СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 518
  • 679
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
+ един записан младеж в ПГХТТ - Пловдив. Тръгнаха с нагласа за второ класиране, но като са видели баловете и най-вече това, че е последен приет в тази специалност /първи над чертата  Grinning/, са преценели, че няма никакъв шанс да отиде в другата специалност и се е записал. Взели са му оригинала на удостоверението и медицинското. Отпускно и характеристика ще занесат в понеделник.

А за децата в Пловдив - можете да си вземете и уверение от училището за картите за градски транспорт. Така няма да се разкарвате до там специално за тази хартийка и може да извадите карти за септември още сега. Че началото на учебната година е свързана с огромна опашка пред бюрото за ученически карти.

# 151

biborana, и ние сме там -  в същата паралелка! Малко по-нагоре съм писала какво ми казаха по телефона.  Hug

raliuha,  Hug Със сигурност ще се виждаме с тебе - поне 5 години hahaha

Искам да благодаря на Ellis, Divana, Andariel и на всички, които със споделените идеи и опит в темата ни помогнаха да наредим желанията (истината е, че ми помогнахте да не се страхувам от ФЕГ  и да послушам детето, което искаше точно това - ФЕ, АЕ и МАТ.)  bouquet

bouquet

а ние сме в чуденка между ФЕ,АЕ,МАТ и ТУЕС (там сме второ желание)  newsm78  имаме още няколко дни, защото ФЕГ ни е второ желание. Ще подадем заявление за второ класиране, за да имаме още малко време за мислене ...

Благодаря на всички от форума   bouquet с вас беше по-лесно  Grinning

Честито на записващите се и успех на участващите във второ класиране   bouquet

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 16:05 от RaYaIV

# 152
И ние вече сме записани!
Много успех на децата за второ класиране!

# 153
И ние вече сме записани!
Много успех на децата за второ класиране!

имате ли вх.№ или нещо друго, че сте записани? Ние се записахме, но нямаме нищо освен бележка за старото у-ще. Нещо започнах да се филмирам дали не пропускам нещо.

# 154
за който прави сметки - мин. бал за момиче в 73-то е 34, 464

Здравейте и честито на всички приети!
Ние сме класирани на 6-то желание във ФЕГ/НЕ, БЕЛ, И. Желанието на дъщерята е обаче 73 СОУ, така че продължаваме на второ класиране. Може ли да подскажете линк със статистиката за София, не успявам да го видя. Предварително благодаря!

# 155
за който прави сметки - мин. бал за момиче в 73-то е 34, 464

Здравейте и честито на всички приети!
Ние сме класирани на 6-то желание във ФЕГ/НЕ, БЕЛ, И. Желанието на дъщерята е обаче 73 СОУ, така че продължаваме на второ класиране. Може ли да подскажете линк със статистиката за София, не успявам да го видя. Предварително благодаря!

http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/2014/06/27/min_ma … i_I_klasirane.pdf

Колко ви е бала, ако не е тайна?

# 156
Rosabelle,заповядай:
Тъкмо с една дружка мъдрихме подобно положение и решихме,че за девойки може да очакваме 0,3 разлика,чакаме второ класиране!
Успех!
Писали сме заедно .Нашия бал е 34,1..не го помня по-нататък,сори.

# 157
Кампанията за нас приключи, девойката е записана в ГПНЕ Гьоте- Бургас. Успех на участващите във второ класиране!

# 158
Здравейте ! Един такъв въпрос - приети сме на първо класиране в паралелка , която сме посочили на първо място в заявлението  , но днес решаваме , че искаме да учим в училището , което сме писали като второ желание . Има ли вариант , ако подадем заявление за второ класиране , да се борим за паралелката , посочена от нас на второ място , или няма шанс?

# 159
  • София
Няма вариант да ви класират по второ. И ние сме във вашето положение, но синът ми вече свиква с мисълта.

# 160
НАЛИ ПРИ ЗАПИСВАНЕТО ДЕТЕТО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПИШЕ. КАК МОГА ДА ОТИДА БЕЗ НЕГО?

# 161
може, аз бях без детето

# 162
може, аз бях без детето
A кой се разписа?

# 163
  • Пловдив
Разписваш го ти ...

# 164
може, аз бях без детето
A кой се разписа?
остана неразписано, г-жата каза, че няма значение

Общи условия

Активация на акаунт