Домакини 41 / лятото е вече тук

• 53 047
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро! И аз вече изгладила и с второ кафе.
Марче, взимам си думите за годините назад - красотни, разпрекрасни, като в рекламата "Ставаш все по-хубава с годините" (май така звучеше).
Хортензия, може да ме вкараш в отбора на ремонтиращите - смениха ми ел.таблото в коридора и сега ще се маже целия...
Джейми, само практиката му е майката, иначе става като много от нас - имам книжка, а не смея да седна на шофьорското място. А ММ въобще няма книжка! УжасТ!
Мако, искам в София да взема мама за операция и без това нали сега живея там, ама не иска - тя е лекар и не може да се излезе наглава с нея.
Почиващите, как сте - топнете в морето и заради нас!
Някой ходил ли е на плаж във Варна - Тити, ти си градска, нали? Казват, че има опасност от хепатит във водата?
Смърфи, докато детето беше ученик аз си бях във Варна, да го изклася, така да се каже. А ММ работи в София от доста време, взе там квартира и рядко се прибираше. Абе, модерно семейство. Но след като детенце замина за Англия аз си намерих работа в София, за да сме заедно. Но още ми е доста трудно. Сега съм в отпуск и се прибрах във Варна. Кръстосвам като теб, но не в междуконтинентални мащаби Grinning

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 09:15 от dami

# 91
  • София
Дама, аз забравих да те поздравя с добре завърнала се!  bouquet
Дано излезеш наглава с майка ти и се оправят нещата при нея!

# 92
Здравейте момичета! Да сервирам по едно лятно коктейлче, че и днес не ми зареждат страниците...

Марче терасата ти е райска  bowuu
Стади бързо да оздравявате и отново да тръгнете по разходки!!!
Джейми щом си подкарала колата и завоите ще вземеш!!! Аз бях трагедия - казва ми инструктора "на дясно", аз давам ляв мигач и си завивам на ляво... и до сега съм си така - когато някой ми казва на къде да карам, съм го инструктирала да ми показва - насам, натам  ooooh!  Joy
Тити до де докара изпитите? Как е Емо?
Креми то не останало...ама на края най-тежи. А наздраве и хвърли един бой на подрастващия дето ти взема така акъла.
Смърфи оправи ли се с техниците? Няма да се прибираме...купих билет на мама за октомври. На нас прибирането ни струва доста, а да дам толкова пари и да се занимавам с неприятности - ами то не е почивка...
Дами аз чета морето.нет и там пише, че вече няма опасност от хепатит А... но знае ли човек? Ако не гълташ морска вода - няма как да се заразиш - та отивай да се топнеш.
Вале и нашите почивки са така - до последно мм е на работа - тръгваме - телефона звъни и по време на почивката...ама аз свикнах  Joy номера е, че трудно го карам да си вземе почивка...
На мен ми пуши главата сега с други дивотии - започнах да чета за средните училища - добрите училища са с изпит, но и пак са по жилищни райони, та трябва да отсея добрите училища, да видя дали попадаме в техните райони или ще трябва да се местим...има училища, които искат формата за кандидатстване да се подаде 2г. по-рано...което означава сега септември и ще е от този адрес...в голяма авантюра се впуснах  Joy

# 93
Ladybird_ леле то много сложно звучи това при вас с училищата , успех  Hug
Какво стана с щита ?
Аз днес отново се ошашках, два пъти угасих колата на кръстовище, на всичкото отгоре в натоварените часове карах днес.Утре сутрин из града ще карам, да видим как ще е уж с посоките проблем нямам, само че бавно правя нещата докато мисля дали да се престроя и къде и....
Отделно семейните истории при нас ...
Скрит текст:
Тормозят по телефона мъжа ми да ходим на един рожден ден, на който е ясно че не иска да присъства...Не разбират ли хората веднъж като каже човек не ,че значи не, и какъв е смисъла да се изострят още повече  отношенията. Не ми е хубаво децата ми да не познават баба си  и дядо си , но те сами си го направиха, сега след 5 г решиха да ни търсят след като не направиха нищо през тях, напротив , не вдигаха телефони , обръщаха гръб като сме до тях.Болно ми е тъкмо бяхме свикнали да не мислим за това и те почват да чоплят...
Отивам да ги преспивам.

# 94
Джейми много неприятно с роднините... За шофирането - съвсем адекватно се справяш!!! Нормално е да ти се случва да изгасиш колата на кръстовище и вместо мигач да включиш чистачки  Joy ако някой каже, че това на него не му се е случвало - просто лъже!!! Навиците се изграждат - това да се координират ръцете с краката и очите си е трудно. Навремето аз съм карала на тренажор в началото на курса, после полигон, извън градско и след това чак градско - сега не знам има ли такова нещо...ама аз курса го карах 85г....... Щита е на същото дередже - срока за проекта е 14.07, та днес прави презентацията - като го завърши ще снимам малкия с доспехите  Joy С училищата на мен ми е сложно, че не съм учила тук и сега се сблъсквам със системата, но пък малкия има желание да се явява на изпити  Joy та става нещо като след 7-8клас в бг, само дето тук избора се прави когато децата са 10годишни. Ако не се справи с изпитите, ще учи в колежа до нас, а той е с добър рейтинг. Общо-взето драма няма, само дето и аз се чувствам като теб с кормуването  Joy

# 95
  • София
Джейми много неприятно с роднините... За шофирането - съвсем адекватно се справяш!!! Нормално е да ти се случва да изгасиш колата на кръстовище и вместо мигач да включиш чистачки  Joy ако някой каже, че това на него не му се е случвало - просто лъже!!! Навиците се изграждат - това да се координират ръцете с краката и очите си е трудно. .....................................
Джейми, прочети го още няколко пъти за да разбереш, че и ние сме били така. Когато успееш да си запалиш цигара и да караш и колата в градското движение и да не се притесняваш, ще разбереш че си успяла с всичко. Това ми го говореше инструктора и да ти кажа по-късно се потвърди с времето .  Моля ти се недей да слизаш от нея точно сега, а напротив, продължавай да миткаш из улиците, защото книжката ти е за това, не за да стои в портфейла ти.  Peace
Роднините....какво да ти кажа, ако сте обидени няма да ходите, ако можеш да простиш, вървете. Аз не мога да прощавам, все пред очите ми излиза ей онази обида и не става и не става да се усмихвам, затова и не се мъча да подновявам отношения. Но мен не ме слушай, аз съм си гадна.  Mr. Green

Добър вечер, прекрасни мили дами!  Hug
Голямо затишие е тук, къде сте бре, прекрасници???
Калинче, аз ще пусна по едно за отскок пък да видим дали някой ще се появи, или по едно кафе да изпием...а, к`во ще речеш....пускам по един коктейл

По едно Мохито, аз го обичам... Simple Smile
Нищо не правя, освен да седя на верандата и да рупкам пъпеш със сладолед и мента... Simple Smile Рано ми е да си лягам. Гледам светлините на София, много е красиво. Днес беше чудесен ден, но утре го дават отново дъждовно.  
Калинче, намери най-подходящото училище за детето, нали знаеш, че това с времето се връща.  Много е важно, ще се справиш.  Simple Smile

Благодаря ви, че ми харесахте тераската, много си я харесвам и аз и скоро ще се врътна при нея.  Wink Липсва ми шумотевицата, хората които се движат из града, колите, кафенетата, ами просто казано ми е скучно. Тук просто няма какво да правя освен да се щурам из двора, даже и китки няма , а само трева и няколко дървета и борове и пътечки насам- натам. Глухо ми е...мда. Другата седмица си слизам обратно, пък ако някой иска да остава , да си седи.  Аз се прибирам, фръц. Да си видя и приятелките, че само ми звънят по телефона и ме чакат за кафе.. Simple Smile
Отивам на разходка.  Simple Smile
пп Преди да напиша "отивам на разходка" писах още толкова неща, а нета ми заби и половина се изпокриха някъде си.  Mr. Green Писах и за Дами, и за Вио питах, и пратих поздрави на още толкова хора.....няма да се допълвам отново.

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 00:20 от marchеva14

# 96
Добро утро Simple Smile
Ето нещо за пийване Simple Smile
marchеva14 , Ladybird_ благодаря ви  Hug Hug
Май само тук намирам подкрепа ... и мъжа ми разбира се , близките ми ме подиграват как като съм паника изобщо ми е минало през ума да карам и леко ми е неприятно.
За прощаването прощавам ,но трудно и аз съм тази която настояваше през годините да не влошаваме отношенията , но вече не виждам смисъл.
Марче хубаво е на чист въздух, но щом не ти се стои ти си знаеш Simple SmileА тераската ти е без грешка .
Изпих си кафето, детенцето си изяде закуска 1 сега трябва да го приготвя за градина ...а и баткото стана хайде ставам .
Лек ден на всички Simple Smile

# 97

EEE, справих се с "Доброто утро!" Хубав ден, момичета! Сега отивам на йога (за втори път Grinning).

# 98
Добро утро.
Пуснах една пералня, извадих пилешко от фризера за пържолки и седнах да ви нагледам. Мисля и днес да не извеждам Гого. Най- накрая тази сутрин е без температура, дано сме преборили вируса.
Джейми, неприятно с роднините, но понякога няма начин. И аз съм в обтегнати отношения с родителите на ММ, по- скоро съм издигнала една стена и не мисля да я свалям, но те сами си го направиха. Поддържаме дипломатични отношения заради детето, не че се интересуват кой знае колко. Няма нужда да си тровим живота. И без това е много кратък.
И благодаря за кафето.
Марче, и аз обичам шумотевицата и хората. И ние имаме вила на  5 км от града с всички удобства. Ами скучно ми е там. Няма какво да правя, нямам приятелки, с които да извеждаме децата. Всички ми се чудят на акъла, ама аз съм си такава.
Калинка, наистина страшно звучи с училищата. Ама ще се справите.  Hug
За всички  Hug

# 99
Добро утро!
Много натоварено ми е тези дни, влизам тук да ви изчета, а нямам време да пиша. И до плажа не съм стигнала, аа ще се поправя скоро, че лятото си върви! Пия си кафето и хуквам към Бургас пак по задачи!
Слънчев и весел ден ви желая!  bouquet

# 100
  • Fort Worth, TX
Добро утро.
Лейди, викаш да го ошамаря, а? Mr. GreenТрудна мисия.При ръст 1.94 и живо тегло 94 кг +че е боксьор освен да седне на стол с ръце вързани друг вариант няма. Wink Wink
ВчЕРА трябваше Антоан да гледа САшО , ЗА ДА тренирам.По принцип Сашо не спи на обед.Прибирам се и вкъщи тишина.Гледам ги двамата спят сладко.Предположих , че е имало изцепки докато заспи.Почва се една програма -Защо да спя?Сега не е тъмно.Искам вода.Пикай ми се и т.нКогато се събуди ми се ожали, че Антоанчо-той така му казва /го е ошамарил няколко пъти. Mr. Green Mr. Green
Разбирайте леко потупване. Mr. Green Mr. Green
Антоан е страшен хич не му дава  глътка въздух и лиготии.Като му кажа , че не трябва да го изпуска от ръка като са навън буквално го влачи след себе си.Страшна гледка са.
Той затова Сашо му вика -Няма да те обичам теб, а само Коце Mr. Green Mr. Green
Айде приятен ден, че терминаторите ще се разбуждат,

# 101
Добър ден момичета!!! Чак сега сядам да пия кафе...
Марче не си селско чадо ти!!! Аз така се чувствам в шумотевицата на града - хубаво ми е за кратко. Ти си динамичен, контактен човек и мястото ти е във вихара на действието   bouquet
Джейми прати им една майна от мен на тези дето са родени научени да карат кола  #2gunfire Само дето като тръгнеш да караш сама след време ще видиш, че точно тези дето са със самочувствие и дават акъл ама хич не могат да карат.... аман от прехвалени шофьори  #Cussing out Ти се справяш отлично и ще бъдеш внимателен и разумен шофьор!!! Де да бяха всички като теб....
Дами супер е на йога...аз сега си я практикувам сама у дома и леко ти завиждам.
Стади радвасем се, че дечко е добре - наслади се на почивката днес и утре пак хуквай по разходки!!! С училищата не е страшно, но тук има жестоко класово деление. Добрите училища са в добри квартали, а да живееш в добър квартал - трябва да можеш да си го позволиш. То си има и логично обяснение - в кварталите, където живеят повече хора на помощи ценностите не са много високи, както и желанието за учене..., в квартали където живеят повече емигранти също не е розово...абе какво да обяснявам - вие сами виждате какво е на Слънчев бряг...Тук кризата здраво е ударила средната класа, която до скоро е пращала децата си в частни училища и сега става така, че разни новобогаташи си записват децата там /съответно рейтинга спада/, а свястните хора си пращат децата в училищата с изпити...Проблем с математиката няма да имаме, но с английския съм в голяма питанка, че малкия от година го учи и има достаааа да наваксва. Това, че говори свободно все още не е достатъчно да се яви на изпит...но пък има желание и една година пред себе си, та ще видим какво ще стане.
Елинор и тя е яхнала метлата....
Креми на такъв юнак точно, много боли шамар по задника  Joy Преди да тръгнем за тук племенника ми ми сервира, че ще се отказва от университета - така го цапнах с празна пластмасова бутилка от минерална вода, че сега като ми се обажда все това си спомня... Joy Младежите са здрави, буйни, амбициозни, но от време на време трябва да ги приземяваме...От това, което си написала си личи, че имаш много добри и отговорни деца - поздравления   bouquet
Ходих в училището на малкия да представят пред родителите как са си прекарали на лагера, какво са правили, какво са научили...много приятно беше - направили презентация със снимки, факти, забележителности в хронологичен порядък - абе все едно и аз бях на лагер  Joy Научих, че там е роден Капитан Кук, как се откриват фосили...и че децата научават повече докато се забавляват  hahaha Ставам да приготвям вечерята, че деня напредна, а сме и на футбол след крикета... пазаруването ми избяга днес...наруши ми се графика  Joy
Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 102
Ех как няма никой Sad
Къде сте се изпокрили в тази жега ?
Ние с калпазаникус хапваме сладолед.
Почете ми детето от Лукчо, аз спретнах едни кюфтенца с яйце , да видим ще станат ли като на снимката която видях в ФБ  newsm78 сега са във фурната ако се получат ще снимам и покажа.
Днес съм по спокойна , и по малко грешки правих  при все че из града се разхождахме , ама луд народ колкото искаш , на места на които не ми е и хрумвало че може да изскочат на шосето изникват и пресичат ....и то все възрастни хора.
Иначе за днес сме планували да ходим на откриването на пясъчните фигури, не че в тази лудница ще влезем .Миналата година самото откриване беше много интересно с музика , светлинни ефекти , фойерверки....и много много комари, буквално ни бяха изгризали целите , тази вечер с аутан задължително че не ми се ще да си мъча като миналата година.
Кремито ще се слуша батко си къде да ходи детето.Моите с разлика 4 г , обаче са на един акъл, баткото мисли белите малкия изпълнява и после кой виновен  newsm78
За две минути не смея да ги оставя сами в къщи, ама се успокоявам че всичко с времето си и ние не сме били кротки с баща им.
Ставам да простра пералнята, и да ходя да прибирам дребния от градина.
Хайде целувки на всички  Hug

# 103
Джейми, нещо сме се изпокрили в жегите...Аз преди малко се прибрах едва-едва - бяхме с детето (20г., 195см, ма за мен си е дете) на очен лекар. Разшириха ни зениците и в това слънце познайте как съм се прибирала като слепец. Ама няма начин - гледам да го мъкна и него докато е в БГ, че в Уелс я иде, я не. Сега предстои и зъбар Mr. Green. Уж съм в отпуск, но мнооого задачи се събраха, най-вече защото майка ще я оперират другия вторник и после...всичко ще е трудно. Ох, няма такъв карък като майка ми- от 2004г. е отваряна 8 пъти - все неуспешни интервенции на тазобедренните стави. То не беше Варна, София, Плевен...И сега отново.
Калинка, това, което пишеш за училищата е мн интересно. Знаеш ли във Варна като че ли няма такова разделение, но в София го виждам - районът е мн важен, има деление на елитни и други. Аз съм учител в един от добрите райони (Гоце Делчев) и всички повтарят какъв късмет съм извадила. Споделяй добри практики, че да ги приложа за моите деца, ще ти дам и авторско право!
Пишете, че сте ми разтуха от тежките мисли.

# 104
  • при късмета
Привет!
И ние тичаме с шефа цял ден по задачи. Ходихме до адвокатката, после решихме да си вземем храна и да обядваме в парка. Още 2 часа там изкарахме. Прибрахме се и поръча пил. супа за вечеря, та сега я свърших.
Калинка, на мен пък не ми се вижда добра тази система. Не за друго ами какво става с умни деца, които имат потенциал за по-добро у-ще, а живеят в район в който няма такова? Тази с-ма все едно заявява, че само децата от богатите семейства са умните и заслужават добро у-ще, а другите не са и ще учат в кварталното. Социалния статус е свързан директно с капацитета на децата да учат. На мен така ми звучи, ама изобщо не претендирам да е така наистина, все пак не съм там.
Джейми, какви са тези кюфтенца с яйца, я издай бързо
Дами, дано при теб бързо се развият нещата по най-добрия начин.
Марче, аз пък искам поне 3 дни скука. Т.е и сега скучая, но не на спокойствие  hahaha
Ста ди, да се оправя Гошко. И той порастна и стана голям мъж
Люскааааа, какво стана с теб бре жена? Върна ли се, на морето ли си още, съвсем изпуснах какво става покрай теб. Липсваш ужасно, драсни някой ред  Hug
Гушки но всички останали,   Hug после ще дойда, че шефа се опитва да ме изхвърли от компа. Ох, само да дойде таблета, веднага му го зачислявам

Joy
Малко да се посмеем
http://www.zajenata.bg/%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B … 29-news23475.html

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 19:00 от ма ко

Общи условия

Активация на акаунт