аз съм много далечен и виншен наблюдател - ти знаеш най-добре как стоят нещата и да - права си, за да се разбере нещо трябва да знаеш и предисторията. Аз направих предположение само от два твои поста, които в никакъв случай не са показателни за нищо. 
ужас. Ама важното е, че ти е спокойно
Съседите ти по блок, няма да коментирам
По въпрос за строителството, ами много мога да говоря, но смисъл има ли, няма. Така строят, така ги продават, така ги купуваш, а после влизаш в едни схеми с майстори , с къртене, мазане, разправии....Това най-ме отвращава, прахоляка и после безумното чистенето, все едно идва края на света. Ще се оправя. 

иначе карат последен модел нова кола....от к `ъв зор, ами да се фукат сигурно.
Купих си червило
Ама ей тъй като ме стегне шапката и много искам да харча пари
само дето с годините си изградих система - да харча 10 кинта
защото като си в такова настроение обикновенно купуваш глупости и после вместо да се кефиш те е яд и става по-зле. Та за 10 кинта какво луксозно нещо можеш да си купиш?!?!
Обикновенно си купувам нов кат бикини или червило или лак за нокти
За Шефа питах дали е на градина, или вече го спря за ваканция. На училище според мен си го пусни с набора - по-добре да е на-голям в класа, отколкото най-малък. Казвам го от опит - малкия е роден края на ноември и в бг беше най-малък в класа. Тук децата в клас са от родени 1.09.04г до 31.08.05г и той е сред най-големите - има огромна разлика. Ти си прецени, но е доста стресиращо в училище и да се съревноваваш с година по-големи деца - поне за нас беше трудно. Я да пийнем по едно, отпусни се, наспи се и утре на бистър ум ще намериш точната оферта. 

Закуска сварих -малки макаронки , но дребния май и днес ще кара на бисквити с мед как може да яде само това не разбирам,ама нали е на дядо меда 

Благодаря за кафето
Ама това не съм аз де, все още. Но инструкторът каза, че съм задобряла за кратко време, тъй че скоро очаквайте да седя на главата си или да си бъркам с крак в носа
и в тон с темата - щом е на аванта - може и трето

Оправи ли вече багажите?
Шопинга е супер терапия
Днес разхождах кучето из село, намазана с червило три пъти по-скъпо от гуменките ми и се чувствам разкошно
Както казваш - въпрос на личен приоритет
Да напишеш после как е мама днес!
Всеки е в правото да си управлява парите както знае и може. Различни неща доставят радост на различните хора - не сме направени по един калъп - на един ще достави удоволствие да си купи книга - на друг -лак за нокти - трети ще може да си позволи и двете...едни възприемат благополучието като голям тв в хола, друг като пълен хладилник, трети като баланс между двете...Едно със сигурност мога да кажа - в бг няма бедни хора!!! Има вечно недоволни и жадуващи за повече материални придобивки от колкото са им необходими. Аз съм зодия коза - те който се е разправял с това диво животно си знае/Ма ко е с привилегия
/ Аз съм стисната, практична и малко повече песимист от колкото ми харесва - та тук живеем на квартира, не защото не можем да си купим къща, а защото парите вложени в къща не носят други пари, а само разходи...най-вероятно скоро ще сменяме квартирата заради училището на малкия - за мен е по-важно детето да е в добро училище, отколкото да имам къща. Та един ден ще си купя къща, но на място което аз харесвам. За обзавеждането лично на мен ми е смешно да се обзавеждаш, защото така е модерно - тук кухните в квартирите са обзаведени, та имам миална машина, която не ползвам - много рядко се храним заедно по ред причини и за две чинии - едва ли ще инвестирам толкова пари, пералня с незнам колко хиляди екстри и сушилня...ами аз ползвам една програма - костюмите и ризите на мм се носят на чистене, голяма част от моите дрехи ги пера на ръка...по тази причина имам и елементарна ютия, фурната няма вентилатор, ама лично аз и не намирам чак такава полза от него...пък и какъв е смисъла да имаш супер кухненска техника и децата ти да ядат кренвирши... Аз си имам един принцип - притежавам всичко от което се нуждая - другото не ми е нужно!!! За мен е важно да съм финансово независима, а не като ми се повреди колата да търся кой да ме дръпне, или да ме закара до еди си къде... за едното си има пътна помощ, за другото таксита, като се повреди някаква техника - хвърлям и купувам друга - роб на вещи не ставам! На всеки мислите са според акъла - та който както иска така да ми оценява богатството - на мен не ми пука
Писнало ми е от двоен стандарт - да се хвалим какви неща сме си купили и да ревем, че не ни стигат парите за сметките...за мен това е жалко... Хората имаме различни ценности и приоритети и това не ни прави по-малко богати!!! Последната благотворителна акция, в която участвах беше в помощ за образование на децата в Хондурас - ами на който му е интересно може да попрочете за тази държава и живота на хората в нея и после да се замисли що е то бедност и имали такава в бг...
Боже как се посмях с колегите на мъжа ти, Джейми! Телевизор с кинескоп, представяш ли си?!? Те да дойдат у нас- ние имаме точно три такива. Във всички стаи имаме телевизори, да , да, знам, че не е хубаво в спалните да има телевизор, но ние обичаме да гледаме вечер лежейки, тъй че...Както и да е. И трите ни тв са с кинескоп и нямаме никакво намерение да си купуваме нов с плосък екран докато някой от тези не сдаде багажа. А те май нямат такова намерение. Даже този в спалнята е купувам от ММ в далечната 94-та година, когато е учил във Военно училище. Значи е на колко...20 години! Баш в разцвета на силите си! 
Няма да водим Бояна, ще и спестим постоянното тюхкане и гледане съжалително. И едночасовото висене в манастир ще и спестим, не обича никак подобен род дейности. Ще я оставим на майка ми, доста ми е притеснено, за 13 години мисля 3-4 пъти е оставала така за по толкова часове, но ще играе в двора, люлката, ще изперат сд баба и килима ни...ще и е по-добре така. И ще яде на воля
като ме няма мен. Препоръчани теми