К.О.Т.К.И.-те - 8

• 28 483
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Добро утрооо!
Времето съвсем ни взе за мезе. Ще почна да пея"къде си лято".  Sad

Сосче, страхотна премяна, хайде попътен вятър!  Wink

Между другото, забравих да ви се оплача, че след мръзненето в Папа Джо бях на антибиотик. Повредила съм се, начи  ooooh! Сега пия имуностимулант.

Хубав ден, момичета! Hug

# 122
Цлете, Изопринозин ли?

Сосче, много си красива!

Хайде, желая ви сух ден!  Laughing

# 123
  • Варна
Добро утро, котарани!

Имаме напредък...
Скрит текст:
започнахме да изнасяме мебели ooooh! Ааааа, и май решихме (разбирайте аз реших, а той се съгласи) какъв да е цвета на стените. Сигурно ще има още дискусии по въпроса Mr. Green

Госпожо, с тоя снимки знаЙш ли 'де ровиш, а?! (снимките и тук, и в другата тема, ама се жалвам тук) Mr. Green

Цлете, бързо да се оправяш! Вие по срещите не се ли сгрявате, бре?!
Сосче, държиш първенството по прекрасни премени.

# 124
  • Варна и...духом на Босфора
 Heart Eyes Heart Eyes HugДали си спомняте за менззз
Аз за вас мисля всеки ден.
С Беличката на по бира ви споме
навахме.Вие ремонтирате пътувате
ние извадихме единия винт и стъпваме
по малко.
Работния ми ден минава с Томас Кук.
Почти съм изкукала а до края на сезона
може и да в

# 125
  • Варна и...духом на Босфора
 Mr. Greenизкукуригам.
Кузейците странни хора.
Год моргон думат,язе ги уча
даказват гюнайдъ.н.
Донткрайфор Арженти.
на;миДойчландзигет сжмпенсира
отпадането на Рафа и Контадор.
Водка биричка итубички с тунафиш имаме
редбокса се пълни тоже с финикийски знаци нужни за сонбахарското настъпление
целувам и прегръщам всички
и от Яворчо поздрави.
Поста е.....карай..фром селфончика е

# 126
Редемче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes баш ми е драго да те видя ! Рекох, че вече ни забрави, съвсем се загуби ! Радвам си, че Явор се подобрява с всеки изминат ден, скоро ще тича, ще видиш ! Младите бързо се възстановяват, да са живи и здрави !  Praynig Свикнала си и на новата работа, гледам - браво на теб !  Hug

Беличката,  Hug да почне, че да свърши, нали така ?! Действайте, че после да почиваш спокойно.
А снимките .....ми поне на снимки да си го гледам, че знам ли кога ще го видя отново. Вие с Добруджанчето скоро бяхте , няма да рИвеш ! Аз сега отдалеко навивам махалата за НГ в Истанбул, стискайте палци да станат нещата !  Praynig Praynig Praynig

Цлете, да си ги нямаме такива !  Naughty Хич не ти е от Папа Джо настинката, ти си тръгна рано, изтървахме те и ей на- болна ! Не знам какъв имуномодулатор пиеш, но горещо препоръчвам Герисан ! Това изцяло билков препарат, чист извлек от кръвен здравец, който има невероятни свойства . Много по- добър е от всичката химия, която се предлага . Peace

Сосче, ама много си прекрасна с новата премяна !  Heart Eyes

Хайде, да повъздишаме малко ! Heart Eyes

# 127
  • България, София
Сосче, пак си в премяна  Heart Eyes

Редемче  Hug как ще те забравим бе, джанъм. Точно тези дни си мислех, че не си се весвала тук и ей те на  Heart Eyes Радвам се, че Явор се подобрява. Всичко ще е наред. Много поздрави и на него  Hug

Госпожо, стискам палци. То и да не се навие махалата, либето да се навие, това вярвам ти стига  Wink

Цлете, да се оправяш бързо  Hug

Ех, майката природа не спира да напомня за себе си. Днес на дневен ред е южното черноморие. Дидка, на мен пък точно Приморско ми е свързано със страхотни спомени от детството. Години на ред почивахме всяко лято там и то точно до прелялата Дяволска река. Мъчно ми е, че там сега хората бедстват  Sad

И една писана за завършек, нищо, че е още рано за "Лека нощ". Просто много ми хареса снимката

# 128
  • София
Редемче Радвам се, че се появи и всичко е наред при теб  Hug Hug Hug

Госпожата  Hug Вели  Hug Николия  Hug Цлете  Hug  Хелънче  Hug Мими  Hug Вели  Hug Беличката  Hug и за всички останали, които пропускам  Hug Hug Hug

Добруджанка  Hug Приятно изкарване и много слънце на остров Тасос, гледам, че вече сте там, да направиш много снимки  Hug

А за бедствието на морето направо ужас, миналата година бяхме точно в Приморско на море, имам познати, които са в момента там и ми казаха, че гледките са потресаващи, северния плаж е много зле, а южния е залят от разни животинки идващи от Дяволската река, нещата хич не изглеждат добре  Sad и както винаги чакаме нещо до последно да се случи и тогава се чудим от къде ни е дошло  ooooh!

# 129
  • Варна
Имате специални поздрави от Тасос! ШЪ си пече д-то утре!   grinning039

ВкарА ми едни съблазни по маршрута ни за след две седмици... пъстърва, камъни, мед ooooh!... Мотивира ме да действам по ремонта... Ха, дано! Поне имам желание. Mr. Green

# 130
Редемче, не сме те забравили! Липсваш много! Радвам се за Явор! Много поздрави!  Hug

Завид на Добруджанка! Мислех, че самво планините ще обикарят пък те на Тасос! Браво браво!

Чефи да мине да разкаже как е изкарала в турско.

# 131
Чефи да мине да разкаже как е изкарала в турско.

Скрит текст:
Да я издам, дано не ми се разсърди. Praynig
Чефи заминава в неделя за Ирландия и дотогава граби с пълни шепи от живота. Нека! Очаквай включване като ѝ доскучае я от някое летище, я след някой тежък работен ден.
Добре си изкарвахме по на кафенце кат' се видим тримката с Б. Ще ми липсва!

Редемчева, по-често се включвай! Поздрави на Явор!

....Госпожата  Hug Вели  Hug Николия  Hug Цлете  Hug  Хелънче  Hug Мими  Hug Вели  Hug Беличката  Hug и за всички останали, които пропускам  Hug Hug Hug
Crossing Arms

Желая на всички прекрасни слънчеви дни! Отпуск по много и много релакс!
 Heart Eyes

# 132
  • Варна
Еее, тя кога се върна, че пак заминава?!

Чефи, действай, ние ще те чакаме.

ЕксайтедчеHug... ама повече за Борко Mr. Green

# 133
Аха, тя каза, че са й такива плановете. Да граби тогава живота  Grinning. Надявам се да пише преди да стигне в Ирландия.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes лов ю!

# 134

Искам ей така, пък !  Crossing Arms

Браво на Чефи- то - нека да събира спомени, които да я сгряват в студената и дъждовна Ирландия !

Цлете, благодаря за снимките от Обзор !   bouquet Никога не съм ходила там и беше интересно да разгледам. Peace

Видях, че Добруджанче се отбелязала от Тасос - браво и на нея ! Да си изкара супер и после чакаме разказче в цветни картинки !

Хайде, цунем ви по домова книга и отивам по задачи !  Heart Eyes Hug Heart Eyes / най-първо и най- много на Борко ! Heart Eyes/

Общи условия

Активация на акаунт