Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е тръшкането и какви са причините за него?
Какви са препоръките за работа с дете, което не говори на 2-годишна възраст?
Какви са добавките и барокамерата, които се споменават в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е тръшкането и какви са причините за него?
Тръшкането, известно още като гневно избухване или пристъп на гняв, се отнася до внезапна емоционална реакция, характеризираща се с плач, викове и понякога самонараняване. Това поведение може да бъде предизвикано от различни фактори като умора, разочарование или неудовлетворени нужди. Тръшкането често е начин децата да изразят своите емоции и да привлекат внимание към своите нужди.
-
Какви са препоръките за работа с дете, което не говори на 2-годишна възраст?
-
Какви са добавките и барокамерата, които се споменават в дискусията?
-
Какви са препоръките за работа с дете, което не може да произнесе определени звуци?
-
Какви са препоръките за работа с дете, което има проблеми с фината моторика?
Не е идеалното място, има си своите недостатъци, като всички други барокамери в БГ (а вероятно и по света). За този избор надделя фактът, че барокамерата е 6 местна, не се налага да се лежи или детето да е само. Възрастният влиза с него. Цената е наистина добра, сравнена с другите барокамери. Така, че го водих в НСА. Беше на 4.10 г. Прекалено, прекалено късно, ако го бях завела на 2-3, щяхме да сме забравили за дисфазията досега. Но и така ефектът е драматичен. Останаха още малко аграматизми и като цяло "борба" с езика и осмислянето на света чрез думи, но с още 30 влизания и това ще оправим.
. Започнете да учите глаголи, за да може да ги свързва в изречение от две думи ...ям супа. После прилагателни и така мисля аз... 
Пляска си на гърнето като свърши работата и чат пат си казва баво.
следващият час ще ни е след няколко дни. С влизането - размазване на пода, не желае никакъв контакт, не желае маската, рев при качването на налягането. Има алергия в областта на носа. Киха и лек секрет. Цяла седмица бяхме по алерголози и тестове, но не знам дали е от това.