Относно корем и килограми - изглеждам като преяла и още съм си на стартовите килограми, но Док каза, че е нормално да не се качат парвите 3 месеца.
 Вчера пих една кола с лед и сега едната ми сливица е подута, та щях да питам какво бяха пили болните мами, че не можах да намеря мястото, където сте писали за това.
Хубав ден   bouquet

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 11:51 от Felice

# 647
давайте идеи за новите заглавия.

никид аз предлагам следното: "ЯНУАРска мама вече знае на розово или синьо ще се мае"
И аз не съм сигурна за пола, но влизаме вече в 4 месец и това е актуално като новина  Laughing

# 648
Никид

моето предложение е:  " Мама чака с нетърпение - синьо или розово вълнение?!?"

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 13:39 от bgzvezdi4ka

# 649

никид аз предлагам следното: "ЯНУАРска мама вече знае на розово или синьо ще се мае"
И аз не съм сигурна за пола, но влизаме вече в 4 месец и това е актуално като новина  Laughing

Мисля, че е малко раничко още за заглавие "вече знае", тъй като по-голямата част от нас тепърва ще разбират (и то пак не на 100% сигурност). Нали някои искаха лятно заглавие.... Можеби нещо като:

"Лятото вече дойде, а ЯНУАРСКА мама скоро цвета на гащите ще разбере"

Само предлагам... Simple Smile

# 650

Мисля, че е малко раничко още за заглавие "вече знае", тъй като по-голямата част от нас тепърва ще разбират (и то пак не на 100% сигурност). Нали някои искаха лятно заглавие.... Можеби нещо като:

"Лятото вече дойде, а ЯНУАРСКА мама скоро цвета на гащите ще разбере"

Само предлагам... Simple Smile

Съгласна съм и с твойто заглавие, но това цветът на гащите не ми звучи бебешко  Joy

Хайде помагайте ми за гърлото, много ме болииии  Cry

# 651
Павличенка, имам приятелка, чийто баща е далтонист. И двете със сестра й нямат този проблем и виждат нормално. Тя си роди момиченце преди 3 години, което също не е далтонист. Аз не съм наясно как се предава този ген, но при тях не се предаде... поне до този момент  Peace

# 652
Павличенка, имам приятелка, чийто баща е далтонист. И двете със сестра й нямат този проблем и виждат нормално. Тя си роди момиченце преди 3 години, което също не е далтонист. Аз не съм наясно как се предава този ген, но при тях не се предаде... поне до този момент  Peace

При нея няма да се прояви, но ако тя има момченце при него със сигурност ще е много зле положението с очите затова се притеснявам. Ако нашата дъщеря има дъщеря това се прекъсва, но ако има син той ще има проблеми. Затова мисля макар още да е много рано. С предишната не се притеснявах, може би защото бях сигурна че е момче още щом разбрах, че съм бременна, но сега съм много притеснена за това.
Аз изчетох бая по този въпрос когато се запознах с ММ, защото той го е наследил от майка си.

# 653
Здравейте!Едно заглавие и от мен.   Януарска мама си мечтае, скоро пола да узнае

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 13:15 от valensiqna

# 654
 Вчера пих една кола с лед и сега едната ми сливица е подута, та щях да питам какво бяха пили болните мами, че не можах да намеря мястото, където сте писали за това.
Хубав ден   bouquet
[/quote]

Здравейте на всички  Heart Eyes Аз смучех едни прополки за гърлото ,от всяка аптека можеш да ги вземеш  Wink

" Мама чака с нетърпение - синьо или розово вълнение?!?" на мен това ми допада  newsm10

# 655
Здравейте!Едно заглавие и от мен.   Януарска мама си мечтае скоро пола да узнае
Гласувам за това Wink
Привет и от мен.
Минах днес БХС, доктора мери много внимателно, каза, че показателите са отлични, за една седмица бебенцето е пораснало с 6мм., което било чудесно  newsm78 Аз не знам с колко трябва да расте, но щом доктора казва съм съгласна. Ходих и до лабораторията, сестрата беше много внимателна, много учтива, взе ми кръв, всичко подробно ми обясни и така. Доволна съм. Резултати в края на седмицата някъде или началото на другата ще излязат. Аз подпитах доктора за пола, той ми се изсмя, било твърде рано за това, пък няма как дори предположение да каже, защото дупенцето на бебчето било обърнато към моя кръст, а аз съм и с обърната матка и му беше трудно и да прави измерванията. Каза, че шавало много като лудо  Joy Правило маймунджолъци  Heart Eyes

# 656

Здравейте!Едно заглавие и от мен.   Януарска мама си мечтае, скоро пола да узнае
  bouquet и на мен ми допадна най-много това  Simple Smile

# 657
Здравейте!Едно заглавие и от мен.   Януарска мама си мечтае, скоро пола да узнае

И аз съм за това Simple Smile

# 658
Здравейте и от мен 2 дни се изгубих покрай почивка и къщна работа prostor  , но ето че успях да изчета написаното.
Исками се да пожелая на всички мами да са заредени с позитивна енергия и да се тревожат все по-малко.Покрай това слънце наближаващите летни почивки, поподнах на нещо което много ми хареса и искам да го споделя с вас
http://cosmeticsandoils.blogspot.com/2013/03/slunceto-sluncezash … ti-i-maslata.html
  grinning039  Nature Sunny  Nature Sun With Face

# 659
Felice, пробвай джинджифил, мед и лимон. настърган.Може и компрес с извара на гърлото

Общи условия

Активация на акаунт