много полезна информация за гърдите
С първото дете се отбихме постоянно и гърдите ми се възстановиха напълно след това 
Би било полезно и за другите 

пробвала съм да го дочакам и е минавало повече от час. Пробвала съм
да редувам гърдите и тн. но ако не заспи си седи и не пуска. Знам че в един момент ме ползва за биберон, аз го дърпам почва да мрънка и пак му давам - започва да суче и след малко пак се превръщам в биберон. Активно суче и преглъща на всяко засукване 2-3 мин после прави паузи и суче по спокойно, по съвет пробвам на 20тата минута да го махна помрънква малко и след малко се успокоява, но аз съм гузна че не се е нахранил. Та, как да разбера че се е нахранил? Памперсите си ги пълни 2-3 на ден наакани, но сякаш количеството не е много (по-малко е от преди). Кърмим се на около 2.5-3 часа.

Бабите ѝ разбира се решиха, че видиш ли аз не му разбирам на детето и няма начин да няма начин да спи вкъщи - пробваха се и двете независимо една от друга с носене или подрусване - настава неистов рев и пак стигаме до количката и вън. Баща ѝ си е в отпуска и той се пробва тези дни /не за друго, ами много му е жега да излизаме след обяда
Препоръчани теми