Априлчето започна да се смее и се опитва да щурее :)

• 33 745
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
За момента сме с купени, ама като свършат запасите, мисля да започвам аз да ги приготвям. И евентуално нещо купено за разнообразие или при невъзможност от моя страна да направя. Вие със зеленчукови бяхте започнали, нали? Ние сме с плодови, сигурно като направим 4 месеца ще започна и аз зеленчукови да предлагам за обяд, а плодовите - за следобедна закуска. Peace

# 571
  • elhovo
да със зеленчуковите започнахме, а сега ни каза докито че вече може и плодови но ще изчакам до 10.08.поне и ги почвам...и аз така правя-зеленчуковото към 13 , 13:30 го давам а плодовото ще е към 5 за следобедна закуска...вие кога бяхте родени точно?

# 572
Feride
Затова смятам да комбинирам
Ако може в началото био от сезоните аз ще гледам да предлагам по мало основното да си е кърменто
А другото на пюре което не е сезонно
Утре сме на консултация да видим как наддаван
За всичко   bouquet Hug

# 573
Здравейте и от мен  Laughing Докато реша да се включа и сте изписали .......

Аз смятам да купувам за начало, А после ще  приготвям, че при нас е сложно с това ядене ( нали сме на ниско белтъчна диета) Та да попитам някой ползвал ли е или ще ползва ли уред за варене на пара, че аз се колебая още.

За гърнето каката започнах да я държа около 6-я месец, а после я слагах на кукуто- проблем не сме имали. Нито веднъж не е акала в памперса, а "чиш" беше по почти първата й дума  Laughing А изобщо не съм я мъчила, просто я слагах на кукуто и поощрявах след свършена работа  Laughing и тя сама си свикна

Айде да се връщам назад да ви изчитам Simple Smile

# 574
Та да попитам някой ползвал ли е или ще ползва ли уред за варене на пара, че аз се колебая още.
Аз мисля да ползвам. Само добри отзиви имам за този уред.
Чакам да падне от някъде промоцийка, че са много скъпи.  Laughing

Feride
Затова смятам да комбинирам
Ако може в началото био от сезоните аз ще гледам да предлагам по мало основното да си е кърменто
А другото на пюре което не е сезонно
Утре сме на консултация да видим как наддаван
За всичко   bouquet Hug
Разумно звучи. И аз може да пробвам смесено.
Успех на консултацията  Grinning

# 575
Момичета, много ми е странно като чета в темата, че има бебоци които изяждат по цяло пюре вече:) Ние засега сме само на кърма и даже и не помислям за захранване. Разбирам, че е въпрос на избор, но защо бързате толкова?

# 576
На 9.08. става на 4 месеца. (няма и седмица разлика с твоята беба, gergana kyu4ukova)

BettyBoop, не мисля, че някоя от нас го е направила, защото бърза или нещо от сорта. Но нека не говоря от общо име, а от своето - ние не се кърмим, бебо наддава доста и яде доста и т.н. Предпочитам по-ранното захранване, когато, разбира се, няма противопоказания за това - като наличие още на колики и т.н. За мен късното захранване или ЗВБ са странни. Но както ти си казала - въпрос на избор. А и детето си показва дали е готово, или не. Все пак, на сила нито можеш да го нахраниш, нито да го държиш гладно.  Peace

# 577
Все се каня да ви питам по колко време спят горе-долу вашите бебчета?
Имам предвид и вечер и през деня.
Нашият бебо трудно заспива и понякога си мисля, че го "натискам" да спи повече отколкото трябва  Laughing

# 578
Сутрин се събужда около 8. Обикновено не спи по време на разходката (ако заспи - не повече от 10 минути). Заспива към 12. Обикновено в 13.30 вече е буден. Към 15.30 заспива отново, в 16.10-15 вече е буден. По време на следобедната разходка рядко поспива за по 20-тина минути. Вечер, към 20.30-21 ч. е заспал, яде към 4.30 и пак заспива.

# 579
Здр
Ние сме 7100 и 66 см
Биха ни последната от тривиален ранта ваксина
Надава добре само на кърма е
Док каза да изчакам ако преценя до 6 месе което ме зарадва защото са сок ми говореше в трети още а то било да не ми наруши личния избор
 Laughing
Дано и на тази нямаме проблеми като предните
Ние спим като вас Ръмжел с тази разлика че през ноща цока нон стоп поне три черти пъти но в присъница и спъне до към 8,9
Баткото го научих чак на 2,5 гид изведнъж магна дневен нощен всичко за 2-3 седмици
Сега не знам
Прибвай го и по малък но не стана всяко дете е различни и си показва но не е лошо да опитваме от рано Simple Smile
А ако инате време за ЕБХ още  по добре Simple Smile

# 580
С това спане вече е голям зор . Прозява се ,търка очи , обаче не заспива . Да ви се оплача - не знам какво да правя , моята госпожица не иска в количката . Направо не ми се излиза , че си е цяло мъчение , или реве ,или се носим.Дайте съвет

# 581
С това спане вече е голям зор . Прозява се ,търка очи , обаче не заспива . Да ви се оплача - не знам какво да правя , моята госпожица не иска в количката . Направо не ми се излиза , че си е цяло мъчение , или реве ,или се носим.Дайте съвет
Същите проблеми имаме и ние.
Много трудно заспива. Приспивахме го на ръце, но напоследък плаче много само като го гушнеш легнал (иска изправен). Последните два дни заспиваме на спалнята - лягам до него и го чакам да се нашава и да заспи сам. Милвам го през това време. Много време отнема, но засега работи (засега, защото той си мени навиците на всеки два дни  Laughing )
В количката сме със същите драми. Винаги се разплаква. Налага се да го вадя и да го нося и същевременно да бутам количката. А често или много пече или духа вятър и въобще не искам да го изваждам. Напоследък обаче имаме известен успех. Пускам му бебешка музика (свалила съм си едно приложение на телефона), слагам телефона в количката и той успява да заспи. Трудно, но от време на време работи.

# 582
Да не би да иска да разглежда? Има ли някакво средно положение кошът - между напълно легнало и седнало? Защото може в това да се корени проблемът. Peace

# 583
  • в 1001-та нощ

Руни на път  Heart Eyes

Кротушко, но като минат 2 часа и иска да се размърда и прихленчва, батко му беше същият  Mr. Green

Днес го сложих облегнат на 2 възглавници, под ъгъл около 25-30 градуса  Peace Много му хареса  Heart Eyes

# 584
Давате ли нещо за венците? Имам чувството, че много го сърбят и е станал адски кисел, ръката му е постоянно в устата за течането на лигите да не говорим. Опитвам се да го накарам да хване играчка да се чеше с нея обаче не се получава, чудя се дали да не взема нещо от аптеката, ако някоя майка ползва нещо да сподели?

Общи условия

Активация на акаунт