БРАВО!!!
естественно фотоапарата биде забравен, а с моя супер телефон могат да се направят само 4 снимки, а на мм тела е без камера
Сега съм приготвила чанта с пълна бойна готовност, да не хукваме неподготвени
Ако схемата ти е от нета моля да ми я пратиш. Зимата се бях запалила по ирландската дантела и имам няколко руски сайта запомнени. Ако ви е интересно http://www.irishcrochetlace.com/index.php?option=com_content& … d=153&lang=ru

с мноооого пари
та няма да купим нея, ама си я разглеждам 
Ми не сме у ред 

стари къщи, стари коли, стари мебели
Ранно кафе за всички, отивам на йога - раздвижвам се вместо мама 
Приятна тренировка!
. Трудно да се чисти това. Щом ще имаш пари да вземеш тази къща, ще намериш и сеньора, която ще ти чисти 

Вие ще намерите най-доброто, сигурна съм, защото донякъде имаме еднаквост в мисленето. Успех!! / и не се мотай много, време е
/ А за чистенето, изобщо не се притеснявай, това да ти е проблема и аз като Дами ще дойда и ще ти я врътна цялата за нула време.....мислите на една професионална чистачка имам...
Природа, к`во да ме правиш..

В момента нямаме стая за гости, но и това се решава лесно - на 1км. от нас има едно хотелче от тия дето ги обяснявах
Пък, че си излязла от ситуацията с тортата по този атрактивен начин - не се и съмнявам - ти си невероятно артистична и креативна 
За сега ще продължаваме да си търсим по-скромна, самостоятелна, отдалечена къща, поне два пъти по-малка от тази
Иначе за красиви сгради шапка свалям на едно друго съседно село - изключително красиво и спокойно, там са само стари сгради, като по времето на ВСВ са си давали желязните огради за нуждите на военната индустрия - и до сега си личи до къде са били тези огради...гордеят се с това...църквата е датирана 12в...Там статистиката обявява, че на глава от населението живеят най-много милионери след Лондонското сити...и според ББС - най-много кръчми на глава от населението
най-старата кръчма в центъра/всички са с хотелска част/ е датирана 15в. и легендата говори, че войниците от войските на Кромуел през Гражданската война са пили бира в нея...там се снимат и много филми... наистина света е друг, а времето имаш чувството, че отдавна е спряло...Все повече осъзнавам, че не мога да живея в забързан, модерен, пренаселен град...дет се вика - селянина си е селянин дето и да иде

Ама и аз съм си материално момиче 

оооох, старост нерадост
Препоръчани теми