радвам се да те видя
Баткото го захраних при 5 навършени месеца и 2-3 седмици. Пак беше започнал да пие мляко постоянно - виждах как не го засища и това доста ме размисли. Имах пълен неуспех в началото, защото ЛЛ по каса беше казала да намачквам картофчето и слагах зехтин. Ами все имаше бучици и баткото категорично отказваше.

след 3 дена лека температура и болки в цялото тяло,чудейки се вече дали да тръгвам към болницата,след като панадол и нурофен не помогнаха,нещата станаха ясни....сега се чудя дали има смисъл да ходя до личен лекар,опудрила съм се цялата с ментолова пудра,а и мисля периода преди избиването на пъпките е по труден
притеснявам се за бебка и по-голямата дъщеря не са карали...хмммм
шарка
Знам, че много тежко се кара от възрастни
Варицела ли? Ех, дано ти мине леко, аз бих отишла на лекар във всички случаи 
Но разбира се, ти, като тяхна майка знаеш най-добре, кое е най-доброто за тях 
За разлика от първите хранения на баткото - целият дом е съвършено чист, а преди ефектът беше - все едно съм пуснала пюрето на вентилатора - пюре навсякъде 
Тка решихме да му покажем и как да гълта и започна едно мляскане - аз на сухо, бате с пюре .... В крайна сметка изяде 5-6 лъжички, поднесени на 20-30 пъти на върха на лъжичката - малки количества, които да поеме, задържи в устата, опита, преглътне
Поиграхме си и с лъжичката - малко да я похапе, оближе, дъвче, да станат приятели 

, от септември месец започвам работа на 4 часа и ми се искаше да хапва нещичко, но май ще цока АМ веднъж дневно.
, от септември месец започвам работа на 4 часа и ми се искаше да хапва нещичко, но май ще цока АМ веднъж дневно.
Щом не иска от сини сливи може просто вкуса да не му харесва,пробвай друго-ябълки,круши или каквото избереш,без горски и цитруси,разбира се.Смесвай го с малко АМ или кърма,да усеща и познат вкус,смятам,че ще му хареса.Надявам се,че ще е успешен опитът,ако се мръщи на лъжичката,спокойно можеш да дадеш сместа и с биберон(около 150 г общо на ядене).Силно се надявам да съм била полезна.Пиши,да видим какво ще стане
Препоръчани теми