К.О.Т.К.И.-те - 8

• 28 557
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро  Hug Hug Hug

Хелънче  Hug  Heart Eyes Николия  Hug  Heart Eyes не искам да чувам за никакви депресии, че това ми е болна тема, мислете позитивно и както каза Цлетето лято е нека да се усмихваме повече и да мислим само за хубави неща.  Hug Hug Hug

Някой знае ли  дали Чефито вече си е в Бургас, че мисля да ги навестя заедно с Екскайтедчето  Hug

Хубав ден на всички, нищо че е лека мрачен и дъждовен.

# 151
Някой знае ли  дали Чефито вече си е в Бургас, че мисля да ги навестя заедно с Екскайтедчето  Hug

Побързай, най-късно в събота трябва  да си тук, иначе ще се задоволиш само с мен и Б.

Николия, Хелен,  Hug, Hug!

# 152
Дам, всеки си знае какво му е и защо му е. Благодаря за окуражението.

Мимето, Чефито си е в Бургас, но ще заминава в неделя за Ирландия.  Ти отпуска ли си и къде ще ходиш на море?

# 153
  • София
Още не съм отпуска, но от другата седмица след сряда съм отпуска и ще съм  на море от 26 юли събота, но така като гледам ще изпусна Чефито, аз мислех, че цяло лято ще си бъде в Бургас, но пък Екскайтедчето ако иска може да се видя с нея и Борко  Heart Eyes
Иначе за морето направо не ме питайте с такова не желание отивам, че не е истина, защото ще ходим на Слънчев бряг, а мен хич не ми се ходи там, но нямах особен избор, иначе не трябваше да ходя на море и затова реших да се съглася на този вариант, иначе много ми се ходеше на море в Турция, но не успяхме да хванем ранните записвания и се отказахме.

# 154
  • България, София
Момичета  Hug Изтърколи се тази седмица и дано времето се оправи на - после. Тези дни хич не беше лятно Crossing Arms

Николче, радвам се, че ни навести. Чакам снимки у фейса  Hug
И аз да си кажа моята тирада - никакви депресии вие двете с Хелънчето  Peace
Здрави сте, млади сте, животът е пред вас. Както са писали и другите котки, никакви черни мисли.
Когато човек силно иска нещо, намира начин да го постигне. Искаш пътешествие, правиш всичко възможно да го осъществиш. Искаш да бъдеш с любимия, търсиш начин това да стане. Понякога отнема време, дори човек трябва да прави и компромиси, но всяко нещо си има цена. Права си, че в България няма особен смисъл човек да се връща, но като друг вариант да сте заедно няма ... Пък и си мисля, че в БГ може да се намери работа за теб  Hug Времето, в което сега живеете отново заедно, може би ще те вдъхнови за промени  Hug Хайде стига с проповедите  Mr. Green
"По първи петли" ми е много любима  Hug

Мимето, пожелавам ти хубаво да си изкараш на морето и най - вече хубаво време. Да напрегръщаш Ексайтедчето и да нацелуваш Борко по крачетата  Simple Smile

Моля ви, мислете позитивно, визуализирайте красиви картини и те ще се случат! ВЕрвайте ми, така става

Напълно съгласна  Hug

# 155
Момичета имам въпрос. Имам персийска писана на 6 години. От два дни започна да се застоява в тоалетната и да пишка по много малко. Заведох я на лекар - цистит. В момента е на антибиотик и специални гранули. Тъй като тя е приела за основна храна пастета на Гурме /а такъв ми забраниха, защото ще спра действието на гранулите/, реших да потърся специален пастет, който е за подобни проблеми. Намерих в един онлайн магазин такъв и поръчах. Условието в магазина е да се пазарува за не по-малко от 59 лв. Няма опция за плащане при доставка и платих със запис, като изпратих вносната бележка на имейл. Никой не се обади и потърсих телефон на сайта им. Оказа се, че такъв няма. Пращах имейли, но без отговор. Не бързам да обвинявам, тъй като не съм сигурна дали няма да ми доставят поръчката. Въпроса ми е - пазарувал ли е някой от този магазин?
http://www.zooplus.bg/

# 156

Поздрави от Пиер Лоти !  Hug Искаааааам !  Heart Eyes

Rali_buba, тук имаме една котка, която наистина разбира от котета и дано се включи да ти отговори на въпроса. Иначе, ние сме едни други К.О.Т.К.И.  Peace

# 157
  • София
Момичета имам въпрос. Имам персийска писана на 6 години. От два дни започна да се застоява в тоалетната и да пишка по много малко. Заведох я на лекар - цистит. В момента е на антибиотик и специални гранули. Тъй като тя е приела за основна храна пастета на Гурме /а такъв ми забраниха, защото ще спра действието на гранулите/, реших да потърся специален пастет, който е за подобни проблеми. Намерих в един онлайн магазин такъв и поръчах. Условието в магазина е да се пазарува за не по-малко от 59 лв. Няма опция за плащане при доставка и платих със запис, като изпратих вносната бележка на имейл. Никой не се обади и потърсих телефон на сайта им. Оказа се, че такъв няма. Пращах имейли, но без отговор. Не бързам да обвинявам, тъй като не съм сигурна дали няма да ми доставят поръчката. Въпроса ми е - пазарувал ли е някой от този магазин?
http://www.zooplus.bg/

Здравей!

Това е темата за истинските котки - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=789822.new#new

Аз не мога да помогна - не съм поръчвала от сайта. Може би трябва да попиташ и в кучешката тема. Виждам, че продават и кучешки храни.

Госпожата, и аз искам да съм на тези масички.  Wink

# 158
  • Варна
Rali_buba, от котки не разбирам много. Имахме прекрасен персиец, който си отиде на тази възраст от подобен проблем.
Надявам се, както излиза от написаното от теб, котката ти да е женска и бързо да се оправи.
От професионалната гледна точка на мъж ми, обаче, медицински храни за животни не се купуват от сайтове, а от кабинет. Ти потърси ли специализиран пастет във ветеринарен кабинет? При тях, например, има и пастети на същата марка, на която са лечебните гранули.
Самият сайт не ми изглежда подозрителен, но...

Пък иначе, както ти е казала Госпожата, ние не сме такива котки. Любителите на котки си имат тема.
Желая ти успех и бързо оздравяване на котаната!

Госпожата, и аз искам на масичките. По Нова година може да пием по едно кафе там.

# 159
О, извинявам се! Embarassed
Като видях котки и се набутах, без да погледна. Embarassed
Благодаря за съветите и весело лято!

# 160
Dobro utro!Kanya vi na kafe  bouquet

# 161
Добро утро!
Диди, благодаря за кафето.

Аз го пия в офиса, но си имам малък помощник  Laughing Слуша на слушалки "Мила моя мамо" и пее  Joy
А дано ни е слънчев деня! Hug

# 162
цлете, да го нацелуваш от мен този малък помощник  bouquet  bouquet  bouquet

# 163
  • Варна и...духом на Босфора
 CrazyДа знайте туй Истработаанбул голяма р
много  има за об икаляне аз козият рог не
съм го обтурила а вие?
Целувки на всички много ви обичам
а и капалъто било манго замина джери
остана Сизе севийорууум!

# 164