СЕДМОКЛАСНИЦИ втори етап на класиране - седмична (04.07-10.07)

• 35 789
  • 588
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ако мизата е наистина 5000 лв, да ги давам за 1 НЕГ, а? Моето посредствено дете само за там не му стигаше балът.

Не вярвам. Ако аз дам пари, няма да споделя дори с роднини.

# 346
  • София
Не знам, всякакви ги има. Една позната, като я питах как върви подготовката закандидатстването ми каза, че изобщо не тормози детето да учи, защото с пари ще го вкара където иска. За съжалление не съм я виждала наскоро да я питам къде ще учи детето.

# 347
  • София
Не знам, всякакви ги има. Една позната, като я питах как върви подготовката закандидатстването ми каза, че изобщо не тормози детето да учи, защото с пари ще го вкара където иска. За съжалление не съм я виждала наскоро да я питам къде ще учи детето.

Тя хубаво ще го вкара. После как ще изкара?

# 348
  • София - Рим и обратно
И на мен една приятелка ми се чудеше на акъла що не ща да платим за френската... newsm78 . Каза, че те сега "всички" така правели и "повечето" така влизали навсякъде... Whistling. Няма що.

А, Ганис, баш същото се чудя.

# 349
  • София
не бой се, все с тройка ще излезе!

# 350
  • София
Ще видим на септември по колко деца ще има в клас. До тогава ВАКАНЦИЯ!!!

# 351
  • София
А знанията къде ща са му? А после кой ще го бута, като отиде някъде в чужбина?

# 352
  • Stara Zagora
 А ние си седим и чакаме местата за трето.Междувпрочем къде ще бъдат обявени?

# 353
И на мен една приятелка ми се чудеше на акъла що не ща да платим за френската... newsm78 . Каза, че те сега "всички" така правели и "повечето" така влизали навсякъде... Whistling. Няма що.

Според мен това са малко "приказки под шипковия храст" Grinning. Със сигурност има приети с плащане, но първо това единични случаи, и второ  - това са хора хем с пари, хем с връзки (щото не става всеки да се изтъпани пред директора и да каже "на ти едни пари, за да приемеш детето ми". Това "всички" и "повечето" според мен е не само силно преувеличено, но откровено невярно.

# 354
  • България, София
Според мен това са малко "приказки под шипковия храст" Grinning. Със сигурност има приети с плащане, но първо това единични случаи, и второ  - това са хора хем с пари, хем с връзки (щото не става всеки да се изтъпани пред директора и да каже "на ти едни пари, за да приемеш детето ми". Това "всички" и "повечето" според мен е не само силно преувеличено, но откровено невярно.
Точно така, не е лесно да намериш на кого да дадеш парите.

# 355
5 хил. лева? Че аз за толкова диплома за средно образование ще си купя! Това са преразкази по картинки!
Или две за виШу.  Joy Тия дни четох, че евтино ги давали - по 2500 лв бройката.

Ако мизата е наистина 5000 лв, да ги давам за 1 НЕГ, а? Моето посредствено дете само за там не му стигаше балът.
Е, и за СМГ с немски.  Wink
То и на нас само за СМГ с немски не ни стигаше, ама на мойто аз трябва да му предложа пет пъти по пет, за да отиде там и пак не знам дали би се навил.  Mr. Green

# 356
  • София

Според мен това са малко "приказки под шипковия храст" Grinning. Със сигурност има приети с плащане, но първо това единични случаи, и второ  - това са хора хем с пари, хем с връзки (щото не става всеки да се изтъпани пред директора и да каже "на ти едни пари, за да приемеш детето ми". Това "всички" и "повечето" според мен е не само силно преувеличено, но откровено невярно.

+1 Peace Със сигурност има такива деца, ама  едва ли са "повечето". По-скоро са единици.Тези работи дори не стават сигурно само на ниво директор и  едното приемо-предаване на пачката. hahaha  Гарантирано са замесени и по-важни особи. То ако ставаше толкова лесно, дайте да сметнем така или иначе заделените за школи, уроци, сборници и пробни изпити пари,  да добавим към тях  още хилядарчица-две  и хайде - в желаното училище сме без грам усилие. Да, ама не, школите са пълни.. ..Mr. Green

# 357
  • София
Здраве да е! По-добре детето да знае, че е влязло по правилата.

# 358
5 хил. лева? Че аз за толкова диплома за средно образование ще си купя! Това са преразкази по картинки!
Или две за виШу.  Joy Тия дни четох, че евтино ги давали - по 2500 лв

За виШУ в България и 2 хиляди ми се виждат много. Както ги чакат след септемврийската сесия, скоро университетите трябва да предлагат пари, че да се навием да си пратим децата да учат.

# 359
И аз вчера записах ученик в 35 СОУ -ЧЕ-НЕ;РЕ;Г. Поискаха само оригинала от дипломата. Според тях отпусното и мед. картон едва след 15 септември.
Направи ми впечатление, че на първо класиране в паралелките(и тези с френски) бяха от по 26 деца. Сега повечето са от 18-19, само две паралелки са  от 22-23 деца. Ние не сме се предвижили напред в друга паралелка. Балът леко е паднал, предполагам че в това у-ще ще има свободни места за 3 класиране.

neba, това на списъците са били приетите само на Второ класиране деца, а не окончателната бройка ученици в клас. За всяко класиране се изготвят отделни списъци.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт