Дамски смартфон - какъв?

• 20 726
  • 114
  •   1
Отговори
# 90
  • от Луната
Виктоалиа T модела е Rey r3. Да ти кажа хубава камера има, е не колкото на HTC (предишния ми беше такъв), но на мен ми харесва. Единственото, което не ме кефи, че няма светкавица, но аз не правя кой знае колко снимки понеже е предимно служебен телефон Simple Smile
Според мен си заслужава парите... Така или иначе се ползват 2-3 години...
Ти да не мислиш да си купуваш Gsmart?
Моя ветеран отказа и е време и аз да стана глупава с умен телефон  Mr. Green. Проблема е, че това което си харесвам не ме устройва финансово и търся по-бюджетен апарат, но държа на снимките, защото и фотото ми сдаде багажа. Едно зло никога не идва само  Mr. Green Хареса ми Мика М2 и сега му се чудя.

# 91
Здравейте! Колебая се между 2 телефона, а нищо не разбирам
Нокия Лумия 925 и Самсунг Галакси ЕС3
Интересувам се дали:
- прави хубави снимки вечер
- разликата между операционните им системи и мога ли да си инсталирам Инстаграм.
- мога ли да "правя снимка" на дисплея
Благодаря предварително за отзовалите се!   bouquet

# 92
  • Italia
Аз бих избрала самсунга или друг телефон с андроид. Нокиа не са това, което бяха. С3 е стар модел вече, не знам каква цена ти предлагат, но бих погледнала сони, ако държа на добри снимки и хтс или леново, ако търся сносен телефон, който не е с толкова надута цена като самсунг

# 93
хтс или леново могат ли да свалят приложения като инстаграм или вайбър и правят ли хубави снимки с автофокус?

# 94
Htc и lenovo са с андроид, повечето от приложенията са безплатни. Viber и инстаграм със сигурност са, докато нокиа са с windows там вече не съм особено запозната. Гледах модел на леново камерата му е 5мп така че неможеш да очакваш чудеса. На htc има доста модели, все ще намериш, някой подходящ, зависи от бюджета. Бях писала по - напред в темата за alcatel one touch idol 2, смея да кажа за парите си е доста добър. И на визия го докарва, симпатичен тънък телефон. Не препоръчвам самсунг изобщо, аз съм силно разочарована от моя. За малко ползвах Samsung S3 от към снимки не е зле, но и той често забива, изключва се без причина, екрана става черен и трябва да го рестартираш и това не е наблюдение само от мойте самсунзи.

# 95
Здравейте! Колебая се между 2 телефона, а нищо не разбирам
Нокия Лумия 925 и Самсунг Галакси ЕС3
Интересувам се дали:
- прави хубави снимки вечер
- разликата между операционните им системи и мога ли да си инсталирам Инстаграм.
- мога ли да "правя снимка" на дисплея
Благодаря предварително за отзовалите се!   bouquet

Имаме и двата вкъщи. Определено Нокия Лумия. Прави хубави снимки и видео. Самсунгът ми не прави хубави снимки, и само забива. За инстаграм нищо не знам, не го ползвам.

# 96
Татко наскоро имаше един от най-новите модели на Нокия Лумия. Правеше уникални снимки, дори докато се возя в колата, но иначе беше пълно дърво.

# 97
Приятелка е с Нокиа Лумиа, уиндоуса ми се видя трагичен  Rolling Eyes
NikolForAll, мерси за отзива за Леновото. Погледнах модела за който говориш, обаче някак 1000 лв. за телефон не ми се дават. Sunglasses  Ще почакам да видя Теленор какви оферти ще извадят.

# 98
Аз пък смятам уиндоуса за страхотен. Много ми беше удобен моя, но го счупих, за съжаление много бързо.

# 99
Реших се за този, после ще ви досаждам пак с въпросите си  Hug
http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device/ma/index/device/2565.Sam … ung-Galaxy-S3-Neo

# 100
Реших се, обаче един приятел ме навива, че Самсунг не излизали от сервизите.
 И това ЛГ ми грабна вниманието  newsm78
http://www.technopolis.bg/b2c/details/570549/P11040101/GSM-apara … LG-L80-D373EU-BLK

# 101
  • Italia
Кажи на твоя приятел да си гледа работата  Sunglasses Последните ми два телефона са самсунг и в сервиз не са влизали (освен първия, но дисплея сама си го строших, не е било фабричен дефект). LG е със слаб процесор и  малка резолюция за тези 5 инча.

# 102
Ще му кажа. Hug Четох мнения на други мъже във някакъв форум, всичките го хвалеха.
Този дървения филисоф нищо няма да го питам вече.  Naughty

# 103
Аз пък когато се колебаех между HTC One mini и Самсунг С4 мини всички хвалеха Самсунга.
Е, него взех, ама другия ми е на сърцето  Confused Не съм имала проблеми още де, ама...другия ми е по- красив  Flutter

# 104
Накрая взех Самсунга  Hug

Общи условия

Активация на акаунт