Закъсняла петъчна - Еротично ли е яденето на сладолед?

• 6 716
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
Не е еротично. В летните дни редовно ядем сладолед семейно, заедно с децата при това. Ако яденето за сладолед минава за еротично действие в нечии лъстиви очички, бих предположила, че става дума за някоя загоряла маймуна, нормалните хора си ядем сладолед без пошли мисли.

# 16
Като зачетох заглавието, реших, че е нещо като продължение на тази тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=789627.0;topicrefid=19  Mr. Green

# 17
  • Насред хаоса
То тоя въпрос не е от вчера.
http://www.standartnews.com/lyubopitno-lyubopitno/zabranyavat_na … doled-118786.html
Така че, дами, яжте изброените продукти, а и почти всичко друго, като прасета, че не се знае дали на члена на някоя чувствителна душа няма да му хрумне, че хрупането и преживянето на морков е предизвикателно и представлява сексуален тормоз над крехката мъжка душевност.

# 18
Също хот-дог, наденици, кренвирши, франзели и луканка. И това ако не е грижа за стройната фигура не жените, не знам кое е. А си хапнал, а са те глобили.

# 19
Той ми каза "харесва ми как го гризкаш".
Друг ме попита така ли го лапам. Казах му че това което лапам обикновено е с две топки, не с една.  Blush
един коментира, че му харесва как облизвам лъжичката

Интересна среда и взаимотношения. На паркинг за тирове ли се развива действието  Shocked

Не е еротично. В летните дни редовно ядем сладолед семейно, заедно с децата при това. Ако яденето за сладолед минава за еротично действие в нечии лъстиви очички, бих предположила, че става дума за някоя загоряла маймуна, нормалните хора си ядем сладолед без пошли мисли.

Peace Peace Peace Абсолютно!

# 20
  • София
Авторката пуска тема в която индиректно ни показва колко секси я намират мъжете..или поне определен вид мъже. Звучи ми някак..отчаяно.

Иначе мисля като Янечек (доживях и това да напиша във форума)  Simple Smile

# 21

Авторката пуска тема в която индиректно ни показва колко секси я намират мъжете..или поне определен вид мъже. Звучи ми някак..отчаяно.

Точно това мисля и аз.

Това как някой би могъл да възприеме дадени действия, зависи от начина, по който нещата са поднесени. Някои хора и комат хляб могат да изядат "еротично", щом като се цели акцента да е на вулгарното.
Винаги може да се яде сладоледа с лъжичка - първо. Второ смукането на близалка на публични места от жени и момичета, минали 10-11 години винаги се тълкува  еротично в главите на поне 99% от мъжете и на огромен процент от жените също. Не виждам защо да не може да се изчака да се стигне до вкъщи и там да си ближеш и смучеш близалката на спокойствие, ами ще демонстрираш навън.
Това е същото като да излезеш с огромно деколте или "блуза със зърна", или пола - гъзовейка, или панталон "камилско копито", после да се чудиш що те зяпат. Не е "простак" тоз, който зяпа, квалификациите са за предоставилия активите си на обществен показ.
Така и някои действия, извършени от кочкоджамите жени, пораждат определени асоциации и в това няма нищо чудно и странно.

# 22

С лъжица.

Еротично не ми е, но не пречи да се бъзикам с някого по тая тема, особено ако прихваща.  Laughing

# 23
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Интересно защо трябва да се крия, ако ми се е приискала близалка newsm78? Не е мой проблем кой какво смята за еротично.

# 24
  • out of space
Сериозни жени с претенции смучат близалки?!
  Shocked

# 25
Интересно защо трябва да се крия, ако ми се е приискала близалка newsm78? Не е мой проблем кой какво смята за еротично.
Интересно защо трябва да се обличам като излизам. Аз пък много обичам да си ходя по пижама  newsm46
и известен период имахме спорове докато ме накарат да се обличам прилично за ходене до магазина и че не е приемливо да се излиза по пижама  Laughing
Та, така и с близалките - не можем да си правим винаги и навсякъде каквото си искаме, защото докато живеем сред хора, все трябва да се съобразяваме малко или много, колкото и уж да не ни пука кой какво си мисли.

# 26
Съобразявам се- не си оставям близалката върху папките на колежката, не я размахвам под носа на колегата, не я лепвам на палтото на съседа по стол. Оттам нататък дали смуча близалка или пия кафе в обедната почивка няма особено значение за никой друг освен мен.

# 27
Съобразявам се- не си оставям близалката върху папките на колежката, не я размахвам под носа на колегата, не я лепвам на палтото на съседа по стол. Оттам нататък дали смуча близалка или пия кафе в обедната почивка няма особено значение за никой друг освен мен.
Щом като преценяваш, че не е неудобно, прави си го.
На мен ми е неудобно да извършвам всякакви такива действия сред хора, затова си ги правя вкъщи, на спокойствие, точно защото не знам кой как ще погледне на това.

На някой може да му хрумне да си реже ноктите на краката през обедната почивка, да си стиска пъпките или да се наяде с лук - смущаващо си е, точно както и близалката, макар че това поне не е гнусно като останалите Laughing

# 28
Е, какво смущаващо има- на мен близалката си ми стои в устата като бонбон и само дръжката и се вижда. Не я лигавя, не увъртам език около нея, просто си я консумирам. Неуместно е консумацията на храни да се сравнява с физически отблъскващи дейности (нищо че някои хора ядат баш по физически отблъскващ начин Laughing).

# 29
не можем да си правим винаги и навсякъде каквото си искаме, защото докато живеем сред хора, все трябва да се съобразяваме малко или много, колкото и уж да не ни пука кой какво си мисли

От това цяла тема може да излезе и без тва поизпадаха някои от големите.

Общи условия

Активация на акаунт