Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 847
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
  • USA, Steak State
"Бялата лагуна" се намира маааалко след като се навлезе в област Каварна от "долния" път.

# 121
Мижик, ама и аз познах че ТМ ще е при теб най-късно до сряда, пък Crossing Arms

# 122
ДУ момичета, много ви обичам, да знаете  Heart Eyes Всички тук  Heart Eyes

Миж, това с памперса, нищо, че е излязла българска работа, може да се окаже всякаква. Бяхме преди две години в хотел ол инклузив на Златни пясъци с немци и румънци- такава свинщина не бях виждана  ooooh! Няма да разказвам в детайли..

Нещо снимки от ремонтите няма ли да видим?  Wink

# 123
  • на североизток от Рая
 А сега, де. Пустош.  Crossing Arms Що?! Аз имах извинителна причина за липсата, а вие?

КифHug Heart Eyes, как ми се иска да изкараш спокойна бременност и да нямаш тревоги.  Hug

Аз снимки мога да покажа, но то не  е за гледане още.  Whistling Навсякъде има препъни камъни, а нас точно камъкът ни препъва.
Скрит текст:
не намираме гранит.

Чакам ви, поне за здрасти елате!  Simple Smile

# 124
Хоп Нели ето ме!
Сякаш усетих, че ме викаш  Hug
Ние тичаме по задачки с ММ. Чета всичко, ама все не остава време да пиша, а от телефона хич не ми е удобно  Crossing Arms
Авлига  Hug
Киф нали разбра - във Варна по складовете няма, остават малките аптечки. Ще дирим!
Радвам се за всички, които почиваха/пътуваха, в момента са на почивка или им предстои. Лятото най-накрая взе да се усмихва. Другата седмица започвам с чертането на маршрути и резервациите  нямам търпение грам вече!
Зорито сега е из Алпите нали? Изчезна и последният ми спомен от нея май е този  newsm78
Аз мога да се похвала с нов шкаф, нова ютия и нови столове
Скрит текст:
здрави са, издържат двама възрастни без проблем  Whistling
Чакам снимки от ремонтите  Peace
Всички болни оправени ли са вече - Нели, Слив?
Миж и аз казах, че до два дена ще си имаш мило пък Crossing Arms и аз ставам за врачка  Crazy
А за памперса ..... покрай работата и по-страшни неща сме видели (и помирисали....  ooooh!) от всякакви националности, да не говоря че и от колеги съм  чула и видяла какво ли не  ooooh! Страшно е да ти липсват първите 7 в цивилизована развиваща се/развита страна  Thinking

# 125
Хей Hug
И аз съм тук днес, но няма какво да пиша. Нямам и муза Rolling Eyes

Малко останах свободна и веднага запретнах ръкави да търся хотели и курорти. Неделният плаж може и да се превърне в цял уикенд Flutter Laughing

Нели, Слив по-рано имахте някакви неразположения, надявам се, че вече сте по-добре Hug

Миж откакто се събра с мъжлето на морето, я няма никаква Mr. Green

# 126
  • на североизток от Рая
Точ, Кости, аз съм добре!  Hug Heart Eyes

Точ, ти нали на летище работиш. Че ме гложди отдавна един такъв...въпрос.  Mr. Green Парфюмите там на сносни цени ли са, т.е, по-изгодни ли са от тези в сайтовете?! Че един Marry me ми се върти в главата... newsm73

# 127
Привет, момичета  Hug

Тъкмо се прибрахме  Grinning Да ви се похваля - днес бях в рая  Heart Eyes
Не преувеличавам изобщо  Grinning Става дума за Ботаническата градина в Балчик - Двореца. Е, няма такава красота!!!  Crazy Ходила съм като дете и тогава не ме беше впечатлила особено, а и нямам почти никакви спомени... Сега обаче съм без думи!!! То кактуси над 2 м, то сукулентни, то малки кактусчета, палми, рози, кипариси, водоскоци ....  Crazy Много красиво, много!!!  Heart Eyes
Ако мога, по-късно ще пусна снимки  Hug
Препоръчвам на всички да я посетят тази градина и особено на любителките-цветакрки!  Party
Те най-вече ще я оценят по достойнство!  Heart Eyes
Е, видях и една змия на метър пред мен, вероятно смок, но докато се изплаша и тя се скри в храстите  Mr. Green

После ходихме до Калиакра и на плаж на Болата. Малък плаж, див, с изключително чисто море с кристална вода и много плитко  Heart Eyes Виждаш рибките как се стрелкат в краката ти  Heart Eyes

И да се оплача - четири дни се пазих и мазах с какво ли не, на петия успях да поизгоря  Crossing Arms

# 128
Точ, Кости, аз съм добре!  Hug Heart Eyes

Точ, ти нали на летище работиш. Че ме гложди отдавна един такъв...въпрос.  Mr. Green Парфюмите там на сносни цени ли са, т.е, по-изгодни ли са от тези в сайтовете?! Че един Marry me ми се върти в главата... newsm73
Kosty  Hug
Нелка Браво! А за ... въпроса  Mr. Green - даже са по-скъпи от моУа  Crossing Arms Аз намазвам евтинки покрай ММ  Blush
Миж радвам се много за теб  Hug Довечера кисело мляко и ще се оправиш, това е бял кахър  Peace

Забравих да пиша: Киф току що идвам от една малка аптечка, където сме намирали неоткриваеми неща - жената каза още от зимата го няма твоето лекарство. Спрели го по някакви причини, ама не помни какви  newsm78 Каза да пробваме да търсим по малки аптечки, ако има останали случайни кутийки. Но няма нито по складове, нито при доставчици някакви си. Звъня няколко телефона жената, ама каза няма от къде да го намерим да ни го доставят. Другият вариант каза, че е австрийско, ако някой го открие из Австрия .... Ще питам пак където мина  Peace  Hug

# 129
  • София
Тук съм,наслаждавам се на отпуската.
Пооправям се.Петната почти изчезват.Лечението се оказа успешно.Още цял месец трябва да се мажа Sick
Нелко
Скрит текст:
ММ,,се занимава със строителство.Ако нещо мога да помогна относно гранита HugПиши ако имаш нужда от помощ или поне съвет.Насреща съм.

# 130
  • София
Цял ден се каня да напиша нещо и тъъъъкмо да драсна два реда и вземе, че изскочи работ  ooooh!.
Само успях да се чуя с Нелката, че ми е пратила изненада  Heart Eyes.
Нелчо, много са интересни тия шоколадови лъжици и сърце не ми дава да ги ям  Grinning Hug!

Момичета, така и така ползваме темата за въпроси всякакви та и аз да питам нещо.
Скрит текст:
Синът ми и баща му ще пътуват с Wizz air след около две седмици. Днес тръгнах да правя он-лайн чекирането и толкова внимавах, а май съм допуснала грешка - не съм посочила дата на изтичане на личната карта на един от възрастните. Това много ли е фатално?

# 131
  • на североизток от Рая
ВениHug, точица сигурно ще ти отговори на въпроса. Аз не мога, хич не ги разбирам тези неща.

Сливче, мерси за предложението да помогнеш. Но няма да може. Далеч сме, иначе при възможност, щяхме и в София да дойдем.
Скрит текст:
Търсим гранит за плот и гръб на кухнята. Обаче този, който си харесахме тук, свършил. Пратих запитване до варненска фирма, пратиха ни две оферти, обаче този гранит, който искаме от тях, и той свършил. И пак ударихме на камък. Сега при нас се очаква зареждане, в събота ще отидем да проверим, но ако пак няма, нещата се протакат вече много...Това са нашите проблеми с кухнята  и ремонта. Докато това не се оправи, не могат да поставят шкафчета и т.н. Изнервих се от чакане и неизвестност.  ooooh!

# 132
  • София
Вени,Миж беше ветеран в резервирането на билети чрез уиз айр.Надявам се да се включи с мнение Hug
Нелко,проблеми няма,мила!Да знаеш все пак.Ако има нещо драсни два реда.То и не само ти.Нали затова сме си тук все наши Hug

# 133
Вени, това къде? При уеб-чекирането ли? Ако е там, можеш да влезеш в резервацията с кода и да го попълниш, но ако е нещо фатално, щеше да те върне и да ти каже, че имаш непопълнено поле  Peace
Така че мисля, че няма за какво да се тревожиш  Hug

П.П. На телефона не им звъни! Направен е така, че да те държат максимално време, за да трупат импулси и пари за твоя сметка   Close

# 134
  • София
Да, бе, баш там  ooooh!!
Въпросът е, че вече съм го регистрирала по този начин и като се логна, не мога да правя никакви промени. И аз си мисля, че няма да е фатално. В крайна сметка има дата на издаване на личната карта и е ясно, че тя е валидна 10 години от нея.
Благодаря за успокоението  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт