Запознах се с много готини мацки, сега са наред морските дружки!
С малки изключения съм в Бс до края на август, така че спокойно ще имаме време да се видим. 
Ще се върна да прочета какво сте писали, за да съм в час.
С малки изключения съм в Бс до края на август, така че спокойно ще имаме време да се видим. 
- почти 47г., зодия Везни. От Варна съм. Но от година се прехвърлих в София при съпруга си, който е там от доста време. Имам 20г. син, студент в Англия. Всъщност след неговото заминаване се преместих, да не сме самотни и разделени на стари години. Работя като учител (филолог съм). Имам нужда от виртуални и реални приятелства, все още трудно се адаптирам и ми е самотно. Затова и реших да пиша. Ще се радвам да ме приемете. Не ме бива с виртуалните почерпки, но ще се науча.
Куфарите нямат ли лепенки? Може ли да се докаже, че са отваряни? 

Ти не пишеше ли преди?
Нашите куфари са от новите модели, с ключалки, които могат се отключват с универсален ключ. Този ключ се предоставя от производителя на всяко летище, за да може куфарите да се отварят от проверяващите при нужда. Въведоха тази система след атентатите на 11-ти. Ама не проверяващите пипат вътре, а товарачите. Особено на чартърно летище като бургаското. Тук, за да те назначат като товарач, плащаш под масата, а заплатата е сигурно 500 лева. Смятай каква изгода имат.
Просто торбичката с подаръците беше най-отгоре, иначе имах и други интересни и скъпи неща, но бяха зад междинната преграда, която от своя страна беше закопчана с цип и нямат толкова време да преровят. Взема се това, което е най-отгоре и ценно.

се всичко с детенце да е наред, а за майка ти , не се ядосвай толкова много

дали не пропускам някой ами да дамата с домовата книга дето снощи щеше да се появява
Марчееееееее къде се загуби
Много неприятно това с кражбата.
Почини си и ще спретнем среща на биричка!

Огън си и ще се справиш!!! Лично за мен кормуването беше по-лесната част, ама бях и на 17г.
За мен трудното беше после, че курса карах на камион 
Моите куфари са пластмасови, без цип с три ключалки и шифър - последния път ми изкъртиха дръжката като са се мъчили да го отварят - върви се чуди къде е станало - и в София и в Манчестър на летището работят българи....
Слагай розовите очила, тапите за уши и посрещай мама!
Не намирам нищо притеснително във възрастта ти, че и моята е такава
и аз съм от Варна, сина ми учи в Англия, само дето е на 9години 
Когато се прибираме от морска почивка на мен най-ми е тежало да намеря място на мидите и камъчетата дето си примъкваме 
ще опресниш знания
Аз пък във Варна упитих едни руснаци "направо" и като завиха на дясно се усетих какъв гаф правя.... 
Синът ми е в Кардиф, при полята и овцете, но аз още не съм го навестявала - просто тази първа година той се прибираше по-често. Сега и двамата сме във Варна и ми е много хубаво. НО - от другата седмица започвам с големи мъки. Майка ми ще се оперира за смяна на колянна става. Двете тазобедренни вече са сменени, а сега и това. Много ще е тежко, но казват, че няма алтернатива. Сега ще чета в нета подробности за този вид операция - ако някой има подобен опит с роднини, може да ми драсне и на лични. Хубава вечер на всички и приятна почивка на плажуващите!