СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 528
  • 679
  •   1
Отговори
# 300

http://dox.abv.bg/files/dw?a=adcecc4ea3 - минимални и максимални балове на 1 и 2 класиране 2013 и разлика в минималните балове по паралелки между двете класирания

http://dox.abv.bg/files/dw?a=8b8fa64b37 - минимални и максимални балове на 1 класиране 2014

И аз благодаря   bouquet

# 301
Да кача и аз моя файл в Excel със сравненията на баловете по години за езиковите гимназии в Пловдив.
Ако на някого му се занимава, може да го попълни и с другите училища в Пловдив.

http://dox.bg/files/dw?a=a6bc0729e5

Благодаря ralcheva ! На нас ни трябват 0,188 стотни за да влезнем. newsm78 Надяваме се на чудо! Praynig

# 302
  • София
Стига, хора! Никакви стотни не ви трябват, а свободни места, за които да се редите на опашката с другите кандидати! НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ НЯМА колко стотни е било миналата година! Правите грешни сметки, защото основата ви е грешна!

# 303
swetulka2000, страхотна си!   bouquet Като майка на двама шестокласници - бъдещи седмокласници, изказвам искрената си благодарност за положения труд. Улеснявате ни много  smile3501

# 304
  • София
може ли някакво мнение и съвет
кое е по-добър избор
СГСАГ - геодезия
или СПГЕ Джон Атанасов - компютърни мрежи
Моля някой който има поглед да даде съвет

Това, което ще кажа е погледът ми на учител. Имам деца от двете училища, завършила съм и съм работила  като учител в СГАСГ. Определено съм за СГАСГ. Една от малкото ПГ, която остана на ниво. Определено не съм за Джон Атанасов. Там нивото и откъм среда е доста ниско.

# 305
Честито на приетите от раз и успех на останалите! Вече подадох документите на сина ми в НПМГ (Биология с немски) Simple Smile Надявам се тук да има някой по-малко разсеян от мен  Wink , който да е разбрал дали срокът за предаване на имунизационния картон е 1.07, както е за бележката от старото училище. Притесних се, защото детето не е София сега и не вярвам ЛЛ да го даде така...

# 306
  • София
На сина ми нищо не са му казали за картон. Той се записа в петък сутринта. И на другите деца от нашето училище, които са се записвали с него нищо не са казали.

# 307
На сина ми нищо не са му казали за картон. Той се записа в петък сутринта. И на другите деца от нашето училище, които са се записвали с него нищо не са казали.
Ами дадоха ми формуляр - всъщност един лист. Извинявам се за неточната формулировка - казва се "лична здравно-профилактична карта".

# 308
  • София
Това го правим в началото на всяка учебна година.

# 309
Това го правим в началото на всяка учебна година.
Не е обичайната карта това, но благодаря за отговора  Hug Дано наистина да не е за тези дни.

# 310
  • Sofia
Записването с присъствието на детето ли трябва да е?

# 311
Не, не е задължително.

# 312
И ние вчера след дълго обсъждане и още по дълго взиране и анализиране на справката с минималните балове, отидохме да подадем заявление за второ класиране в НПМГ. Почти всички деца по списъка на "нашия клас" вече се бяха записали!  Моето и още едно дете преди нас само бяха отбелязани за второ..учителката приемаща молбата почна да го агитира да се записва😄но не успя Mr. Green

Вие бяхте в паралелка "химия", нали? Почти всички са се записали, защото само пет деца са приети по второ и следващо желание Simple Smile

Честито на приетите от раз и успех на останалите! Вече подадох документите на сина ми в НПМГ (Биология с немски) Simple Smile Надявам се тук да има някой по-малко разсеян от мен  Wink , който да е разбрал дали срокът за предаване на имунизационния картон е 1.07, както е за бележката от старото училище. Притесних се, защото детето не е София сега и не вярвам ЛЛ да го даде така...
Бележката от старото училище я искат до 01.07.

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 17:46 от tzvety_r

# 313
Здравейте!
Малко информация за НТБГ - Бизнес администрация с ИЕ?

# 314
 Здравейте на всички.
Честито на всички, които вече са се записали и успех на тези, които чакат второто класиране. Рядко пиша във форуми, за сметка на това чета всичко.

Моята девойка изпадна в криза (чак сега, след като досега беше убедена уж какво иска - а то беше английски с втори език руски).
С бал 31,614 обаче паралелките английски с руски са трудно постижими на първо класиране. Подадохме заявление за второ класиране с надежда, че в 32-ро може евентуално да се освободи място(макар че има квота).
На първо класиране е в 18-то в паралелка корейски с английски. Това по принцип на нея й харесва, но тъй като много си говорихме, че този корейски може да се учи и на по-късен етап - в университет примерно, тя се съгласи, че ще пробваме другите възможности.
Сега обаче, когато видя, че балът не стига за английски с руски, а и много хареса 18-то училище, след като се разходи в него и почете разни неща по форумите, и допълнително, че има интерес към корейския, ревна и от два дни реве вкъщи.
Проблемът идва от това, че преди това желание написа и други паралелки - в 32-ро и 18-то с другите варианти на езици. Сега реве, че може случайно да попадне в паралелка с немски.
Донякъде вината е и моя, че я убедих, че другите езици също си заслужават и немският е популярен език с много добро приложение. В крайна сметка тя сега иска да учи корейски и се тръшка.

Дали има вариант да се изтегли заявлението преди крайният срок и да се запише в паралелката от първо класиране, как мислите?
Ако няма, няма. Ще се примири, да е мислила когато трябваше. Все пак, ако има възможност да го направим, предполагам, че ще се съобразя с желанието й, за да не съжалявам после, че не съм опитала.

Общи условия

Активация на акаунт