днес е ден на Канада и е официален почивен ден. Ще се стягаме да ходим до езерото ,Парламента и парка около него ,защото там днес ще е празненството. Ще има фойерверки, забави за децата и т.н. Ще разкажа после .Лек ден от нас

dami ,добре дошла

Радвам се, че са ви харесали!
мерси. До къде я докара с щита и шлема?
Уф, омръзна ми вече, дано поне е за добро 

Мъжете в това упражнение за сега ги остави на спокойствие, защото ще те панират окончателно. Нека да добиеш малко увереност сама, пък после им се показвай. Аз така направих първия път и въпреки че се бях панирана отвсякъде се справих прекрасно. Никога няма да го забравя.
Успех и безаварийно!!! 
Какви са тези температури при вас, чак започвам да завиждам. Искам да ми е топло, пък, фръц. 
Нали съм ти казвала какво прекрасно семейство имаш!!!! Но според мен ти беше малко почивката, а пък ти искаше да се прибираш, е сега, какво правиш тук, пак едно и също.
Еййййййй, как се дразня от такива неща. Просто ми идва да ги разкъсам долните твари нискостеблени хорица нещастни.
Преди време, има няма четири, пет години ми се загуби багажа на нашето летище и това вероятно е станало някъде по трасето, защото имахме няколко прекачвания, Флоренция- София та минахме през Париж за по кратко
Бих направила.

Ако обичаш тук за години не си говорим върни си думите назад веднага!!!
Всички сме изключително млади, красиви, подвижни, скачащи...и прекрасни. Дали да продължавам да изброявам...не, достатъчно ти казах.
Вио, как сте на почивката?? Хубаво да си починеш, ако можеш с тези три деца... 

и ще си екпериментирам с цветовете.
За малко му се бях вързала, ама мъжо щеше да получи удар
Не знам защо мрънка
нали той не боядисва (не му давам), само мести мебели, какво толкова 

Сина ти значи е в Уелс, а ние сме в Северна Англия - бая голямо разстояние. Ходих до Кардиф миналата есен и много ми хареса.
пари и почивка пак ще има! Щита и шлема са направени вече от картон - сега трябва да се облекат с алуминиево фолио, да се апликират - абе дивотия голяма, ама малкия се забавлява, че и аз покрай него 

и много целувки.

Какви кръгчета бе жена , аз три пъти съм се качвала на колата , вярно карам ама с завоите съм
добре че инструктора е до мен че минаваме и през четирите кръгови в града .Сега си повтарям, мога ще се справя, ама да видим днес какви ще ги надробя ...

Определено си с късмет 

, много е неприятно това време, то нито зимата беше зима нито лятото е лято ...

Ще трябва да намеря и начин да изпратя паспорта си в София с някой куриер, да препоръчате някоя фирма?