“Iffet” – "Иффет” по Диема фемили

• 41 990
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
Това ми се струва,че е някакъв "Тийн идол",много млад... Вчера ми се мярна някъде,записах му името,но съм изхвърлила листчето... Вие,младежите,може да се досетите кой е  Joy Joy Joy

# 136
  • Варна
Боби, (позволяваш ли така да се обръщам към теб?),   мерси за приветствието! Simple Smile  bouquet

# 137
Според мен-музикант,но може да има и друг талант  newsm78 newsm78 newsm78

# 138
Боби, (позволяваш ли така да се обръщам към теб?),   мерси за приветствието! Simple Smile  bouquet
Разбира се, че можеш да ме наричаш така. Няма за какво да ми благодариш.  Hug

# 139
  • София
Деси  bouquet
много са ми интересни разсъжденията ти  bouquet
чета с удоволствие  bouquet
мнението ми за Джемил е базирано на досега изгледаните серии, нямам си и на идея как ще се развият от тук нататък нещата, затова може би съм крайнав мненията си...
въпреки че съм се убедила досега, че за любовта пречки няма
както каза една друга героиня в сериал....Обичам го, както жертвата обича палача си...
така че-ще ми е интересно да видя как ще развият образа на Джемил занапред
жалко че Ифет ще се жени за А. И.-да, добър човек е, но не усещам тя да е влюбена в него-само му е признателна, а за момиче като Ифет-това никога няма да е достатъчно
само ще се измъчва, да не говорим за унизителното положение от класовата разлика 

# 140

Здравейте, Вера и благодарим за интереса Ви:-)

Момчето е специален поздрав за всички зрителки на Диема Фемили, но не е актьор от сериал. Той е част от рекламната кампания на канала и за съжаление не можем да комуникираме името му.

Желая Ви приятно гледане на нашите филми и сериали:-)

Enjoy:-)

Този отговор получих на имейла ми до Нова ТВ ! Но ми отговориха за 10 мин...Не вярвах на очите си,като знам как изобщо не ни обръщаха внимание до скоро!  Laughing Laughing Laughing

# 141
Много благодаря Вера.Аз до сега пишех до Диема Фемили...

# 142
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз не мога да простя на Джемил това брутално, изродско изнасилване. Дори само да й беше заклещил главата, без да я изнасили, пак не бих му го простила. Колко извратен мозък трябвада имаш, за да ти хрумне педобно нещо?! Не мога да му дам втори шанс и се чудя на Ифет, че му прости, но си го обяснявам с това, че в общество като тяхното и в нейното положение тя просто нямаше друг изход.
А и не виждам разкаяние за сторената жестокост у Джемил, само съжалява, че загуби Ифет и друг ще я има, а не виждам да се е смутил и засрамил от постъпката си. Просто го яд, че нещо, което е било "негово", му се изплъзва от ръцете и друг ще му се радва. Такова ми е усещането. Изобщо не ми е жал за Джемил, ама хич. Не може такава чудовищна постъпка да си мине ей така, без никакво наказание, сбъркало момчето, кво толкова, ще се поправи.

За Бетюл и Джемил - аз мисля, че консумираха връзката си. Имаше момент, в който той я награби доста страстно и собственически, сякаш да покаже, че слага край на историята с Ифет.  Не вярвам Бетюл да се е опъвала.

На мен ми харесва този сериал.
Единственото, което ме дразни, са дългите кадри със стичащи се сълзи по лицата на героите. Малко прекаляват с разплаканите лица в едър план.
Другото, което ме дразни, е Гюлин. Много неприятна персона, а оказва се и проста - щом търси такива долнопробни начини да си върне мъжа - като забременее от брат му и представи бебето за негово (на Али Ихсан).

# 143
Аз не мога да простя на Джемил това брутално, изродско изнасилване. Дори само да й беше заклещил главата, без да я изнасили, пак не бих му го простила. Колко извратен мозък трябвада имаш, за да ти хрумне педобно нещо?! Не мога да му дам втори шанс и се чудя на Ифет, че му прости, но си го обяснявам с това, че в общество като тяхното и в нейното положение тя просто нямаше друг изход.
А и не виждам разкаяние за сторената жестокост у Джемил, само съжалява, че загуби Ифет и друг ще я има, а не виждам да се е смутил и засрамил от постъпката си. Просто го яд, че нещо, което е било "негово", му се изплъзва от ръцете и друг ще му се радва. Такова ми е усещането. Изобщо не ми е жал за Джемил, ама хич. Не може такава чудовищна постъпка да си мине ей така, без никакво наказание, сбъркало момчето, кво толкова, ще се поправи.

За Бетюл и Джемил - аз мисля, че консумираха връзката си. Имаше момент, в който той я награби доста страстно и собственически, сякаш да покаже, че слага край на историята с Ифет.  Не вярвам Бетюл да се е опъвала.

Единственото, което ме дразни, са дългите кадри със стичащи се сълзи по лицата на героите. Малко прекаляват с разплаканите лица в едър план.
Другото, което ме дразни, е Гюлин. Много неприятна персона, а оказва се и проста - щом търси такива долнопробни начини да си върне мъжа - като забременее от брат му и представи бебето за негово (на Али Ихсан).
               +1 Peace Peace Peace

# 144

+1 Peace Peace Peace

+2  Laughing

# 145
Иффет - зад сцена....от далечната 2012 г. Heart Eyes

# 146
  • София
и аз като Светалчо Peace
значи +3 Joy Joy Joy
тая Гюлин, със сестрата, как й беше името, ааа дилек, че я гледам в два сериала и се омотах Mr. Green са двете изключително дразнещи персони
каката голям моралист, ма и тя се фанала с оня пройдоха, на когото прехвърли акциите
Гюлин, няма грам достойнство
като не те искат...къде се вреш....насила хубост не става
щом три години не е оженил за нея, едва ли сега ще го направи
голяма злоба голямо чудо
даже по-малкия брат, пияницата и разсипника има повече акъл в главата си, от двете кукумявки взети заедно
много ми е интересно каква ще е съдбата на сестрата, Дилек   

# 147
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

даже по-малкия брат, пияницата и разсипника има повече акъл в главата си, от двете кукумявки взети заедно
Точно тъй, Галюнта, баш тъй си е. Че и по-голямо сърце има Ерхан от тях.

# 148
  • София

Точно тъй, Галюнта, баш тъй си е. Че и по-голямо сърце има Ерхан от тях.

абе, мен си ми беше симпатичен, ма ме беше срам да си го призная Joy Joy Joy Joy Joy

# 149
  • Варна
Светленце, Гале,  Hug Hug подкрепям казаното с две ръце!!!
толкова ми е неприятна тая актриса /бившата годеница/ още от 1001 нощ, и в тоя сериал отново! а за любовника и.....нямам думи, рядко неприятна личност, отвратителен!

Общи условия

Активация на акаунт