Марче, взимам си думите за годините назад - красотни, разпрекрасни, като в рекламата "Ставаш все по-хубава с годините" (май така звучеше).
Хортензия, може да ме вкараш в отбора на ремонтиращите - смениха ми ел.таблото в коридора и сега ще се маже целия...
Джейми, само практиката му е майката, иначе става като много от нас - имам книжка, а не смея да седна на шофьорското място. А ММ въобще няма книжка! УжасТ!
Мако, искам в София да взема мама за операция и без това нали сега живея там, ама не иска - тя е лекар и не може да се излезе наглава с нея.
Почиващите, как сте - топнете в морето и заради нас!
Някой ходил ли е на плаж във Варна - Тити, ти си градска, нали? Казват, че има опасност от хепатит във водата?
Смърфи, докато детето беше ученик аз си бях във Варна, да го изклася, така да се каже. А ММ работи в София от доста време, взе там квартира и рядко се прибираше. Абе, модерно семейство. Но след като детенце замина за Англия аз си намерих работа в София, за да сме заедно. Но още ми е доста трудно. Сега съм в отпуск и се прибрах във Варна. Кръстосвам като теб, но не в междуконтинентални мащаби

Липсва ми шумотевицата, хората които се движат из града, колите, кафенетата, ами просто казано ми е скучно. Тук просто няма какво да правя освен да се щурам из двора, даже и китки няма , а само трева и няколко дървета и борове и пътечки насам- натам. Глухо ми е...мда. Другата седмица си слизам обратно, пък ако някой иска да остава , да си седи. Аз се прибирам, фръц. Да си видя и приятелките, че само ми звънят по телефона и ме чакат за кафе.. 
Само дето като тръгнеш да караш сама след време ще видиш, че точно тези дето са със самочувствие и дават акъл ама хич не могат да карат.... аман от прехвалени шофьори
Ти се справяш отлично и ще бъдеш внимателен и разумен шофьор!!! Де да бяха всички като теб....
Ставам да приготвям вечерята, че деня напредна, а сме и на футбол след крикета... пазаруването ми избяга днес...наруши ми се графика 
сега са във фурната ако се получат ще снимам и покажа.